اخبار داغ

معاون دانشگاه علوم پزشکی زنجان خبر داد:

سنجش نمک نانوایی‎های زنجان با دستگاه شورسنج

سنجش نمک نانوایی‎های زنجان با دستگاه شورسنج
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان گفت: با استفاده از دستگاه شورسنج میزان نمک استفاده شده در نانوایی‎های زنجان بررسی می‎شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمدرضا صائینی امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا; اظهار داشت: سند تغذیه و امنیت استان زنجان با برش شهرستانی تهیه شده است و به زودی رونمایی می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,

وی از رونمایی سند جامع سلامت استان زنجان در سال جاری خبرداد و گفت: این سند به عنوان سندی ماندگار برای استان محسوب می شود که با حضور مسئولان رونمایی می شود.

,

این مسئول خاطرنشان کرد: در بررسی ها در سطح استان میزان پرفشاری خون در افراد بالای 30 سال در زنجان 21 درصد است.

,

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان با بیان اینکه با تکرار این طرح ممکن است این عدد افزایش یابد، افزود: هنوز آمار کشوری ارائه نشده است.

,

صائینی با اشاره به شرکت 620هزار نفر در استان زنجان در طرح غربالگری فشار خون،بیان داشت: این طرح در دو سامانه  ثبت شده است.

,

وی با بیان اینکه این طرح در دو سامانه سیب در مراکز بهداشتی و درمانی و سامانه تیم های ثابت و سیار خاص فشار خون ثبت می شد، افزود: این امر موجب اختلاف آماری شده است.

,

بیشتر بخوانید

, بیشتر بخوانید, ,
  • عرضه نان با کیفیت به شهروندان مهمترین وظیفه نانوایی است

  • ,

    عرضه نان با کیفیت به شهروندان مهمترین وظیفه نانوایی است

    , عرضه نان با کیفیت به شهروندان مهمترین وظیفه نانوایی است,
  • سبوس‌گیری بیش از حد در واحدهای نانوایی‌ یارانه‌ای پز زنجان نداریم

  • ,

    سبوس‌گیری بیش از حد در واحدهای نانوایی‌ یارانه‌ای پز زنجان نداریم

    , سبوس‌گیری بیش از حد در واحدهای نانوایی‌ یارانه‌ای پز زنجان نداریم,

    این مسئول خاطرنشان کرد: 50 درصد افرادی که مراجعه کردند، تحت درمان بوده و فشار خون کنترل شده داشتند، افزود: استان زنجان در این زمینه از نظر بهتر بودن شاخص جایگاه کشوری زنجان دارای رتبه دوم است.

    ,

    معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان  با اشاره به بحث شور بودن نان در زنجان،خاطرنشان کرد: در بحث سنگگ میزان سبوس گیری این نان در زنجان زیر 10 درصد است.

    ,

    صائینی با بیان اینکه از طریق دستگاه شور سنجی نانوایی های استان بررسی می شوند، افزود: با این دستگاه در سر صحنه می توان شوری را سنجش کرد.

    ,

    وی گفت: برخی از نانوایی ها برای افزایش قوام نان نمک اضافه می کنند که برای جلوگیری ازاین موضوع شور سنجی انجام می شود.

    ,

    این مسئول بیان داشت: با نانوایی هایی که از نمک برای قوام دادن به نان استفاده می کنند، برخورد می شود.

    ,

    انتهای پیام/

    ]
    • برچسب ها
    • #
    • #
    • #

    به اشتراک گذاری این مطلب!

    ارسال دیدگاه