وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: راه حلی جز استمرار آتشبس و ارسال گسترده کمکهای انسانی در غزه و توافق بر سر تبادل اسرای طرفین وجود ندارد.
منابع خبری از پایان آتش بس در غزه و بمباران مجدد این منطقه توسط رژیم صهیونیستی خبر دادند.
هیات جمهوری اسلامی ایران به ریاست وزیر نیرو در اعتراض به حضور مسئولان رژیم جنایتکار صهیونیستی در کنفرانس بین المللی تغییر اقلیم موسوم به کاپ ۲۸، این کنفرانس را ترک کرد.
سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه طوفان الاقصی ژئوپلیتیک منطقه را تغییر داد، گفت: بعد از این عملیات وارد عرصه جدیدی از تاریخ منطقه و جهان میشویم و باید تکلیف خیلی از مسائل روشن شود.
سه هموطن زندانی در ویتنام آزاد و به ایران بازگردانده شدند.
وزیر امور خارجه گفت: کشورهای اسلامی باید به تلاشهای خود برای توقف کامل جنایات جنگی رژیم صهیونیستی و گشودن مسیرهای گسترده ارسال کمکهای انسان دوستانه به غزه ادامه دهند.
وزیر امور خارجه گفت: باید با صراحت و شجاعت اعتراف کنیم که سازمان ملل متحد و به ویژه شورای امنیت تاکنون در ایفای مسوولیتهای قانونی و اخلاقی خود در قبال مساله فلسطین ناکام بوده است.
معاون سیاسی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه سفر خود به داکار، با «ماجور فال »وزیرامور خارجه سنگال دیدار و رایزنی کرد.
امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در حاشیه جلسه امروز هیات دولت گفت: .سفر این هفته رئیس جمهور به آنکارا به خاطر نشست شورای امنیت درباره اوضاع غزه و روند آتش بس به تعویق افتاد.
وزیر خارجه ایران به دولت آمریکا توصیه کرد که تا دیر نشده مسیر خود را از جنایات و نسلکشی صهیونیستها جدا کند و باخت نتانیاهو و جنایات او را بیش از این به پای خود ننویسد.