اخبار داغ

مدیر اجرایی اتحادیه فروشندگان ظروف مسی و روی یزد:

خبری از تولید ظروف مسی در بازار قدیمی مسگرهای یزد نیست/ تسلط اتباع غیرمجاز بر کارگاه‌های مس یزد

خبری از تولید ظروف مسی در بازار قدیمی مسگرهای یزد نیست/ تسلط اتباع غیرمجاز بر کارگاه‌های مس یزد
مدیر اجرایی اتحادیه صنف پلاستیک و ظروف مسی و روی یزد گفت: کارگاه‌های زیرزمینی و فاقد مجوز به‌صورت مخفیانه در یزد در حال فعالیت هستند که نه‌تنها همه کارگران آن‌ها افغانی هستند بلکه بسیاری از آن‌ها توسط اتباع افغانی راه‌اندازی شده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر قیم‌پور در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با اشاره به افزایش قابل‌توجه مراکز و مغازه‌های عرضه‌کننده ظروف مسی در یزد اظهار داشت: تقریباً در دو سال گذشته با افزایش رغبت و تقاضای مردم  به ظروف مسی و مصنوعات آن و داغ شدن بازار این محصول شاهد افزایش روزافزون تعداد مغازه‌های مس فروشی در سطح شهر هستیم به‌طوری‌که شاهد آن هستیم که در هر کوی و برزنی یک مغازه مسی فروشی دایر شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

وی تصریح کرد: با افزایش واحدهای مس فروشی در سطح شهر از سال گذشته اتحادیه صنف فروشندگان ظروف مسی و روی  تصمیم عملی و جدی خود را برای سامان دادن به این صنف شروع کرده است و در حال پیگیری است تا همه واحدهای صنفی مجوز قانونی خود را دریافت کنند.

,

تعریف پنج رسته جدید فروش اشیاء مسی در یزد

, تعریف پنج رسته جدید فروش اشیاء مسی در یزد, تعریف پنج رسته جدید فروش اشیاء مسی در یزد,

مدیر اجرایی اتحادیه صنف پلاستیک و ظروف مسی و روی یزد افزود: ضعفی که وجود داشت این بود که علی‌رغم تنوع زیادی که در این صنف وجود دارد اما رسته‌های متفاوتی وجود نداشت که از چند ماه گذشته با تایید سازمان صمت پنج رسته مانند خرده‌فروشی ظروف مسی، مصنوعات مسی، زیورآلات مسی و اشیاء تزئینی برای این صنف تعریف‌شد و برای متقاضیان در این رسته‌ها مجوز صادر می‌شود.

,

قیم پور اظهار داشت: با اقدامات و پیگیری‌هایی که انجام‌شده تاکنون بیش از 60 خرده‌فروش ظروف مس و روی در یزد مجوزهای لازم را از اتحادیه و اتاق اصناف دریافت کرده‌اند.

,

وی بابیان این‌که تولید ظروف مسی به معنای واقعی در استان یزد انجام نمی‌شود ادامه داد: در یزد به دلیل عدم وجود صرفه اقتصادی و عدم تمایل و علاقه ظروف مسی تولید نمی‌شود؛ بلکه پوکه‌های آماده ظروف از اصفهان خریداری می‌شود و صرفاً در یزد سفیدکاری (قلع کاری)، نقش‌بندی، اضافه کردن دست گیره و پایه و از این قبیل کارها روی آن‌ها انجام می‌شود که به آن پرداخت می‌گویند و حتی بازار مسگری قدیمی یزد نیز به‌کل دیگر تولید ندارند و فقط به محلی برای فروش ظروف آماده مسی تبدیل شده است.

,

کارگاه های زیرزمینی و غیرمجاز تولید ظروف مسی در یزد

, کارگاه های زیرزمینی و غیرمجاز تولید ظروف مسی در یزد, کارگاه های زیرزمینی و غیرمجاز تولید ظروف مسی در یزد,

قیم پور بابیان این‌که تولید ظروف مسی در یزد توسط اتباع افغانی انجام می‌شود افزود: کارگاه‌های زیرزمینی و فاقد مجوز به‌صورت مخفیانه در یزد در حال فعالیت هستند که نه‌تنها همه کارگران آن‌ها افغانی هستند بلکه بسیاری از آن‌ها توسط اتباع افغانی راه‌اندازی شده‌اند به‌طوری‌که حجم و گستردگی کار یکی از آن‌ها به حدی است که اکثر واحدهای یزدی از آن خرید می‌کنند و حتی برای جاهای مختلف نیز بار خود را ارسال می‌کند.

,

وی ادامه داد: تنها 6 کارگاه مس است که مدیریت و مالکیت آن واقعاً برای یزدی‌ها است و صرفاً فقط یکی از آن‌ها مجوز گرفته است که البته با پیگیری‌هایی که توسط اتحادیه انجام می‌شود بقیه آن‌ها نیز باید برای گرفتن مجوز اقدام کنند.

,

اتباع بیگانه اجازه فعالیت در کارگاه های مس را ندارند

, اتباع بیگانه اجازه فعالیت در کارگاه های مس را ندارند, اتباع بیگانه اجازه فعالیت در کارگاه های مس را ندارند,

مدیر اجرایی  اتحادیه صنف پلاستیک و ظروف مسی و روی با اشاره به فعالیت کارگاه‌های مس فاقد مجوز در شهرک مشاغل فنی و محله‌های حاشیه‌ای شهر عنوان کرد: طبق قانون، اتباع اجازه کار در کارگاه‌های مس را ندارند اما در شرایط فعلی همه کار  پرداختی در کارگاه‌های مس یزد توسط  اتباع افغانی انجام می‌شود.

,

قیم‌پور اظهار داشت: اتحادیه به دنبال سروسامان دادن به کارگاه های تولیدی و فروشنده ظروف و اشیاء مسی است البته با توجه به گستردگی و تعداد زیاد آن ها کار زمان‌بر خواهد بود.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه