اخبار داغ

توصیه یک کارشناس تغذیه،

دانش‌آموزان خوردن صبحانه را فراموش نکنند

دانش‌آموزان خوردن صبحانه را فراموش نکنند
یک کارشناس تغذیه گفت: دانش‌آموزان خوردن صبحانه را فراموش نکنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایسنا، «پروین افشار»، با اشاره به این موضوع که خوردن صبحانه انرژی لازم برای فعالیت دانش‌آموزان در مدرسه را تأمین و از افت قند خون جلوگیری می‌کند و موجب افزایش کارکرد مغز و یادگیری بهتر می‌شود، اظهار کرد: برای این گروه سنی نیز مثل افراد عادی باید دو اصل مهم تنوع و تعادل در تغذیه در نظر گرفته شود و باید از باید از همه گروه‌های غذایی که شامل نان و غلات، انواع میوه و سبزی، شیر و لبنیات، گروه گوشت و به مقدار کم چربی و روغن است، در برنامه غذایی خود به اندازه کافی استفاده کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

عضو انجمن تغذیه ایران با اشاره به این موضوع که با توجه به قرار گرفتن دانش‌آموزان در سن رشد و نمو نیازهای تغذیه‌ای این گروه نیز افزایش می‌یابد، خاطرنشان کرد: با توجه به رشد و نمو دانش‌آموزان و افزایش تغذیه آن‌ها، باید به تغذیه کودک توجه ویژه‌ای شود.

,

وی ادامه داد: نیمی از وقت روزانه دانش‌آموزان در مدارس سپری می‌شود، بنابراین برای دریافت کل نیازهای تغذیه‌ای، باید مقداری از این نیاز توسط غذاها یا میان وعده‌های مصرفی در مدارس، برطرف شود از همین‌رو لازم است به تغذیه دانش‌آموزان در مدارس اهمیت داده شود تا از برطرف شدن نیازهای تغذیه این گروه سنی اطمینان حاصل کرد.

,

افشار با بیان این‌که دانش‌آموزان باید از مصرف تنقلات پرکالری و کم‌ارزش اجتناب کنند، گفت: مصرف این خوراکی‌ها مانند چیپس، پفک، شکلات و ... موجب سیری کاذب و مصرف نکردن مواد غذایی مفید می‌شود هم‌چنین این خوراکی اغلب سالم نیستند و به سلامت دانش‌آموزان آسیب می‌رسانند هم‌چنین سوسیس و کالباس نیز به‌علت داشتن نگهدارنده و نیترات، سرطان‌زا بوده و باعث توقف رشد نیز می‌شود.

,

این کارشناس تغذیه با بیان این‌که دانش‌آموزان برای میان‌وعده از انواع مغزها استفاده کنند، خاطرنشان کرد: نان، پنیر و گردو، شیر پاستوریزه، ساندویچ‌های خانگی، کیک و بیسکوئیت‌های خانگی، میوه‌های شسته و ضدعفونی شده، انواع مغزها مانند مغز پسته، بادام، خشکبار مانند انجیر، خرمای خشک و کشمش و توت گزینه‌های مناسبی برای میان‌وعده‌های دانش‌آموزان است.

,

وی توصیه کرد دانش‌آموزان برای اطمینان از سلامت غذاها و خوراکی‌ها، از دست‌فروشان موادغذایی خریداری نکنند، چون این موادغذایی در شرایط غیربهداشتی و غیراستاندارد تهیه، نگهداری شده و موجب بروز بیماری و انتقال انگل‌ها و آلودگی‌ها به دانش‌آموزان می‌شود.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه