روش سنتی ساخت انگشتر هنوز در کارگاه ها مرسوم است و بر خلاف روشهای ماشینی، هم نیروی کار و هم زمان بیشتری می خواهد.[
به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روش سنتی ساخت انگشتر هنوز در کارگاه ها مرسوم است و بر خلاف روشهای ماشینی، هم نیروی کار و هم زمان بیشتری می خواهد. نخستین گام برای شکلگیری یک انگشتر این است که مدلهای انگشتر بنا به طرحی که از پیش آماده شده، در قالب ماسهتر طراحی می شود. بعد از اینکه قالبها آماده شد نقره را در بتهچینی ذوب و بعد آن را در قالب ریخته و پس از سرد شدن آن را از قالب جدا می کنند. سوهان کاری انگشترها مرحله حساسی است که باید با دقت انجام گیرد. برای سوهان کاری معمولا از سوهان معمولی استفاده میشود که قسمتهای ضخیم رکاب را با آن سوهان میزنند. قسمتهای ظریف و گوشههای ریز رکاب هم با موتور سمباده صیقل پیدا میکند.مخراج کاری آخرین مرحله از ساخت انگشتر است که سنگ سفارش داده شده بر رکاب سوار میشود و اگر طرح خاصی نیاز باشد همان موقع با اره و دستگاه فرز روی رکاب نقش بسته میشود.بعد از آن انگشترها سایز میشوند تا بهدست سفارشدهنده بنشینند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, روش سنتی ساخت انگشتر هنوز در کارگاه ها مرسوم است و بر خلاف روشهای ماشینی، هم نیروی کار و هم زمان بیشتری می خواهد. نخستین گام برای شکلگیری یک انگشتر این است که مدلهای انگشتر بنا به طرحی که از پیش آماده شده، در قالب ماسهتر طراحی می شود. بعد از اینکه قالبها آماده شد نقره را در بتهچینی ذوب و بعد آن را در قالب ریخته و پس از سرد شدن آن را از قالب جدا می کنند. سوهان کاری انگشترها مرحله حساسی است که باید با دقت انجام گیرد. برای سوهان کاری معمولا از سوهان معمولی استفاده میشود که قسمتهای ضخیم رکاب را با آن سوهان میزنند. قسمتهای ظریف و گوشههای ریز رکاب هم با موتور سمباده صیقل پیدا میکند.مخراج کاری آخرین مرحله از ساخت انگشتر است که سنگ سفارش داده شده بر رکاب سوار میشود و اگر طرح خاصی نیاز باشد همان موقع با اره و دستگاه فرز روی رکاب نقش بسته میشود.بعد از آن انگشترها سایز میشوند تا بهدست سفارشدهنده بنشینند.,, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
,
, , ,
,
]
ارسال دیدگاه