اخبار داغ

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی :

کاهش ۲۰۰ هکتاری کاشت چغندر در چهارمحال و بختیاری

کاهش ۲۰۰ هکتاری کاشت چغندر در چهارمحال و بختیاری
حمیدرضا دانش گفت: کاشت چغندر در سال زراعی جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 200 هکتار کاهش داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا دانش معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز ؛ با بیان اینکه زمان تحویل چغندر به کارخانه قند شهرکرد یک روزه شد، گفت: با کاهش تحویل زمان چغندر، هزینه حمل و نقل کشاورزان نیز کاهش می‌یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

وی با اعلام تولید ۴۸ هزار تن چغندرقند در چهارمحال و بختیاری افزود: از زمان برداشت چغندرقند تاکنون ۲۰ هزار تن از این محصول تحویل کارخانه قند شهرکرد شده است.

دانش از کاهش ۲۰۰ هکتاری کاشت چغندر در سال زراعی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: در سال جارب یک هزار و ۲۰۰ هکتار از زمین‌های چهارمحال و بختیاری زیر کشت چغندر قند رفت.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی چهار محال و بختیاری ادامه داد: در سال جاری با تولید و وارد شدن ۷۰۰ هزار تن چغندرقند در مزارع استیجاری شهرستان‌های دزفول و بهبهان در استان خوزستان، این محصول در استان فرآوری و تبدیل به شکر سفید می‌شود.


وی در پایان با اشاره به بهبود کیفیت و عیار چغندر تولیدی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی، ارائه نهاده‌های مناسب و بذر اصلاح شده و پرداخت به موقع مطالبات بهره برداران از عمده دلایل افزایش و رغبت در کشت، کمیت و کیفیت محصول چغندر استان است.

انتهای پیام/
,

وی با اعلام تولید ۴۸ هزار تن چغندرقند در چهارمحال و بختیاری افزود: از زمان برداشت چغندرقند تاکنون ۲۰ هزار تن از این محصول تحویل کارخانه قند شهرکرد شده است.

دانش از کاهش ۲۰۰ هکتاری کاشت چغندر در سال زراعی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: در سال جارب یک هزار و ۲۰۰ هکتار از زمین‌های چهارمحال و بختیاری زیر کشت چغندر قند رفت.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی چهار محال و بختیاری ادامه داد: در سال جاری با تولید و وارد شدن ۷۰۰ هزار تن چغندرقند در مزارع استیجاری شهرستان‌های دزفول و بهبهان در استان خوزستان، این محصول در استان فرآوری و تبدیل به شکر سفید می‌شود.


وی در پایان با اشاره به بهبود کیفیت و عیار چغندر تولیدی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی، ارائه نهاده‌های مناسب و بذر اصلاح شده و پرداخت به موقع مطالبات بهره برداران از عمده دلایل افزایش و رغبت در کشت، کمیت و کیفیت محصول چغندر استان است.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه