شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام کانال تلگرام
اینستاگرام
گروه: اجتماعی
ساعت: 16:17 منتشر شده در مورخ: 1398/05/27 شناسه خبر: 1513900
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: افرادی که شکلات تلخ مصرف می کنند، کمتر دچار علائم افسردگی می شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نسرین علیزاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: نتایج مطالعه اخیر نشان داده مصرف شکلات تلخ تاثیر مثبت بر خلق و خو و تسکین علائم افسردگی دارد.

 
وی خاطرنشان کرد: محققان دانشگاه لندن برای نخستین بار به بررسی ارتباط افسردگی با نوع شکلات مصرفی پرداخته اند.
 
علیزاده اضافه کرد: محققان در این مطالعه داده های 14هزار نفر از افراد بزرگسال را بررسی کردند، مصرف شکلات و علائم افسردگی شرکت کنندگان بر اساس پرسشنامه تکمیلی توسط آنان بررسی شد.
 
وی افزود: بعد از بررسی سایر فاکتورها نظیر قد، وزن، وضعیت تاهل، سیگار کشیدن، درآمد، فعالیت فیزیکی، و مشکلات مزمن سلامت، مشخص شد افرادی که در دوره 24 ساعتی، هر نوع شکلات تلخ مصرف کرده بودند، 70 درصد کمتر علائم افسردگی را گزارش داده بودند.
 
مدیر گروه تغذیه دانشگاه اظهار کرد: طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، بیش از 300 میلیون نفر در جهان مبتلا به افسردگی هستند و این بیماری، علت اصلی ناتوانی در جهان است.
 
علیزاده اضافه کرد: شکلات دارای خواص تقویت کننده خلق و خو است و مکانیسم های زیادی در مورد رابطه بین مصرف شکلات و بهبود خلق و خو مطرح شده است.
 
وی با بیان اینکه شکلات تلخ دارای میزان بالا فلاوونوئیدها است، یادآور شد: آنتی اکسیدان های این شکلات ها موجب بهبود التهاب شده و تحقیقات نشان می دهد التهاب در شروع افسردگی نقش دارد.
 
 
انتهای پیام
http://dana.ir/1513900
ارسال نظر
نظرات