اخبار داغ

گاردین نوشت:

آنزیم‌های تراریخته در مواد شوینده باعث بروز حساسیت می‌شود

آنزیم‌های تراریخته در مواد شوینده باعث بروز حساسیت می‌شود
محققان معتقدند: آنزیم‌های اصلاح شده ژنتیکی که در موادغذایی، عطر، دارو و مواد شوینده استفاده می‌شوند، "آلرژن قوی" هستند و ایجاد حساسیت می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری سینا؛ گاردین نوشت: محققان معتقدند: آنزیم‌های اصلاح شده ژنتیکی که در موادغذایی، عطر، دارو و مواد شوینده استفاده می‌شوند، "آلرژن قوی" هستند و باید مانند سایر مواد شیمیایی که به‌صورت بالقوه خطرناک هستند، آزمایش شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از خبرگزاری سینا؛ گاردین نوشت: محققان معتقدند: آنزیم‌های اصلاح شده ژنتیکی که در موادغذایی، عطر، دارو و مواد شوینده استفاده می‌شوند، "آلرژن قوی" هستند و باید مانند سایر مواد شیمیایی که به‌صورت بالقوه خطرناک هستند، آزمایش شوند., سینا,

 

این محققان می‌گویند: با توجه به انفجاری که در استفاده از آنزیم‌های دستکاری ژنتیکی شده برای بهبود طعم و عطر غذاها به‌خصوص در غذاهای کم چرب، به وجود آمده است باید دقت داشت که مهندسی ژنتیکی پروتئین آنزیم، ممکن است خواص آلرژی‌زای آن را تغییر دهد.

 

این درحالی است که برخی از محصولات با برچسب "طبیعی" در اروپا و ایالات متحده آمریکا بین مردم توزیع می‌شود.

 

متخصصان برای بررسی این موضوع از نمونه خون ۸۱۳ کارگر استفاده کردند؛ این کارگران در کارخانه‌های تولیدی مواد مربوطه از ۳ ماه تا ۱۰ سال مشغول به کار بوده‌اند و در محیط کارشان حداقل با ۲ تا ۴ آنزیم تراریخته در تماس بوده‌اند.

 

تجزیه و تحلیل‌ها نشان داد که که ۲۳ درصد از این کارگران آنتی بادی‌های مرتبط با آنزیم‌های تراریخته را در خون خود داشتند.

 

انتهای پیام/

,

 

,  ,

این محققان می‌گویند: با توجه به انفجاری که در استفاده از آنزیم‌های دستکاری ژنتیکی شده برای بهبود طعم و عطر غذاها به‌خصوص در غذاهای کم چرب، به وجود آمده است باید دقت داشت که مهندسی ژنتیکی پروتئین آنزیم، ممکن است خواص آلرژی‌زای آن را تغییر دهد.

, این محققان می‌گویند: با توجه به انفجاری که در استفاده از آنزیم‌های دستکاری ژنتیکی شده برای بهبود طعم و عطر غذاها به‌خصوص در غذاهای کم چرب، به وجود آمده است باید دقت داشت که مهندسی ژنتیکی پروتئین آنزیم، ممکن است خواص آلرژی‌زای آن را تغییر دهد.,

 

,  ,

این درحالی است که برخی از محصولات با برچسب "طبیعی" در اروپا و ایالات متحده آمریکا بین مردم توزیع می‌شود.

, این درحالی است که برخی از محصولات با برچسب "طبیعی" در اروپا و ایالات متحده آمریکا بین مردم توزیع می‌شود.,

 

,  ,

متخصصان برای بررسی این موضوع از نمونه خون ۸۱۳ کارگر استفاده کردند؛ این کارگران در کارخانه‌های تولیدی مواد مربوطه از ۳ ماه تا ۱۰ سال مشغول به کار بوده‌اند و در محیط کارشان حداقل با ۲ تا ۴ آنزیم تراریخته در تماس بوده‌اند.

, متخصصان برای بررسی این موضوع از نمونه خون ۸۱۳ کارگر استفاده کردند؛ این کارگران در کارخانه‌های تولیدی مواد مربوطه از ۳ ماه تا ۱۰ سال مشغول به کار بوده‌اند و در محیط کارشان حداقل با ۲ تا ۴ آنزیم تراریخته در تماس بوده‌اند.,

 

,  ,

تجزیه و تحلیل‌ها نشان داد که که ۲۳ درصد از این کارگران آنتی بادی‌های مرتبط با آنزیم‌های تراریخته را در خون خود داشتند.

, تجزیه و تحلیل‌ها نشان داد که که ۲۳ درصد از این کارگران آنتی بادی‌های مرتبط با آنزیم‌های تراریخته را در خون خود داشتند.,

 

,  ,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه