اخبار داغ

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح کرد

لزوم توسعه ظرفیت‌های ملی برای جبران رشد منفی اقتصاد/ تحویل خانه‌های تخریب شده سیل‌ زودتر از موعد

لزوم توسعه ظرفیت‌های ملی برای جبران رشد منفی اقتصاد/ تحویل خانه‌های تخریب شده سیل‌ زودتر از موعد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: باید ظرفیت‌های ملی را توسعه بدهیم تا رشد منفی اقتصاد را جبران کنیم که این جبران در حال انجام و حتی احساس نیز شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، علی آقامحمدی سه شنبه شب در جلسه  قرارگاه باز سازی مناطق سیل‌ زده مازندران در ساری اظهار کرد: باید رضایت مردم در گرفتن خدمات در سیلاب اخیر بدرستی اطلاع رسانی شود.

وی با تاکید بر این نکته که کارها باید به صورت جامع تکمیل و سپس رسانه ای شود، گفت: حتما اطلاع رسانی وسیعی باید انجام و قدردانی از مدیریت جهادی و حضور مردم و کمک های آنان در سیلاب برجسته شود.

رییس کارگروه فرهنگی کمیته اطلاع رسانی ستاد بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده کشور، افزود: حتما باید منطبق بر واقعیت ها در ارائه خدمات به مردم سیل زده و باز سازی و اصلاح زیرساخت ها  اطلاع رسانی شود تا ذهنیت افکار عمومی نسبت به مدیریت کشور تغییر کند.

وی افزود: خیلی از کارها و کمک ها را مردم انجام دادند و لازم است مدیران کمک های مردم را بیشتر از همیشه برجسته سازی و اطلاع‌رسانی کنند.

آقامحمدی به مقوله رونق تولید و اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: باید اهمیت حضور و مشارکت مردم در امر رونق تولید و اقتصاد مقاومتی را فراخوان عمومی و مردمی کنیم تا حرکت در این زمینه ها شتاب بگیرد.

وی اظهار داشت: مدیران باید از مدل فعالیت اداری همانند ارائه خدمات در سیلاب اخیر خارج شوند و همه منویات رهبری در اقتصاد مقاومتی نیز همین است که مدیریت جهادی صورت گیرد تا مدل اداری شکسته شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز نیز به دلیل صداقت ملت و رهبری، قدرت های جهانی که  همه چیز را در اختیار دارند ،نمی توانند کاری کنند. آنان بدترین جنگ اقتصادی علیه ایران را انجام دادند و ۳۰ میلیارد دلار نیز تراز اقتصاد کشورمان را به  هم ریخته اند به طوری که ارزش پول کاهش یافت، صادرات نفت از دور خارج شد، اما اکنون وضعیت اقتصادی کشور به درایت رهبری و کار جهادی مدیران تا حد زیادی به نقطه آرامش رسیده است.

وی از کشاورزی به عنوان مهمترین ظرفیت در رسیدن به رونق تولید یاد کرد و افزود: باید سرمایه گذاری زیادی  را با  زنجیره سازی در حوزه کشاورزی کشور انجام بدهیم و مازندران بیشترین و مهمترین ظرفیت را در این بخش دارد. باید ظرفیت های ملی را توسعه بدهیم تا رشد منفی اقتصاد را جبران کنیم که این جبران در حال انجام و حتی احساس نیز شده است.

تحویل خانه‌های تخریب شده سیل‌ زدگان سه ماه زودتر از موعد

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, تحویل خانه‌های تخریب شده سیل‌ زدگان سه ماه زودتر از موعد,

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران نیز گفت: خانه‌های تخریب شده سیل ‌زدگان مازندران سه ماه زودتر از موعد مقرر و حداکثر تا پایان پاییز امسال تحویل خواهد شد. ‎

,

مهدی رازجویان با بیان اینکه تاکنون ۲۶واحد مسکونی احداثی در مناطق سیل‌زده استان تحویل شده،  افزود: تحویل همه ۶۸۰ واحد مسکونی احداثی سیل زدگان سه ماه زودتر از قول رئیس جمهوری تا پایان پائیز در استان انجام می‌شود. 

,

وی ادامه داد: تمام دغدغه و تاکید شخص استاندار این است تا پیش از شروع فصل سرمای زمستان خانه‌های احداثی سیل‌ زدگان تحویل شود.

معاون استاندار مازندران با بیان اینکه  درحوادث سیل نقش نهادهایی همچون سپاه، ارتش، بسیج، قرارگاه‌های جهادی و ائمه جمعه و جماعات در سرعت بخشیدن به بازسازی هرچه زودتر مناطق سیل زده غیرقابل انکار است، اضافه کرد: در حال حاضر طبق گزارش بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان ۳۰ واحد احداثی نیز آماده تحویل است که مراسم افتتاح آن در هفته دولت انجام می شود.  

رازجویان همچنین گفت که در حال حاضر  ۹۸ درصد از حدود هفت هزار واحد مسکونی آسیب دیده و تعمیری به اتمام رسیده و تحویل مردم شده است و مابقی نیز تا ۲هفته آینده به اتمام می رسد.

معاون عمرانی استاندار مازندران با بیان اینکه  خسارت ۲۷ و ۲۸ اسفند سال قبل و دوازدهم فروردین سال جاری یکهزارو ۶۶۵ میلیارد تومان به بخش های مختلف استان خسارت زده است، گفت: اگرچه دولت در پرداخت به موقع کمک های بلاعوض و کمک های مردمی خوب عمل کرده است اما برای بازسازی زیر ساخت های استان نیاز به اعتبار ملی بیشتری است.

وی سهم استان مازندران از سه هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار کشور به بخش سیلاب را  ۱۵۸میلیارد تومان اعلام کرد و ادامه داد: این مقدار اعتبار برای بازسازی و اصلاح زیر ساخت ها در حوزه آب شرب شهری و روستایی ، لایروبی رودخانه ها ، ساخت پل ها  و زیر ساخت های خدمات آب ، برق ، گاز و مخابرات بسیار ناچیز است.

رازجویان به خسارت سیلاب بهاری به بخش های مختلف کشاورزی مازندران اشاره کرد و بیان داشت: ۴۰هزار پرونده دریافت خسارت در استان تشکیل شده است که تا کنون  ۲۸هزار پرونده در سامانه سجاد ثبت شده است و تا ۲۰ روز آینده نیز همه پرونده ها برای دریافت جبران خسارت در قالب تسهیلات و کمک بلاعوض به ثبت می رسد.

معاون عمرانی استاندار مازندران اظهار داشت: اگرچه همه راه های روستایی استان باز است اما هنوز تردد در راه های روستایی سیل زده به سختی صورت می گیرد. رازجویان  با بیان اینکه رانش ناشی از سیلاب در راه های روستایی بیشتر است ، بیان داشت: اکنون در این مناطق  با عرض یک محور خودرو تردد می کند که برای پایداری تردد به اعتبار نیاز داریم.

وی گفت: همچنین  سیل پل‌های زیادی را تخریب کرد که به صورت موقت ایجاد شده است ولی همچنان با کمبود اعتبار مواجه هستیم. 

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه