مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری استان مرکزی گفت: نمایشگاه استان مرکزی در جشنواره فرهنگ گردشگری استان اصفهان با محوریت سفره ایرانی در 9 غرفه شامگاه پنج شنبه در مجموعه تاریخی کاخ چهلستون اصفهان دایر شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اراک امروز؛ سید محمد حسینی مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری استان مرکزی در این خصوص گفت:جشنواره منطقه ای ‘سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری’ با هدف فرهنگ سازی، توجه بیشتر به غذا در صنعت گردشگری و نمایش و عرضه غذاهای بومی و سنتی از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و با حمایت سرمایه گذاران بخش خصوصی تا ۱۳ آذر مجموعه تاریخی کاخ چهلستون اصفهان برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز؛, اراک امروز,حسینی اظهار کرد: در این جشنواره علاوه بر استان مرکزی، استان های تهران، البرز، قم و اصفهان به معرفی برترین مرکز پذیرایی، برترین آشپز، بهترین غذای سرآشپز، بهترین پیش غذا، غذا دسر، نوشیدنی و دمنوش، سایت اینترنتی در حوزه غذا، طراحی آشپزخانه، آموزشگاه صنایع غذایی و غذای خانگی در بخش مسابقه مردمی می پردازند.
,وی ادامه داد: نمایشگاه استان مرکزی در جشنواره فرهنگ گردشگری با محوریت سفره ایرانی با ۹ غرفه و با حضور تیم آشپزی هتل امام رضا(ع) خمین، هتل کارون دلیجان ، آموزشگاه صنایع غذایی رنگین سفره ، شرکت تعاونی هزاوه ، همراه با نمایش صنایع دستی دراصفهان افتتاح شد.
,
حسینی اظهار کرد: هتل امام رضا (ع) خمین با غذای پتیله پلو با پیش غذای گوش فیل، دسر مسقطی، دمنوش سنبل الطیب و گل گاو زبان و نوشیدنی شیر شیره شرکت کرده است.
وی ادامه داد: هتل سبز کارون با غذای شفته نخود با پیش غذای شوربا ، دسر کاچی ، دمنوش ریشه ماهوت میزبان بازدید کنندگان می باشد.
مدیر کل میراث فرهنگی استان مرکزی اضافه کرد: آموزشگاه صنایع غذایی رنگین سفره با غذای تتالی با پیش غذای یتیمچه ، دسر کیک حلوایی با شیره انگور ، دمنوش رزماری و آویشن حضور دارد.
حسینی خاطرنشان کرد: اجرای موسیقی وبازیهای بومی محلی و نقالی از جمله برنامه های فرهنگی این اداره کل در جشنواره مذکور است.
ارسال دیدگاه