اخبار داغ

روایت ضد و نقیض از پخت نان در اردل!/ آرد بی‎کیفیت یا نانوای بدون مهارت؟!

روایت ضد و نقیض از پخت نان در اردل!/ آرد بی‎کیفیت یا نانوای بدون مهارت؟!
بی‌کیفیتی نان در شهرستان اردل همواره اعتراض مردم را در پی داشته است که در این بین مردم از نانوایی‌ها ناراضی هستند و نانوایان از نامرغوب بودن آرد گلایه دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ نان به‌عنوان قوت لایموت و غذای اصلی اکثر مردم در جهان محسوب می‌شود به‌طوری‌که شاید هیچ غذای دیگری نمی‌تواند جای آن را پر کند و یکی از اقلام ضروری سبد غذایی خانوارها است که نقشی اجتناب‌ناپذیری در تغذیه انسان‌ها دارد اما بااین‌وجود در بعضی از مناطق این منبع مهم غذایی از کیفیت مطلوبی برخوردار نبوده و سبب نارضایتی مردم شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
کیفیت نامطلوب نان به یک معضل تمام‌نشدنی در شهر  اردل  تبدیل شده، شهری که با بیش از 10 هزار نفر جمعیت مردم آن از کیفیت این ماده غذایی رضایت خوبی ندارند و این بی‌کیفیتی نان  همواره سبب اعتراض شهروندان و برخی از مسئولان شده است.

برای کم و کیف وضعیت نان شهر اردل به سراغ شهروندان و نانوایی های رفته و پای صحبت آن‌ها نشسته تا نظر آن‌ها را در مورد این موضوع جویا شویم.
 
محمد فکوری یکی از شهروندان اردلی  در این رابطه در گفت وگو با خبرنگار جهانبین نیوز اظهار داشت: نان ماده غذایی است که بدون چون‌وچرا موردنیاز خانواده‌ها است و از اقلامی است که قیمت آن با شرایط موجود هرساله اضافه می‌شود اما متأسفانه کیفیت آن تغییری که نمی‌کند هیچ، بلکه خراب‌تر هم می‌شود، نان‌های  تافتون و لواش  که باید از کیفیت بهتری برخوردار باشند اغلب یا خمیر بوده و از رنگ و طعم خوبی برخوردار نیستند و یا آن‌قدر نازک هستند که تا به آن دست می‌زنی می‌ریزد.

فکوری  افزود:قرار شد با اضافه کردن قیمت نان از میزان ضایعات آن کاسته شود اما با این کیفیت پایین نان در شهرستان ما ضایعات همچنان به قوت خود باقی است به‌طوری‌که کیسه‌های نان خشکه هرروز بار نان خشکی‌ها در کوچه و خیابان  است.
 

علی سلیمانی یکی از نانوایی‌های قدیم اردل  اظهار داشت: کیفیت آرد چند وقتی است که پایین آمده و سست شده که اگر جهت سفت شدن نمک بزنیم خلاف بهداشت و اگر نمک نزنیم نان در تنور خراب می‌شود و هر روز روزی یک الی دو کیسه ضایعات نان داریم که این از نظر سود دهی اصلا جوابگوی ما و کارگران نیست. تکلیف ما چیست؟ چرا مسئولین مربوطه رسیدگی نمی‌کنند.

سلیمانی افزود: علاوه بر بحث کیفیت آرد که بعضی آردها سست می‌باشند و در بعضی آردها تکه‌های ریز چوب هست که با وجود اینکه چندین بار به صنعت و معدن تذکر دادیم ولی تاکنون توجه‌ای نشده و اگر اتفاقی برای مشتری پیش بیاید همه مسئول نانوایی را می‌شناسند.

وی ادامه داد: با وجود اینکه چند بار گفتیم ماشین حمل آرد به سمت نانوایی‌ها باید مشخص باشد ولی اصلا توجهی به حرف ما نمی‌کنند.
 
نانوایان در پخت نان دقت کنند و نان با کیفیت به دست مردم بدهند
 
سعید محمدی رئیس اداره صنعت ،معدن و تجارت شهرستان اردل در خصوص کیفیت آرد این شهرستان گفت:کیفیت آرد شهرستان اردل خوب است وهمان آردی که در این شهرستان استفاده می شود در دیگر شهرستان های استان چهارمحال وبختیاری مورد استفاده قرار می گیرد.

محمدی افزود:با توجه به اینکه سهیه آرد شهرستان اردل از کارخانه کیار می باشد این کارخانه رتبه نخست کیفیت آرد را در سطح استان دارد لذا مشکل از کیفیت آرد نیست و می بایست نانوایی ها  دقت بیشتری در پخت نان و مواد افزودنی به نان را رعایت نموده و دستگاه های پخت نان را به روز رسانی کنند.
 
انتهای پیام/
,
کیفیت نامطلوب نان به یک معضل تمام‌نشدنی در شهر  اردل  تبدیل شده، شهری که با بیش از 10 هزار نفر جمعیت مردم آن از کیفیت این ماده غذایی رضایت خوبی ندارند و این بی‌کیفیتی نان  همواره سبب اعتراض شهروندان و برخی از مسئولان شده است.

برای کم و کیف وضعیت نان شهر اردل به سراغ شهروندان و نانوایی های رفته و پای صحبت آن‌ها نشسته تا نظر آن‌ها را در مورد این موضوع جویا شویم.
,
,
,
 
,
محمد فکوری یکی از شهروندان اردلی  در این رابطه در گفت وگو با خبرنگار جهانبین نیوز اظهار داشت: نان ماده غذایی است که بدون چون‌وچرا موردنیاز خانواده‌ها است و از اقلامی است که قیمت آن با شرایط موجود هرساله اضافه می‌شود اما متأسفانه کیفیت آن تغییری که نمی‌کند هیچ، بلکه خراب‌تر هم می‌شود، نان‌های  تافتون و لواش  که باید از کیفیت بهتری برخوردار باشند اغلب یا خمیر بوده و از رنگ و طعم خوبی برخوردار نیستند و یا آن‌قدر نازک هستند که تا به آن دست می‌زنی می‌ریزد.

فکوری  افزود:قرار شد با اضافه کردن قیمت نان از میزان ضایعات آن کاسته شود اما با این کیفیت پایین نان در شهرستان ما ضایعات همچنان به قوت خود باقی است به‌طوری‌که کیسه‌های نان خشکه هرروز بار نان خشکی‌ها در کوچه و خیابان  است.
, جهانبین نیوز,
,
,
 
,

علی سلیمانی یکی از نانوایی‌های قدیم اردل  اظهار داشت: کیفیت آرد چند وقتی است که پایین آمده و سست شده که اگر جهت سفت شدن نمک بزنیم خلاف بهداشت و اگر نمک نزنیم نان در تنور خراب می‌شود و هر روز روزی یک الی دو کیسه ضایعات نان داریم که این از نظر سود دهی اصلا جوابگوی ما و کارگران نیست. تکلیف ما چیست؟ چرا مسئولین مربوطه رسیدگی نمی‌کنند.

سلیمانی افزود: علاوه بر بحث کیفیت آرد که بعضی آردها سست می‌باشند و در بعضی آردها تکه‌های ریز چوب هست که با وجود اینکه چندین بار به صنعت و معدن تذکر دادیم ولی تاکنون توجه‌ای نشده و اگر اتفاقی برای مشتری پیش بیاید همه مسئول نانوایی را می‌شناسند.

وی ادامه داد: با وجود اینکه چند بار گفتیم ماشین حمل آرد به سمت نانوایی‌ها باید مشخص باشد ولی اصلا توجهی به حرف ما نمی‌کنند.
 
نانوایان در پخت نان دقت کنند و نان با کیفیت به دست مردم بدهند
,
,
,
,
,
,
,
, نانوایان در پخت نان دقت کنند و نان با کیفیت به دست مردم بدهند,
 
,
سعید محمدی رئیس اداره صنعت ،معدن و تجارت شهرستان اردل در خصوص کیفیت آرد این شهرستان گفت:کیفیت آرد شهرستان اردل خوب است وهمان آردی که در این شهرستان استفاده می شود در دیگر شهرستان های استان چهارمحال وبختیاری مورد استفاده قرار می گیرد.

محمدی افزود:با توجه به اینکه سهیه آرد شهرستان اردل از کارخانه کیار می باشد این کارخانه رتبه نخست کیفیت آرد را در سطح استان دارد لذا مشکل از کیفیت آرد نیست و می بایست نانوایی ها  دقت بیشتری در پخت نان و مواد افزودنی به نان را رعایت نموده و دستگاه های پخت نان را به روز رسانی کنند.
 
انتهای پیام/
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه