نخستین «سور بادنجو ابرقویی» در قالب جشنی زیبا در اقامتگاه بومگردی سرو کهن ابرکوه برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حامد اکرمی یکی از اعضای کارگروه اجرایی گردشگری ابرکوه (کاگا) در این خصوص در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، اظهار کرد : «سور بادنجو ابرقویی» باهدف معرفی این محصول باکیفیت و مشتقات و خواص آن، که از محصولات به نام شهرستان است، برای اولین بار در ابرکوه با همکاری گروه کاگا و برخی دستگاههای اجرایی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,اکرمی افزود : سخنرانی امامجمعه و فرماندار ابرکوه حول محور اهمیت کشاورزی شهرستان و برند شدن محصولات خاص آن در کشور و فراملی، اجرای موسیقی سنتی آوای مشک، نمایش کمدی، شعر و برنامههای طنز با موضوع بادمجان، پذیرایی از مهمانان با غذای کشک و بادمجان، ازجمله برنامههای این سور بود.
وی تصریح کرد : همچنین در این مراسم از غذای «درنجوش» که مواد غذایی اصلی آن بادمجان است، رونمایی شد. این غذا که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است، از موادی دیگری همچون سیر، پیاز، نرمه برنج، لپه، ادویهجات، سبزی محلی و گوشت گوسفند استفاده میشود، که هرکدام جداگانه طبخ و کوبیده میشود.
گفتنی است تجلیل از کشاورزان نمونه شهرستان، پخت و توزیع غذاهای محلی درنجوش، مرغ مسما، یتیمچه و... از برنامههای جذاب این جشن بود.
انتهای پیام/
اکرمی افزود : سخنرانی امامجمعه و فرماندار ابرکوه حول محور اهمیت کشاورزی شهرستان و برند شدن محصولات خاص آن در کشور و فراملی، اجرای موسیقی سنتی آوای مشک، نمایش کمدی، شعر و برنامههای طنز با موضوع بادمجان، پذیرایی از مهمانان با غذای کشک و بادمجان، ازجمله برنامههای این سور بود.
وی تصریح کرد : همچنین در این مراسم از غذای «درنجوش» که مواد غذایی اصلی آن بادمجان است، رونمایی شد. این غذا که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است، از موادی دیگری همچون سیر، پیاز، نرمه برنج، لپه، ادویهجات، سبزی محلی و گوشت گوسفند استفاده میشود، که هرکدام جداگانه طبخ و کوبیده میشود.
گفتنی است تجلیل از کشاورزان نمونه شهرستان، پخت و توزیع غذاهای محلی درنجوش، مرغ مسما، یتیمچه و... از برنامههای جذاب این جشن بود.
انتهای پیام/
اکرمی افزود : سخنرانی امامجمعه و فرماندار ابرکوه حول محور اهمیت کشاورزی شهرستان و برند شدن محصولات خاص آن در کشور و فراملی، اجرای موسیقی سنتی آوای مشک، نمایش کمدی، شعر و برنامههای طنز با موضوع بادمجان، پذیرایی از مهمانان با غذای کشک و بادمجان، ازجمله برنامههای این سور بود.
,وی تصریح کرد : همچنین در این مراسم از غذای «درنجوش» که مواد غذایی اصلی آن بادمجان است، رونمایی شد. این غذا که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است، از موادی دیگری همچون سیر، پیاز، نرمه برنج، لپه، ادویهجات، سبزی محلی و گوشت گوسفند استفاده میشود، که هرکدام جداگانه طبخ و کوبیده میشود.
,گفتنی است تجلیل از کشاورزان نمونه شهرستان، پخت و توزیع غذاهای محلی درنجوش، مرغ مسما، یتیمچه و... از برنامههای جذاب این جشن بود.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه