شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام کانال تلگرام
اینستاگرام
گروه: استان یزد
ساعت: 07:43 منتشر شده در مورخ: 1398/06/30 شناسه خبر: 1522919
بزرگترین تولیدکننده بلدرچین خاورمیانه عنوان کرد؛
«اشباع بازار»، گریبانگیر بزرگترین مرکز پرورش بلدرچین خاورمیانه/ سردخانه پُر بلدرچین و جای خالی صادرات!
بزرگترین تولید کننده گوشت بلدرچین خاورمیانه گفت: به صورت هفتگی حدود یک تا یک و نیم تُن گوشت بلدرچین تولید می‌کنیم اما متأسفانه بازار داخلی با مشکل اشباع مواجه است و ما نمی‌توانیم همه تولید را بفروشیم به گونه‌ای که سردخانه ما هیچگاه خالی نمی‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، گوشت بلدرچین در بازار به وفور برای مصرف‌کنندگان وجود دارد؛ بسیاری از آدم‌ها معمولا گوشت و تخم بلدرچین را مصرف می‌کنند. بلدرچین پرورش داده می‌شود و معمولا به‌طور تازه یا یخ زده در تمام فروشگاه ها به فروش می‌رسد. 

هرچند این پرنده جثه کوچکی دارد اما بسیاری از آدم‌ها خوردن آن را دوست دارند چون در واقع خواص گوشت بلدرچین برای سلامتی بسیار زیاد است.
 
هرچند بلدرچین بدن کوچکی دارد اما گوشت آن مواد مغذی بسیار زیادی دارد. گوشت بلدرچین حاوی پروتئین، فسفر، چربی، کلسیم، آهن، و روی است و تخم بلدرچین نیز دارای مقدار زیادی پروتئین و کولین است که برای مغز عالی است.
 
 
 
میبد به عنوان یکی از قطب های تولید بلدرچین استان یزد و حتی کشور مطرح می شود به گونه ای که بزرگترین مرکز تولید و پرورش بلدرچین خاورمیانه در این شهرستان فعالیت دارد.
 
حسین سمیع زاده پرورش‌دهنده نمونه کشوری بلدرچین در میبد است که 22 سال است درزمینهٔ پرورش بلدرچین فعالیت دارد و برای 30 نفر به‌طور مستقیم و غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
 
پرورش بلدرچین در این واحد تولیدی به‌صورت زنجیری است، به‌ گونه‌ ای که یک سالن مخصوص تخم‌گذاری و تخم‌ها بعد از یک هفته در دمای هفده درجه قرار خواهند گرفت و بعد از 45 روز در دستگاه جوجه‌کشی قرار داده و جوجه‌ها از تخم بیرون میاید بعد از بیرون آمدن به سالن نگهداری منتقل می‌شوند و بعد از نگهداری 45 روزه آن‌ها کشتار و به بازار عرضه می‌شود.
 
پرورش‌دهنده نمونه کشوری بلدرچین در گفتگو با خبرنگاریزدرسا، در رابطه با مشکلات خود گفت: مهمترین مشکلی که  امروز من به عنوان پرورش دهنده بلدرچین با آن روبروهستم کمبود نهاده ها مانند ذرت و سویا از طرفی و از طرفی دوبرابر شدن قیمت آن است.
 
 حسین سمیع زاده، افزود: من در هر دوره 45 روزه بین 5 تا 7 هزار قطعه بلدرچین پرورش می دهم و به صورت هفتگی حدود 1 تا 1و نیم تن گوشت بلدرچین تولید دارم اما متأسفانه بازار داخلی با مشکل اشباع مواجه است و ما نمی توانیم همه تولید را بفروشیم به گونه ای که سردخانه ما هیچگاه خالی نمی شود.
 
 
 
وی ادامه داد: برای صادرات این محصول در حال برنامه ریزی هستم که  نیازمند حمایت جدی مسئولان است چراکه تاکنون مشکلی در زمینه کشتارگاه و خط صنعتی کشتار بلدرچین داشتیم اما جدیداً یکی از کشتارگاه های مرغ، خط جدیدی برای کشتار بلدرچین ایجاد کرده است که امیدواریم بتوانیم با کشتارصنعتی برنامه صادرات را نیز داشته باشیم.
 
وی تصریح کرد: در حال حاضر ما فروش را بصورت نمایندگی ها خود در سراسر کشور انجام می دهیم و به صورت مستقیم فروشی نداریم؛ به جهت اینکه طبع گوشت بلدرچین گرم است، فروش در زمستان بیشتر از سایر فصل ها است.
 
انتهای پیام/
http://dana.ir/1522919
ارسال نظر
نظرات