رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت خلیلآباد از اجرای نرخ نامه جدید نان در تمام نانواییهای یارانهای خلیلآباد خبر داد و گفت: 18 واحد صنفی نانوایی در سطح شهر خلیلآباد و 54 واحد صنفی نانوایی در کل شهرستان فعال هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید مسروری، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت خلیلآباد در گفت و گو با خبرنگار صبح توس، در خصوص افزایش قیمت نان در شهرستان خلیلآباد، اظهار داشت: با توجه به نرخ جدیدی که از سمت دولت ابلاغ شده نشستهایی تحت عنوان کارگروه آرد و نان به حضور اعضاء در شهرستان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,وی با بیان اینکه نرخهای جدید در کارگروه آرد و نان بررسی شد و در همین خصوص نشستهای توجیهی برای نانواییهای سطح شهرستان برگزار شد، خاطرنشان کرد: بیشترین نانی که در شهرستان پخت میشود شامل سنگک، تنوری و دوار است.
,رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت خلیلآباد با تأکید بر اینکه نرخ جدید برای نانواییهای یارانهای است، تصریح کرد: در حوزه نانواییهای آزاد پز نرخ جدید با توجه به اینکه از آرد دیم استفاده می کنند فعلاً عملیاتی نمیشود.
,وی با اشاره به اینکه در نشست با نانواییهای سطح شهر خلیلآباد بحثهای توجیهی، بهداشتی، فنی، تکمیلی و... تذکر داده شد، اذعان کرد: اصل و اساس کار ما در شهرستان بحث کیفیت نان است و باید با توجه به افزایش قیمت هیچگونه عذری در بحث تعطیلیهای غیرمجاز و کیفیت نان و بهداشت و... پذیرفته نیست.
,مسروری با بیان اینکه سهمیه آرد شخصی در شهرستان وجود ندارد و این سهمیه نزد نانواها امانت است و هر زمان که واحد صنفی نانوایی تخلفاتی را انجام دهد، مطمئناً برخورد و سهمیه آن کسر خواهد شد، عنوان کرد: نانواییها حق فروش نان بهصورت کلی به کبابیها، رستورانها، اغذیهها و... ندارند و بایستی واحدهای آزاد پز یا نیمه یارانهای این بحث را انجام دهند.
,وی با تأکید بر اینکه 18 واحد صنفی نانوایی در سطح شهر خلیلآباد و 54 واحد صنفی نانوایی در کل شهرستان فعال هستند، تشریح کرد: فروش نانروغنی و همچنین استفاده افزودنیهای غیرمجاز در نانواییها بهجز با نظر مثبت و بررسی شبکه بهداشت و درمان غیرمجاز است.
,رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت خلیلآباد با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته از نانواییهای سطح شهرستان در راستای افزایش کیفیت نان، بیان کرد: بازدیدهای مشترکی با شبکه بهداشت و درمان، نیروی انتظامی، تعزیرات، اتحادیه تعاون روستایی و... انجام و واحدهای صنفی متخلف به تعزیرات معرفی شدند و واحدهای صنفی برتر نیز مورد تشویق قرار گرفتند.
,وی با بیان اینکه اداره صمت نیز از واحدهای صنفی نیز بهصورت مستمر بازدیدهایی انجام میدهد و سهمیه آرد با توجه به راست آزمایی که در این بازدیدها به دست میآید توزیع میشود، تأکید کرد: واحد صنفی متخلف که تخلفاتی مانند تعطیلی غیرمجاز، عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی، عدم کیفیت نان و... داشتهاند شناسایی و به تعزیرات معرفیشدهاند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه