اخبار داغ

خوردن تخم مرغ ریسک سرطان سینه را کاهش می دهد

خوردن تخم مرغ ریسک سرطان سینه را کاهش می دهد
کارشناس واحد تغذیه مرکز بهداشت تفرش گفت:خوردن یک عدد تخم‌مرغ در روز با ۸۱ درصد کاهش احتمال سرطان سینه همراه است به ویژه زمانی که همراه با میوه و سبزیجات مصرف شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گله‌دار عراقی کارشناس واحد تغذیه مرکز بهداشت تفرش در گفتگو با خبرنگار اجتماعی دیار آفتاب؛ با اشاره به مناسبت روز جهانی تخم‌مرغ گفت: تخم‌مرغ یکی از کامل‌ترین، ارزان‌ترین و فراوان‌ترین غذاهای پروتئینی است که بعد از شیر جایگاه دوم را در تغذیه اقشار مختلف جامعه می‌تواند داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,

گله‌دار عراقی افزود: کولین تخم‌مرغ صرف‌نظر از تاثیرقابل توجه بر روی عملکرد مغز و سیستم عصبی برای رشد و نمو جنین و کودک و همچنین تقویت حافظه و بر روی سلامت عروق و قلب نیز مؤثر است.

وی با بیان این مطلب که مصرف کافی کولین توسط دختران در دوران رشد و بلوغ با کاهش احتمال بروز سرطان سینه در بزرگسالی آنها همراه است، اظهار کرد: به طور خاص، خوردن یک عدد تخم‌مرغ در روز با ۸۱ درصد کاهش احتمال سرطان سینه همراه است به ویژه زمانی که همراه با میوه و سبزیجات مصرف شود.

کارشناس واحد تغذیه مرکز بهداشت تفرش با اشاره به اینکه کلسترول تخم‌مرغ سبب افزایش چربی خون نمی شود، یادآور شد: قابلیت جذب پروتئین تخم‌مرغ نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل گوشت، لبنیات و حبوبات بالاتر است.

گله‌دار عراقی خاطرنشان کرد: تخم‌مرغ به کاهش وزن کمک می کند. تخم‌مرغ یک شاخص به نام حس سیری را به خوبی در بدن القا می کند. گرانتوفیل موجود در زرده تخم‌مرغ اثر ضد سرطانی دارد. «ویتامین آ» موجود در این غذا، می‌تواند در افزایش سطح «ویتامین آ» در بدن مؤثر باشد.

انتهای پیام/

,

گله‌دار عراقی افزود: کولین تخم‌مرغ صرف‌نظر از تاثیرقابل توجه بر روی عملکرد مغز و سیستم عصبی برای رشد و نمو جنین و کودک و همچنین تقویت حافظه و بر روی سلامت عروق و قلب نیز مؤثر است.

,

وی با بیان این مطلب که مصرف کافی کولین توسط دختران در دوران رشد و بلوغ با کاهش احتمال بروز سرطان سینه در بزرگسالی آنها همراه است، اظهار کرد: به طور خاص، خوردن یک عدد تخم‌مرغ در روز با ۸۱ درصد کاهش احتمال سرطان سینه همراه است به ویژه زمانی که همراه با میوه و سبزیجات مصرف شود.

,

کارشناس واحد تغذیه مرکز بهداشت تفرش با اشاره به اینکه کلسترول تخم‌مرغ سبب افزایش چربی خون نمی شود، یادآور شد: قابلیت جذب پروتئین تخم‌مرغ نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل گوشت، لبنیات و حبوبات بالاتر است.

,

گله‌دار عراقی خاطرنشان کرد: تخم‌مرغ به کاهش وزن کمک می کند. تخم‌مرغ یک شاخص به نام حس سیری را به خوبی در بدن القا می کند. گرانتوفیل موجود در زرده تخم‌مرغ اثر ضد سرطانی دارد. «ویتامین آ» موجود در این غذا، می‌تواند در افزایش سطح «ویتامین آ» در بدن مؤثر باشد.

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه