اخبار داغ

کارشناس تغذیه:

نان در تنور بی کیفیتی سوخت/ بانوان دورریز نان در خانه را مدیریت کنند

نان در تنور بی کیفیتی سوخت/ بانوان دورریز نان در خانه را مدیریت کنند
سهیلا قائمی گفت: کیفیت پایین پخت نان و نگهداری ناصحیح باعث افزایش دور ریز نان در سبک زندگی کنونی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سهیلا قائمی کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: کیفیت پایین پخت نان و نگهداری ناصحیح باعث افزایش دور ریز نان در سبک زندگی کنونی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,

وی ادامه داد: در کوچه و بازار که رفت و آمد می کنیم به وفور شاهد دور ریز های نان هستیم.

,

قائمی با اشاره به اینکه در گذشته هیج خانه ای نان خشک نداشت، افزود: مادران به عنوان قلب خانه این نان های خشک را مدیریت می کردند و با طبخ غذاهایی مثل آب گوشت، کشک و اشکنه این نان ها را استفاده می کردند.

,

قائمی تصریح کرد: می توان از دورریز های نان لواش برای تهیه سمبوسه و ته دیگ نیز استفاده کرد.

,

وی با بیان اینکه مراحل تهیه گندم در مزرعه تا رسیدن آن به سفره ها، طولانی و طاقت فرساست، گفت: هزینه های سرسام آوری صرف می شود تا نان به دست مصرف کننده برسد بنابراین باید به درستی مدیریت شود.

,

این کارشناس با بیان اینکه سنگک، سالم ترین نوع نان است، ادامه داد: بانوان مصرف نان در خانه را مدیریت کنند و نگذارند نان بیات و خشک شود.

,

قائمی تاکید کرد: تغییر سبک زندگی باعث ترویج برخی باورهای غلط در جامعه شده است و باید با مدیریت و اصلاح الگوی مصرف جلوی هدررفت این کالای اساسی گرفته شود.

,

وی با بیان اینکه زنان نقش بی بدیلی در مدیریت و اصلاح الگوی مصرف دارند، ادامه داد: تجربه ثابت کرده مادرانی که مواظب هدررفت نان در خانه هستند، فرزندان آنها نیز این نکته را رعایت می کنند.

,

این کارشناس در خاتمه خاطرنشان کرد: به میزان نیاز نان تهیه کنیم و قبل از کهنه شدن آن را مصرف یا استفاده بهینه کنیم.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه