شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام کانال تلگرام
اینستاگرام
گروه: اجتماعی
ساعت: 15:21 منتشر شده در مورخ: 1395/09/22 شناسه خبر: 975550
یک مقایسه خیره‌کننده بین ذرت تراریخته و غیرتراریخته نشان داد؛
سم گلایفوسیت، مواد مغذی محصولات کشاورزی را از بین می‌برد
اخیرا گزارش خیره کننده‌ای درباره محصولات تراریخته منتشر شده است که به وضوح تفاوت‌ بین ارزش غذایی ذرت دستکاری ژنتیکی شده GMO و ذرت غیردستکاری ژنتیکی شده NON GMO را نشان می‌دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری سینا؛ اخیراً گزارش خیره کننده‌ای درباره محصولات تراریخته منتشر شده است که به وضوح تفاوت‌های بین ارزش غذایی ذرت دستکاری ژنتیکی شده GMO و ذرت غیردستکاری ژنتیکی شده NON GMO را نشان می‌دهد.

 

این تفاوت ناشی از اینست که سم گلایفوسیت، مقدار زیادی مواد مغذی حیاتی محصولات کشاورزی را از بین می‌برد.

 

نکته مهم قابل توجه اینست که کمبودها و نقص‌هایی که در محصولات تراریخته به وجود می‌آید، دقیقا همان نقص‌هایی است که در یک انسان منجر به ابتلا به بیماری، اختلالات و سرطان می‌شود.

 

افرادی که پوکی استخوان دارند به خاطر کمبود کلسیم و منیزیم دچار بیماری شده و افرادی که سرطان دارند، به علت کمبود منگنز دچار بیماری می‌شوند.

 

حال به گوشه‌ای از این مقایسه خیره کننده‌ توجه کنید:

ذرت GMO 14 پی پی ام کلسیم و ذرت غیر ,GMO6130 پی پی ام کلسیم دارد؛ یعنی 437 برابر بیشتر،

ذرت GMO 2 پی پی ام منیزیم و ذرت غیر ,GMO113 پی پی ام منیزیم دارد؛ یعنی 56 برابر بیشتر،

ذرت GMO 2 پی پی ام منگنز دارد و ذرت غیر GMO , 14 پی پی ام منگنز دارد؛ یعنی 7 برابر بیشتر...

 

حال سطح فرمالدئید و گلایفوسیت در ذرت را مورد توجه قرار دهیم! استانداردهای EPA برای مقدار گلایفوسیت در آب امریکا 7 پی پی ام است و ذرت دستکاری ژنتیکی شده دارای 13 پی پی ام گلایفوسیت است!

 

در مطالعه‌ای دکتر هوبر گزارش داد، مقدار 0.97 پی پی ام فرمالدئید در غذای حیوانات، سمی است درحالی که ذرت دستکاری ژنتیکی شده، 200 برابر بیشتر آلوده به فرمالدئید است! به همین دلیل است که حیوانات، تمایل به خوردن این نوع ذرت ندارند زیرا از طریق حس بویایی متوجه وجود فرمالدئید می‌شوند.

 

به طور کلی، محصولات دستکاری شده ژنتیکی موجب مشکلات بیماری بیشتر، ارزش غذایی کمتر، هزینه های پزشکی فراوان تر، بازده محصول کم، سود مالی کمتر، مرگ بیشتر، هزینه های بیشتر و .... است.

 

پس بهتر است سعی کنیم از خوراندن مواد غذایی که دارای کمبودهای تغذیه‌ای، پروتئین خارجی وارد شده به محصولات و سموم که اسپری شده با گلایفوسیت و یا تزریق شده با آفت کش‌ها است، به فرزندان خود اجتناب کنیم و دروغ تراریخته کاران مبنی بر ایمن بودن این غذاها! را باور نکنیم.

 

جدول کامل مقایسه ذرت دستکاری ژنتیکی شده GMO و ذرت غیردستکاری ژنتیکی شده NON GMO

 

 

انتهای پیام/

 

http://dana.ir/975550
ارسال نظر
نظرات
شهید حججی داخلی کانال_دانا_داخلی املاک موسوی2 نیشگون نیوز سلام_صفحات_داخلی
Page Generated in 0/0314 sec