اخبار داغ

حقوقدان یزدی:

قوه قضائیه بدون هیچ ملاحظه ای به جریان دختر آبی ورود کند/ ولنگاری فضای مجازی کوچکترین دروغی را به بحران تبدیل می کند

قوه قضائیه بدون هیچ ملاحظه ای به جریان دختر آبی ورود کند/ ولنگاری فضای مجازی کوچکترین دروغی را به بحران تبدیل می کند
حقوقدان یزدی گفت: لایه های مختلف دروغ مانند محکومیت به 6 ماه حبس و خودسوزی به خاطر عدم اجازه ورود به استادیوم باعث شد تا افکار عمومی به اشتباه مسیر دیگری را دنبال کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حقوقدان یزدی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، اظهارداشت: طی روزهای اخیر خبر خودسوزی و فوت دختری به نام سحر خدایاری به خاطر 6 ماه حکم حبس ورود به ورزشگاه در رسانه های کشور و شبکه های اجتماعی با هشتگ دختر آبی دست به دست شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  یزدرسا,

سیدمصطفی میرمحمدی، افزود: اما موضوع مربوط به اسفند ماه سال 97 است؛ وقتی که سحرخدایاری قصد داشته تا با پوشش مردانه وارد ورزشگاه شود و به تماشای مسابقه استقلال و العین بنشیند به خاطر بازرسی بدنی زن بودن خود را اقرار می کند که ماموران مانع از حضور وی در ورزشگاه شده اند و این ممانعت باعث ایجاد درگیری لفظی می شود و به خاطر توهین به ماموران بازداشت می شود.

,

وی ادامه داد: یک نکته مهم در این جریان این است که این دختر به خاطر ورود به ورزشگاه بازداشت نشده و اساساً هیچ شخصی را صرفاً به خاطر ورود به استادیوم بازداشت نمی شود و بازداشت وی هم به خاطر درگیری و توهین با ماموران بوده است.

,

این استاد دانشگاه گفت: طبق ماده 609 قانون مجازات اسلامی، کسی که به کارکنان دولتی و حکومتی در حین انجام وظیفه توهین کند به 3 تا 6 ماه حبس محکوم می شود.

,

میرمحمدی خاطرنشان کرد: نکته دیگری باید به آن اشاره کرد این است که اساساً اعلام خبر محکومیت 6 ماهه برای سحرخدایاری کذب بوده و این پرونده هنوز در روند رسیدگی قضایی قرارداشته و رسیدگی به این پرونده تمام نشده بود چه بسا بنابر شرایط روحی و روانی این فرد، اصلا حکم محکومیتی صادر نشده و وی تبرعه می شد چراکه ماده 149 قانون مجازات اسلامی مشخصاً ذکر کرده است که اگر کسی در حین ارتکاب جرم بیماری داشته، مسئولیت کیفری متوجه وی نیست.

,

وی اضافه کرد: نکته دیگری که باید به بررسی آن پرداخت، این است که برخی بازیگران، سلبریتی ها و حتی مسئولان در کمترین دقایقی بعد از فوت مرحومه سحرخدایاری، اقدام به نشر اکاذیب و روایت های دورغین به افکار عمومی داشتند؛ لایه های مختلف دروغ مانند محکومیت به 6 ماه حبس و خودسوزی به خاطر عدم اجازه ورود به استادیوم باعث شد تا افکار عمومی به اشتباه مسیر دیگری را دنبال کند.

,

میرمحمدی تاکید کرد: قانون مجازات اسلامی برای اشاعه اکاذیب نیز جرم در نظر گرفته است و انتظار صریح از قوه قضائیه این است که به این موضوع وارد شود و با کسانی که به نشر اکاذیب و فریب افکار عمومی  پرداختند، برخورد کند چراکه موضوع این اتفاق صرفاً منحصر به یک فرد یا گروهی نبود بلکه بدنه جامعه به سمتی منحرف شد که تماماً دروغ و فریب بود.

,

وی با اشاره به نقش خبر آنلاین به عنوان اولین رسانه در انتشار این خبر دروغ، اذعان داشت: متاسفانه رسانه خبرآنلاین برای چندمین بار با نشر اکاذیب، بستر برهم زدن امنیت روانی جامعه و امنیت ملی کشور را ایجاد می کند و وابستگی به خاندان خاص باعث شده تا برخوردی جدی با این رسانه نشود  اما قوه قضائیه باید بدون هیچ ملاحظه ای با این روند برخورد کند.

,

این حقوقدان تاکید کرد: نباید بستر آزاد فضای مجازی به سمتی برود که بدون کمترین کنترلی و نظارت، یک اتفاقی به سمتی برود که بتواند امنیت کشور و جامعه را به هم بریزد.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه