فصل برداشت و «دِرو» ساقههای طلایی برنج از چله تابستان در شالیزارهای استان گیلان آغاز شده است و کشاورزان و شالیکاران گیلانی به دو شیوهی دستی و مکانیزه، اقدام به برداشت این دانهی غذایی مهم میکنند.[
به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کشت اول برنج از بهار آغاز میشود و کشاورزان در انتهای تیرماه تا نیمه مرداد این محصول را برداشت یا به اصطلاح «دِرو» میکنند و برای بهرهوری بیشتر اراضی شالی، کشت دوم بلافاصله بعد از کشت اول آغاز میشود. کشاورزان معتقدند محصول کشت دوم برنج، عطر، طعم و کیفیت بهتری نسبت به کشت اول دارد و همین مسئله علت بالاتر بودن قیمت این نوع برنج است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
ارسال دیدگاه