اخبار داغ

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‎های دفاع مقدس مازندران خبر داد

احداث فرهنگسرای مشاهیر و موزه حماسه اسلامی ششم بهمن در آمل/ آمل باید ایرانی و جهانی معرفی شود

احداث فرهنگسرای مشاهیر و موزه حماسه اسلامی ششم بهمن در آمل/ آمل باید ایرانی و جهانی معرفی شود
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‎های دفاع مقدس مازندران گفت: مردم باید بدانند که هزار سنگر یعنی چه، متاسفانه حماسه ششم بهمن و جنگل به خوبی معرفی نشد؛ آمل باید ایرانی و جهانی معرفی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر هراز، سردار عبدالله ملکی در جلسه رسمی شورای اسلامی شهر آمل با بیان این‎که باعث افتخار است که سران دو قوه کشور از شهر آمل هستند، اظهار کرد: آمل تنها شهری است که در وصیت‎نامه سیاسی الهی امام (ره) از آن به نیکی یاد و در تاریخ ثبت شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر هراز,

وی فزود: مردم آمل علاوه بر حضور در میادین جنگ در دوران دفاع مقدس، اوایل انقلاب هم با ضد انقلابیون به مبارزه پرداخت که بزرگترین آن خلق حماسه ششم بهمن آمل در سال ۶۰ است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‎های دفاع مقدس مازندران با بیان این‎که ما باید با همکاری یکدیگر حماسه ششم بهمن را به مردم معرفی کنیم اظهار کرد: مردم باید بدانند که هزار سنگر یعنی چه، متاسفانه حماسه ششم بهمن و جنگل به خوبی معرفی نشد؛ آمل باید ایرانی و جهانی معرفی شود.

این مسئول ضمن قدردانی از اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار آمل تصریح کرد: از شورا و شهرداری انتظار داریم تا جهت احداث فرهنگسرای مشاهیر و موزه مقاومت حماسه اسلامی شهر و جنگل آمل زمین مناسبی تهیه شود تا در سالروز حماسه اسلامی ۶ بهمن مردم آمل، کلنگ آن به زمین زده شود تا با این حرکت در جهت معرفی تاریخ آمل و حماسه اسلامی ۶ بهمن و حماسه جنگل گام برداریم.

ملکی در ادامه سخنانش با اشاره به این‎که مسئولیت و میز ریاست برای هیچ‎کس ماندگار نیست یادآور شد: تا زمانی که مسئولیت داریم باید با تلاش از خود یادگاری به جا بگذاریم؛ امیدوارم بتوانیم با یاری خداوند منان، همکاری همگام و موثری در این راه برداریم تا کلنگ احداث فرهنگسرا به زودی در این شهرستان زده شود و یک یادگاری بزرگ برای تاریخ آمل و مازندران بر جای ماند.

در ادامه این جلسه رئیس شورای اسلامی شهر آمل با بیان این‎که خدا را شاکریم که مردم ما را به‎عنوان خدمت‎گزار خود قبول کردند، گفت: خدمت‎گزاری به مردم نعمتی است که خدا به ما عطا کرد و بهترین خدمتی که در شان مردم آمل می‎توان انجام داد تلاش در جهت معرفی حماسه ششم بهمن سال 60 این شهرستان است.

وی با تاکید بر این‎که مردم آمل چه در دوران دفاع مقدس و چه در زمان پیروزی انقلاب اسلامی کارهای بزرگی انجام دادند ادامه داد: مردم آمل حماسه‎های زیادی خلق کردند و فداکاری این عزیزان موجب خنثی‎سازی توطئه‎های شوم منافقین و دشمنان این دیار در دوران مختلف شد.

اسدالله تورنگ در پایان سخنانش اظهار کرد: علمای بزرگی از شهر آمل چه در دوران گذشته و چه در حال حاضر وجود دارند که مایه افتخار ما است تا در معرفی شهر آمل از جهات مختلف گام برداریم و در این راه در حد توانمان آماده هر گونه همکاری و خدمت هستیم.

در ادامه سخنگوی شورای اسلامی شهر آمل با بیان این‎که این بحث‎ها و صحبت‎ها دغدغه‎های اعضای شورای اسلامی شهر آمل است، گفت: در ارائه خدمات به مردم و شهر آمل سعی‎مان بر این است تا فضای شهر را با توجه به گذشته تاریخی این شهر و رنگ و بوی مذهبی به همراه چهار دهه اخیر که رنگ و بوی انقلاب دارد بیاراییم.

وی ادامه داد: برای نمونه در ورودی شهر به‎عنوان نخستین پایتخت علویان، میدان علویان را طراحی کردیم که در حال ساخت است و همین طور مناره‎ای جلوتر از این میدان در حال ساخت می‎باشد که طرح آن برگرفته از مسجد امام حسن عسگری (ع) آمل است.

رئیس مرکز پژوهش شورای اسلامی شهر آمل احداث یادمانی جهت زنده نگه داشتن حماسه اسلامی ۶ بهمن را به‎صورت المان شهری گامی مهم در معرفی این حماسه بزرگ برشمرد و افزود: برای اجرایی کردن این پیشنهاد با استفاده از منابع کشوری و استانی در ساخت موزه یا پارک موزه در جهت معرفی هرچه بهتر حماسه 6 بهمن سال 60 ما آمادگی کامل خود را برای همکاری در این زمینه اعلام می کنیم.

فرزین محمودی‎پاتی با تاکید بر این‎که برای انجام این مهم اگر منابعی وجود دارد به ما اعلام کنید تا پیگیر این کار باشیم، تصریح کرد: همانطور که در وصیت‎نامه امام خمینی (ره) اسم آمل آمد و در استان بالاترین مقام را دارد باید کار شایسته و در شان این شهرستان انجام شود که نیازمند یک حمایت مالی خوب است تا کار شایسته‎ای ارائه دهیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه