اخبار داغ

بازار داغ ظروف یکبار مصرف و افزایش 25 درصدی قیمت آن / اما و اگرهای استفاده از این ظروف

بازار داغ ظروف یکبار مصرف و افزایش 25 درصدی قیمت آن / اما و اگرهای استفاده از این ظروف
در چند ساله اخیر تمایل و تقاضا در استفاده از ظروف یکبار مصرف افزایش یافته است و انگار این ظروف جایگزین ظروف دیگر شده است و مصرف آن در ماه محرم نیز تا دو برابر افزایش می‌یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، از کالاهایی که مصرف آن با فرا رسیدن ماه محرم افزایش می‌یابد ظروف یکبار مصرف است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان,

 

در چند ساله اخیر تمایل و تقاضا در استفاده از ظروف یکبار مصرف افزایش یافته است و انگار این ظروف جایگزین ظروف دیگر شده است و مصرف آن در ماه محرم نیز تا دو برابر افزایش می‌یابد.

 

افزایش 25 درصدی قیمت ظروف یکبار مصرف

 

این افزایش تقاضا سبب افزایش قیمت این ظروف در آستانه محرم و ماه محرم نیز شده است به گونه‌ای که کسبه از افزایش 25 درصدی این ظروف می‌گویند.

 

قربانی از فروشندگان ظروف یکبار مصرف در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: تمایل و درخواست مردم در استفاده از ظروف یکبار مصرف افزایش یافته و استفاده از این ظروف مخصوص ماه محرم و یا ماه رمضان نیست.

 

وی افزود: تنوع این ظروف نیز افزایش داشته و این مورد نیز از جمله دلایل استفاده از این ظروف است.

 

ارزان بودن جنس بی کیفیت دلیل انتخاب آن

 

این فروشنده با اشاره به انواع مختلف و نوع مواد به کار رفته در ظروف، گفت: قیمت ظروف با کیفیت با بی‌کیفیت بسیار متفاوت است که اکثر مردم جنس ارزان‌تر را انتخاب می‌کنند.

 

قربانی خاطرنشان کرد: قیمت ظروف گیاهی بالا است و تنها برای مصرف خانگی خود از آن استفاده می‌کنند و در عزاداری‌ها نیز ظروف ارزان قیمت انتخاب می‌شود.

 

وی ادامه داد: قیمت ظروف یکبار مصرف افزایش داشته که دلیل آن افزایش تقاضا در ماه محرم عنوان می‌شود.

 

از نکاتی که در مورد استفاده از این ظروف وجود دارد موضوع بهداشتی بودن و سلامت این ظروف است که به چه میزان می‌توان به سلامت غذای موجود در این ظروف اعتماد کرد.

 

مهندس بجدی کارشناس بهداشت در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: ظروف یکبار مصرف مورد استفاده در هیئت‌ها بایستی دارای برچسب استاندارد بهداشت  و مورد تایید ارگان‌های بهداشتی باشد.

 

استاندارد نبودن غذای گرم در ظروف بی کیفیت

 

وی با اشاره به غیربهداشتی بودن ریختن غذای گرم و یا نوشیدنی داغ در برخی از ظروف، گفت: افراد می‌توانند به جای استفاده از ظروف غیر استاندارد از ظروف گیاهی و یا آلومینیومی استفاده کنند.

بجدی خاطرنشان کرد: هیات های مذهبی قبل از استفاده از توزیع غذای نذری باید تایید بهداشتی را از مرکز بهداشت بگیرند و در صورت مشاهده تخلف جریمه خواهند شد.

 

کارشناس بهداشت خاطرنشان کرد: افراد درصورت دیدن تخلف و یا مسائل غیر بهداشتی می‌توانند با سامانه 190 و یا شماره تلفن 32445503 در تمام ساعات شبانه روز تماس بگیرند.

 

استفاده از ظروف یکبار مصرف در صورت استاندارد نبودن علاوه بر اثراتی که بر سلامت جسم انسان‌ها دارد بر محیط زیست نیز خسارت‌های جبران ناپذیری وارد می‌کند.

 

غزاله دلیری نماینده شبکه سمن‌های محیط زیست خراسان جنوبی نیز در این زمینه در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: استفاده از ظروف یکبار مصرف در کشور  بسیار متداول شده و اکثر صنوف مرتبط با تهیه مواد غذایی از قبیل رستوران‌ها از آن استفاده می‌کنند.

 

وی با اشاره به افزایش استفاده از این ظروف در برخی از ماه‌های سال مانند محرم و صفر، گفت: متاسفانه تعدادی از مردم بدون توجه به پیامدهای سوء زیست محیطی و نیز بهداشتی  پس از استفاده مواد غذایی داخل این ظروف با رها کردن زباله‌های آن در سطح شهر هم باعث برهم خوردن نظافت شهری می‌شوند وهم با ورود این زباله در جوی آب و نهرها داخل شهرها و هدایت آنان به فاضلاب شهری، باعث آبگرفتگی معابر می‌شوند.

 

کاهش حاصلخیزی خاک و از بین رفتن پوشش گیاهی نمونه‌ای از مضرات ظروف یکبار مصرف

 

 نماینده شبکه سمن‌های محیط زیست خراسان جنوبی ادامه داد: در ادامه مسیر این مهمان ناخوانده همراه با فاضلاب وارد زمینهای کشاورزی شده و در سطح زمین کشاورزی پخش می شوند که این زباله‎ها با طول عمر زیاد در زمین‌های کشاورزی(برای چند صد سال یا چند هزار سال) فقط به صورت پودر شده در آمده و علاوه بر کاهش نفوذ پذیری سطح خاکُ باعث آلودگی خاک کشاورزی و کم شدن حاصلخیزی خاک زمین‎های کشاورزی می شوند.

 

دلیری با بیان اینکه این مواد در نهایت با آلودگی خاک باعث از بین رفتن پوشش گیاهی و کاهش رشد و نمو گیاهان و فرسایش خاک و بیابان‌زایی می‌شوند، گفت:  ورود این مواد به اکوسیستم آبی نیز سبب برهم خوردن شکل طبیعی اکوسیستم، ایجاد اختلال در تغذیه و زاد ولد موجودات آبزی و در نهایت بلعیدن آن توسط موجودات آبزی سبب مرگ و میر آنان و انقراض نسل گونه‌های مختلف خواهد شد.

 

وی اشکال در بازیافت این مواد و مخاطرات محیط زیست، انتقال مواد مضر( مونومرها) به غذا در شرایط خاص و ایجاد سرطان را از جمله مضرات استفاده از این ظروف عنوان کرد.

 

لزوم جایگزین شدن ظروف گیاهی

 

نماینده شبکه سمن‌های محیط زیست خراسان جنوبی تصریح کرد: مضرات استفاده از ظروف یکبار مصرف نشان از اهمیت حذف فرهنگ استفاده از این ظروف و لزوم جایگزینی استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی دارد.

 

 دلیری یادآور شد: همه ما باید به این موضوع اذعان داشته باشیم که ما محیط زیست را از گذشتگان به ارث نبرده‌ایم بلکه از آیندگان به امانت گرفته‌ایم، پس باید در حفظ آن کوشا باشیم.

 

همان طور که گفته شد قیمت بالای ظروف گیاهی یکی از دلایل عدم استفاده از این ظروف است و استفاده از سایر ظروف نیز مضرات جبران ناپذیری را برای فرد و محیط زیست در پی دارد.

 

با گسترش استفاده از این ظروف لزوم توجه شبکه‌های بهداشت و محیط زیست به استفاده از این ظروف احساس می‌شود تا راه حل مناسبی برای این موضوع  چاره اندیشی کنند و تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی با گرانول‌های زیست تخریب پذیر گیاهی با قیمت مناسب و کیفیت بالا را در دستور کار خود قرار دهند.

 

انتهای پیام/100/ گ/ 5

,

 

در چند ساله اخیر تمایل و تقاضا در استفاده از ظروف یکبار مصرف افزایش یافته است و انگار این ظروف جایگزین ظروف دیگر شده است و مصرف آن در ماه محرم نیز تا دو برابر افزایش می‌یابد.

 

افزایش 25 درصدی قیمت ظروف یکبار مصرف

 

این افزایش تقاضا سبب افزایش قیمت این ظروف در آستانه محرم و ماه محرم نیز شده است به گونه‌ای که کسبه از افزایش 25 درصدی این ظروف می‌گویند.

 

قربانی از فروشندگان ظروف یکبار مصرف در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: تمایل و درخواست مردم در استفاده از ظروف یکبار مصرف افزایش یافته و استفاده از این ظروف مخصوص ماه محرم و یا ماه رمضان نیست.

 

وی افزود: تنوع این ظروف نیز افزایش داشته و این مورد نیز از جمله دلایل استفاده از این ظروف است.

 

ارزان بودن جنس بی کیفیت دلیل انتخاب آن

 

این فروشنده با اشاره به انواع مختلف و نوع مواد به کار رفته در ظروف، گفت: قیمت ظروف با کیفیت با بی‌کیفیت بسیار متفاوت است که اکثر مردم جنس ارزان‌تر را انتخاب می‌کنند.

 

قربانی خاطرنشان کرد: قیمت ظروف گیاهی بالا است و تنها برای مصرف خانگی خود از آن استفاده می‌کنند و در عزاداری‌ها نیز ظروف ارزان قیمت انتخاب می‌شود.

 

وی ادامه داد: قیمت ظروف یکبار مصرف افزایش داشته که دلیل آن افزایش تقاضا در ماه محرم عنوان می‌شود.

 

از نکاتی که در مورد استفاده از این ظروف وجود دارد موضوع بهداشتی بودن و سلامت این ظروف است که به چه میزان می‌توان به سلامت غذای موجود در این ظروف اعتماد کرد.

 

مهندس بجدی کارشناس بهداشت در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: ظروف یکبار مصرف مورد استفاده در هیئت‌ها بایستی دارای برچسب استاندارد بهداشت  و مورد تایید ارگان‌های بهداشتی باشد.

 

استاندارد نبودن غذای گرم در ظروف بی کیفیت

 

وی با اشاره به غیربهداشتی بودن ریختن غذای گرم و یا نوشیدنی داغ در برخی از ظروف، گفت: افراد می‌توانند به جای استفاده از ظروف غیر استاندارد از ظروف گیاهی و یا آلومینیومی استفاده کنند.

بجدی خاطرنشان کرد: هیات های مذهبی قبل از استفاده از توزیع غذای نذری باید تایید بهداشتی را از مرکز بهداشت بگیرند و در صورت مشاهده تخلف جریمه خواهند شد.

 

کارشناس بهداشت خاطرنشان کرد: افراد درصورت دیدن تخلف و یا مسائل غیر بهداشتی می‌توانند با سامانه 190 و یا شماره تلفن 32445503 در تمام ساعات شبانه روز تماس بگیرند.

 

استفاده از ظروف یکبار مصرف در صورت استاندارد نبودن علاوه بر اثراتی که بر سلامت جسم انسان‌ها دارد بر محیط زیست نیز خسارت‌های جبران ناپذیری وارد می‌کند.

 

غزاله دلیری نماینده شبکه سمن‌های محیط زیست خراسان جنوبی نیز در این زمینه در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: استفاده از ظروف یکبار مصرف در کشور  بسیار متداول شده و اکثر صنوف مرتبط با تهیه مواد غذایی از قبیل رستوران‌ها از آن استفاده می‌کنند.

 

وی با اشاره به افزایش استفاده از این ظروف در برخی از ماه‌های سال مانند محرم و صفر، گفت: متاسفانه تعدادی از مردم بدون توجه به پیامدهای سوء زیست محیطی و نیز بهداشتی  پس از استفاده مواد غذایی داخل این ظروف با رها کردن زباله‌های آن در سطح شهر هم باعث برهم خوردن نظافت شهری می‌شوند وهم با ورود این زباله در جوی آب و نهرها داخل شهرها و هدایت آنان به فاضلاب شهری، باعث آبگرفتگی معابر می‌شوند.

 

کاهش حاصلخیزی خاک و از بین رفتن پوشش گیاهی نمونه‌ای از مضرات ظروف یکبار مصرف

 

 نماینده شبکه سمن‌های محیط زیست خراسان جنوبی ادامه داد: در ادامه مسیر این مهمان ناخوانده همراه با فاضلاب وارد زمینهای کشاورزی شده و در سطح زمین کشاورزی پخش می شوند که این زباله‎ها با طول عمر زیاد در زمین‌های کشاورزی(برای چند صد سال یا چند هزار سال) فقط به صورت پودر شده در آمده و علاوه بر کاهش نفوذ پذیری سطح خاکُ باعث آلودگی خاک کشاورزی و کم شدن حاصلخیزی خاک زمین‎های کشاورزی می شوند.

 

دلیری با بیان اینکه این مواد در نهایت با آلودگی خاک باعث از بین رفتن پوشش گیاهی و کاهش رشد و نمو گیاهان و فرسایش خاک و بیابان‌زایی می‌شوند، گفت:  ورود این مواد به اکوسیستم آبی نیز سبب برهم خوردن شکل طبیعی اکوسیستم، ایجاد اختلال در تغذیه و زاد ولد موجودات آبزی و در نهایت بلعیدن آن توسط موجودات آبزی سبب مرگ و میر آنان و انقراض نسل گونه‌های مختلف خواهد شد.

 

وی اشکال در بازیافت این مواد و مخاطرات محیط زیست، انتقال مواد مضر( مونومرها) به غذا در شرایط خاص و ایجاد سرطان را از جمله مضرات استفاده از این ظروف عنوان کرد.

 

لزوم جایگزین شدن ظروف گیاهی

 

نماینده شبکه سمن‌های محیط زیست خراسان جنوبی تصریح کرد: مضرات استفاده از ظروف یکبار مصرف نشان از اهمیت حذف فرهنگ استفاده از این ظروف و لزوم جایگزینی استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی دارد.

 

 دلیری یادآور شد: همه ما باید به این موضوع اذعان داشته باشیم که ما محیط زیست را از گذشتگان به ارث نبرده‌ایم بلکه از آیندگان به امانت گرفته‌ایم، پس باید در حفظ آن کوشا باشیم.

 

همان طور که گفته شد قیمت بالای ظروف گیاهی یکی از دلایل عدم استفاده از این ظروف است و استفاده از سایر ظروف نیز مضرات جبران ناپذیری را برای فرد و محیط زیست در پی دارد.

 

با گسترش استفاده از این ظروف لزوم توجه شبکه‌های بهداشت و محیط زیست به استفاده از این ظروف احساس می‌شود تا راه حل مناسبی برای این موضوع  چاره اندیشی کنند و تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی با گرانول‌های زیست تخریب پذیر گیاهی با قیمت مناسب و کیفیت بالا را در دستور کار خود قرار دهند.

 

انتهای پیام/100/ گ/ 5

,

 

در چند ساله اخیر تمایل و تقاضا در استفاده از ظروف یکبار مصرف افزایش یافته است و انگار این ظروف جایگزین ظروف دیگر شده است و مصرف آن در ماه محرم نیز تا دو برابر افزایش می‌یابد.

 

افزایش 25 درصدی قیمت ظروف یکبار مصرف

 

این افزایش تقاضا سبب افزایش قیمت این ظروف در آستانه محرم و ماه محرم نیز شده است به گونه‌ای که کسبه از افزایش 25 درصدی این ظروف می‌گویند.

 

قربانی از فروشندگان ظروف یکبار مصرف در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: تمایل و درخواست مردم در استفاده از ظروف یکبار مصرف افزایش یافته و استفاده از این ظروف مخصوص ماه محرم و یا ماه رمضان نیست.

 

وی افزود: تنوع این ظروف نیز افزایش داشته و این مورد نیز از جمله دلایل استفاده از این ظروف است.

 

ارزان بودن جنس بی کیفیت دلیل انتخاب آن

 

این فروشنده با اشاره به انواع مختلف و نوع مواد به کار رفته در ظروف، گفت: قیمت ظروف با کیفیت با بی‌کیفیت بسیار متفاوت است که اکثر مردم جنس ارزان‌تر را انتخاب می‌کنند.

 

قربانی خاطرنشان کرد: قیمت ظروف گیاهی بالا است و تنها برای مصرف خانگی خود از آن استفاده می‌کنند و در عزاداری‌ها نیز ظروف ارزان قیمت انتخاب می‌شود.

 

وی ادامه داد: قیمت ظروف یکبار مصرف افزایش داشته که دلیل آن افزایش تقاضا در ماه محرم عنوان می‌شود.

 

از نکاتی که در مورد استفاده از این ظروف وجود دارد موضوع بهداشتی بودن و سلامت این ظروف است که به چه میزان می‌توان به سلامت غذای موجود در این ظروف اعتماد کرد.

 

مهندس بجدی کارشناس بهداشت در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: ظروف یکبار مصرف مورد استفاده در هیئت‌ها بایستی دارای برچسب استاندارد بهداشت  و مورد تایید ارگان‌های بهداشتی باشد.

 

استاندارد نبودن غذای گرم در ظروف بی کیفیت

 

وی با اشاره به غیربهداشتی بودن ریختن غذای گرم و یا نوشیدنی داغ در برخی از ظروف، گفت: افراد می‌توانند به جای استفاده از ظروف غیر استاندارد از ظروف گیاهی و یا آلومینیومی استفاده کنند.

بجدی خاطرنشان کرد: هیات های مذهبی قبل از استفاده از توزیع غذای نذری باید تایید بهداشتی را از مرکز بهداشت بگیرند و در صورت مشاهده تخلف جریمه خواهند شد.

 

کارشناس بهداشت خاطرنشان کرد: افراد درصورت دیدن تخلف و یا مسائل غیر بهداشتی می‌توانند با سامانه 190 و یا شماره تلفن 32445503 در تمام ساعات شبانه روز تماس بگیرند.

 

استفاده از ظروف یکبار مصرف در صورت استاندارد نبودن علاوه بر اثراتی که بر سلامت جسم انسان‌ها دارد بر محیط زیست نیز خسارت‌های جبران ناپذیری وارد می‌کند.

 

غزاله دلیری نماینده شبکه سمن‌های محیط زیست خراسان جنوبی نیز در این زمینه در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: استفاده از ظروف یکبار مصرف در کشور  بسیار متداول شده و اکثر صنوف مرتبط با تهیه مواد غذایی از قبیل رستوران‌ها از آن استفاده می‌کنند.

 

وی با اشاره به افزایش استفاده از این ظروف در برخی از ماه‌های سال مانند محرم و صفر، گفت: متاسفانه تعدادی از مردم بدون توجه به پیامدهای سوء زیست محیطی و نیز بهداشتی  پس از استفاده مواد غذایی داخل این ظروف با رها کردن زباله‌های آن در سطح شهر هم باعث برهم خوردن نظافت شهری می‌شوند وهم با ورود این زباله در جوی آب و نهرها داخل شهرها و هدایت آنان به فاضلاب شهری، باعث آبگرفتگی معابر می‌شوند.

 

کاهش حاصلخیزی خاک و از بین رفتن پوشش گیاهی نمونه‌ای از مضرات ظروف یکبار مصرف

 

 نماینده شبکه سمن‌های محیط زیست خراسان جنوبی ادامه داد: در ادامه مسیر این مهمان ناخوانده همراه با فاضلاب وارد زمینهای کشاورزی شده و در سطح زمین کشاورزی پخش می شوند که این زباله‎ها با طول عمر زیاد در زمین‌های کشاورزی(برای چند صد سال یا چند هزار سال) فقط به صورت پودر شده در آمده و علاوه بر کاهش نفوذ پذیری سطح خاکُ باعث آلودگی خاک کشاورزی و کم شدن حاصلخیزی خاک زمین‎های کشاورزی می شوند.

 

دلیری با بیان اینکه این مواد در نهایت با آلودگی خاک باعث از بین رفتن پوشش گیاهی و کاهش رشد و نمو گیاهان و فرسایش خاک و بیابان‌زایی می‌شوند، گفت:  ورود این مواد به اکوسیستم آبی نیز سبب برهم خوردن شکل طبیعی اکوسیستم، ایجاد اختلال در تغذیه و زاد ولد موجودات آبزی و در نهایت بلعیدن آن توسط موجودات آبزی سبب مرگ و میر آنان و انقراض نسل گونه‌های مختلف خواهد شد.

 

وی اشکال در بازیافت این مواد و مخاطرات محیط زیست، انتقال مواد مضر( مونومرها) به غذا در شرایط خاص و ایجاد سرطان را از جمله مضرات استفاده از این ظروف عنوان کرد.

 

لزوم جایگزین شدن ظروف گیاهی

 

نماینده شبکه سمن‌های محیط زیست خراسان جنوبی تصریح کرد: مضرات استفاده از ظروف یکبار مصرف نشان از اهمیت حذف فرهنگ استفاده از این ظروف و لزوم جایگزینی استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی دارد.

 

 دلیری یادآور شد: همه ما باید به این موضوع اذعان داشته باشیم که ما محیط زیست را از گذشتگان به ارث نبرده‌ایم بلکه از آیندگان به امانت گرفته‌ایم، پس باید در حفظ آن کوشا باشیم.

 

همان طور که گفته شد قیمت بالای ظروف گیاهی یکی از دلایل عدم استفاده از این ظروف است و استفاده از سایر ظروف نیز مضرات جبران ناپذیری را برای فرد و محیط زیست در پی دارد.

 

با گسترش استفاده از این ظروف لزوم توجه شبکه‌های بهداشت و محیط زیست به استفاده از این ظروف احساس می‌شود تا راه حل مناسبی برای این موضوع  چاره اندیشی کنند و تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی با گرانول‌های زیست تخریب پذیر گیاهی با قیمت مناسب و کیفیت بالا را در دستور کار خود قرار دهند.

 

انتهای پیام/100/ گ/ 5

,

 

در چند ساله اخیر تمایل و تقاضا در استفاده از ظروف یکبار مصرف افزایش یافته است و انگار این ظروف جایگزین ظروف دیگر شده است و مصرف آن در ماه محرم نیز تا دو برابر افزایش می‌یابد.

 

افزایش 25 درصدی قیمت ظروف یکبار مصرف

 

این افزایش تقاضا سبب افزایش قیمت این ظروف در آستانه محرم و ماه محرم نیز شده است به گونه‌ای که کسبه از افزایش 25 درصدی این ظروف می‌گویند.

 

قربانی از فروشندگان ظروف یکبار مصرف در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: تمایل و درخواست مردم در استفاده از ظروف یکبار مصرف افزایش یافته و استفاده از این ظروف مخصوص ماه محرم و یا ماه رمضان نیست.

 

وی افزود: تنوع این ظروف نیز افزایش داشته و این مورد نیز از جمله دلایل استفاده از این ظروف است.

 

ارزان بودن جنس بی کیفیت دلیل انتخاب آن

 

این فروشنده با اشاره به انواع مختلف و نوع مواد به کار رفته در ظروف، گفت: قیمت ظروف با کیفیت با بی‌کیفیت بسیار متفاوت است که اکثر مردم جنس ارزان‌تر را انتخاب می‌کنند.

 

قربانی خاطرنشان کرد: قیمت ظروف گیاهی بالا است و تنها برای مصرف خانگی خود از آن استفاده می‌کنند و در عزاداری‌ها نیز ظروف ارزان قیمت انتخاب می‌شود.

 

وی ادامه داد: قیمت ظروف یکبار مصرف افزایش داشته که دلیل آن افزایش تقاضا در ماه محرم عنوان می‌شود.

 

از نکاتی که در مورد استفاده از این ظروف وجود دارد موضوع بهداشتی بودن و سلامت این ظروف است که به چه میزان می‌توان به سلامت غذای موجود در این ظروف اعتماد کرد.

 

مهندس بجدی کارشناس بهداشت در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: ظروف یکبار مصرف مورد استفاده در هیئت‌ها بایستی دارای برچسب استاندارد بهداشت  و مورد تایید ارگان‌های بهداشتی باشد.

 

استاندارد نبودن غذای گرم در ظروف بی کیفیت

 

وی با اشاره به غیربهداشتی بودن ریختن غذای گرم و یا نوشیدنی داغ در برخی از ظروف، گفت: افراد می‌توانند به جای استفاده از ظروف غیر استاندارد از ظروف گیاهی و یا آلومینیومی استفاده کنند.

بجدی خاطرنشان کرد: هیات های مذهبی قبل از استفاده از توزیع غذای نذری باید تایید بهداشتی را از مرکز بهداشت بگیرند و در صورت مشاهده تخلف جریمه خواهند شد.

 

کارشناس بهداشت خاطرنشان کرد: افراد درصورت دیدن تخلف و یا مسائل غیر بهداشتی می‌توانند با سامانه 190 و یا شماره تلفن 32445503 در تمام ساعات شبانه روز تماس بگیرند.

 

استفاده از ظروف یکبار مصرف در صورت استاندارد نبودن علاوه بر اثراتی که بر سلامت جسم انسان‌ها دارد بر محیط زیست نیز خسارت‌های جبران ناپذیری وارد می‌کند.

 

غزاله دلیری نماینده شبکه سمن‌های محیط زیست خراسان جنوبی نیز در این زمینه در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: استفاده از ظروف یکبار مصرف در کشور  بسیار متداول شده و اکثر صنوف مرتبط با تهیه مواد غذایی از قبیل رستوران‌ها از آن استفاده می‌کنند.

 

وی با اشاره به افزایش استفاده از این ظروف در برخی از ماه‌های سال مانند محرم و صفر، گفت: متاسفانه تعدادی از مردم بدون توجه به پیامدهای سوء زیست محیطی و نیز بهداشتی  پس از استفاده مواد غذایی داخل این ظروف با رها کردن زباله‌های آن در سطح شهر هم باعث برهم خوردن نظافت شهری می‌شوند وهم با ورود این زباله در جوی آب و نهرها داخل شهرها و هدایت آنان به فاضلاب شهری، باعث آبگرفتگی معابر می‌شوند.

 

کاهش حاصلخیزی خاک و از بین رفتن پوشش گیاهی نمونه‌ای از مضرات ظروف یکبار مصرف

 

 نماینده شبکه سمن‌های محیط زیست خراسان جنوبی ادامه داد: در ادامه مسیر این مهمان ناخوانده همراه با فاضلاب وارد زمینهای کشاورزی شده و در سطح زمین کشاورزی پخش می شوند که این زباله‎ها با طول عمر زیاد در زمین‌های کشاورزی(برای چند صد سال یا چند هزار سال) فقط به صورت پودر شده در آمده و علاوه بر کاهش نفوذ پذیری سطح خاکُ باعث آلودگی خاک کشاورزی و کم شدن حاصلخیزی خاک زمین‎های کشاورزی می شوند.

 

دلیری با بیان اینکه این مواد در نهایت با آلودگی خاک باعث از بین رفتن پوشش گیاهی و کاهش رشد و نمو گیاهان و فرسایش خاک و بیابان‌زایی می‌شوند، گفت:  ورود این مواد به اکوسیستم آبی نیز سبب برهم خوردن شکل طبیعی اکوسیستم، ایجاد اختلال در تغذیه و زاد ولد موجودات آبزی و در نهایت بلعیدن آن توسط موجودات آبزی سبب مرگ و میر آنان و انقراض نسل گونه‌های مختلف خواهد شد.

 

وی اشکال در بازیافت این مواد و مخاطرات محیط زیست، انتقال مواد مضر( مونومرها) به غذا در شرایط خاص و ایجاد سرطان را از جمله مضرات استفاده از این ظروف عنوان کرد.

 

لزوم جایگزین شدن ظروف گیاهی

 

نماینده شبکه سمن‌های محیط زیست خراسان جنوبی تصریح کرد: مضرات استفاده از ظروف یکبار مصرف نشان از اهمیت حذف فرهنگ استفاده از این ظروف و لزوم جایگزینی استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی دارد.

 

 دلیری یادآور شد: همه ما باید به این موضوع اذعان داشته باشیم که ما محیط زیست را از گذشتگان به ارث نبرده‌ایم بلکه از آیندگان به امانت گرفته‌ایم، پس باید در حفظ آن کوشا باشیم.

 

همان طور که گفته شد قیمت بالای ظروف گیاهی یکی از دلایل عدم استفاده از این ظروف است و استفاده از سایر ظروف نیز مضرات جبران ناپذیری را برای فرد و محیط زیست در پی دارد.

 

با گسترش استفاده از این ظروف لزوم توجه شبکه‌های بهداشت و محیط زیست به استفاده از این ظروف احساس می‌شود تا راه حل مناسبی برای این موضوع  چاره اندیشی کنند و تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی با گرانول‌های زیست تخریب پذیر گیاهی با قیمت مناسب و کیفیت بالا را در دستور کار خود قرار دهند.

 

انتهای پیام/100/ گ/ 5

,

 

,

در چند ساله اخیر تمایل و تقاضا در استفاده از ظروف یکبار مصرف افزایش یافته است و انگار این ظروف جایگزین ظروف دیگر شده است و مصرف آن در ماه محرم نیز تا دو برابر افزایش می‌یابد.

,

 

,

افزایش 25 درصدی قیمت ظروف یکبار مصرف

, افزایش 25 درصدی قیمت ظروف یکبار مصرف,

 

,

این افزایش تقاضا سبب افزایش قیمت این ظروف در آستانه محرم و ماه محرم نیز شده است به گونه‌ای که کسبه از افزایش 25 درصدی این ظروف می‌گویند.

,

 

,

قربانی از فروشندگان ظروف یکبار مصرف در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: تمایل و درخواست مردم در استفاده از ظروف یکبار مصرف افزایش یافته و استفاده از این ظروف مخصوص ماه محرم و یا ماه رمضان نیست.

, خاورستان,

 

,

وی افزود: تنوع این ظروف نیز افزایش داشته و این مورد نیز از جمله دلایل استفاده از این ظروف است.

,

 

,

ارزان بودن جنس بی کیفیت دلیل انتخاب آن

, ارزان بودن جنس بی کیفیت دلیل انتخاب آن,

 

,

این فروشنده با اشاره به انواع مختلف و نوع مواد به کار رفته در ظروف، گفت: قیمت ظروف با کیفیت با بی‌کیفیت بسیار متفاوت است که اکثر مردم جنس ارزان‌تر را انتخاب می‌کنند.

,

 

,

قربانی خاطرنشان کرد: قیمت ظروف گیاهی بالا است و تنها برای مصرف خانگی خود از آن استفاده می‌کنند و در عزاداری‌ها نیز ظروف ارزان قیمت انتخاب می‌شود.

,

 

,

وی ادامه داد: قیمت ظروف یکبار مصرف افزایش داشته که دلیل آن افزایش تقاضا در ماه محرم عنوان می‌شود.

,

 

,

از نکاتی که در مورد استفاده از این ظروف وجود دارد موضوع بهداشتی بودن و سلامت این ظروف است که به چه میزان می‌توان به سلامت غذای موجود در این ظروف اعتماد کرد.

,

 

,

مهندس بجدی کارشناس بهداشت در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: ظروف یکبار مصرف مورد استفاده در هیئت‌ها بایستی دارای برچسب استاندارد بهداشت  و مورد تایید ارگان‌های بهداشتی باشد.

, خاورستان,

 

,

استاندارد نبودن غذای گرم در ظروف بی کیفیت

, استاندارد نبودن غذای گرم در ظروف بی کیفیت,

 

,

وی با اشاره به غیربهداشتی بودن ریختن غذای گرم و یا نوشیدنی داغ در برخی از ظروف، گفت: افراد می‌توانند به جای استفاده از ظروف غیر استاندارد از ظروف گیاهی و یا آلومینیومی استفاده کنند.

,

, ,

بجدی خاطرنشان کرد: هیات های مذهبی قبل از استفاده از توزیع غذای نذری باید تایید بهداشتی را از مرکز بهداشت بگیرند و در صورت مشاهده تخلف جریمه خواهند شد.

,

 

,

کارشناس بهداشت خاطرنشان کرد: افراد درصورت دیدن تخلف و یا مسائل غیر بهداشتی می‌توانند با سامانه 190 و یا شماره تلفن 32445503 در تمام ساعات شبانه روز تماس بگیرند.

,

 

,

استفاده از ظروف یکبار مصرف در صورت استاندارد نبودن علاوه بر اثراتی که بر سلامت جسم انسان‌ها دارد بر محیط زیست نیز خسارت‌های جبران ناپذیری وارد می‌کند.

,

 

,

غزاله دلیری نماینده شبکه سمن‌های محیط زیست خراسان جنوبی نیز در این زمینه در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: استفاده از ظروف یکبار مصرف در کشور  بسیار متداول شده و اکثر صنوف مرتبط با تهیه مواد غذایی از قبیل رستوران‌ها از آن استفاده می‌کنند.

, خاورستان,

 

,

وی با اشاره به افزایش استفاده از این ظروف در برخی از ماه‌های سال مانند محرم و صفر، گفت: متاسفانه تعدادی از مردم بدون توجه به پیامدهای سوء زیست محیطی و نیز بهداشتی  پس از استفاده مواد غذایی داخل این ظروف با رها کردن زباله‌های آن در سطح شهر هم باعث برهم خوردن نظافت شهری می‌شوند وهم با ورود این زباله در جوی آب و نهرها داخل شهرها و هدایت آنان به فاضلاب شهری، باعث آبگرفتگی معابر می‌شوند.

,

 

,

کاهش حاصلخیزی خاک و از بین رفتن پوشش گیاهی نمونه‌ای از مضرات ظروف یکبار مصرف

,

 

,

 نماینده شبکه سمن‌های محیط زیست خراسان جنوبی ادامه داد: در ادامه مسیر این مهمان ناخوانده همراه با فاضلاب وارد زمینهای کشاورزی شده و در سطح زمین کشاورزی پخش می شوند که این زباله‎ها با طول عمر زیاد در زمین‌های کشاورزی(برای چند صد سال یا چند هزار سال) فقط به صورت پودر شده در آمده و علاوه بر کاهش نفوذ پذیری سطح خاکُ باعث آلودگی خاک کشاورزی و کم شدن حاصلخیزی خاک زمین‎های کشاورزی می شوند.

,

, ,

 

,

دلیری با بیان اینکه این مواد در نهایت با آلودگی خاک باعث از بین رفتن پوشش گیاهی و کاهش رشد و نمو گیاهان و فرسایش خاک و بیابان‌زایی می‌شوند، گفت:  ورود این مواد به اکوسیستم آبی نیز سبب برهم خوردن شکل طبیعی اکوسیستم، ایجاد اختلال در تغذیه و زاد ولد موجودات آبزی و در نهایت بلعیدن آن توسط موجودات آبزی سبب مرگ و میر آنان و انقراض نسل گونه‌های مختلف خواهد شد.

,

 

,

وی اشکال در بازیافت این مواد و مخاطرات محیط زیست، انتقال مواد مضر( مونومرها) به غذا در شرایط خاص و ایجاد سرطان را از جمله مضرات استفاده از این ظروف عنوان کرد.

,

 

,

لزوم جایگزین شدن ظروف گیاهی

, لزوم جایگزین شدن ظروف گیاهی,

 

,

نماینده شبکه سمن‌های محیط زیست خراسان جنوبی تصریح کرد: مضرات استفاده از ظروف یکبار مصرف نشان از اهمیت حذف فرهنگ استفاده از این ظروف و لزوم جایگزینی استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی دارد.

,

 

,

 دلیری یادآور شد: همه ما باید به این موضوع اذعان داشته باشیم که ما محیط زیست را از گذشتگان به ارث نبرده‌ایم بلکه از آیندگان به امانت گرفته‌ایم، پس باید در حفظ آن کوشا باشیم.

,

 

,

همان طور که گفته شد قیمت بالای ظروف گیاهی یکی از دلایل عدم استفاده از این ظروف است و استفاده از سایر ظروف نیز مضرات جبران ناپذیری را برای فرد و محیط زیست در پی دارد.

,

 

,

با گسترش استفاده از این ظروف لزوم توجه شبکه‌های بهداشت و محیط زیست به استفاده از این ظروف احساس می‌شود تا راه حل مناسبی برای این موضوع  چاره اندیشی کنند و تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی با گرانول‌های زیست تخریب پذیر گیاهی با قیمت مناسب و کیفیت بالا را در دستور کار خود قرار دهند.

,

 

,

انتهای پیام/100/ گ/ 5

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه