اخبار داغ

گزارش تصویری/

تصاویر/ تولید شیره و کشمش در ملایر

تصاویر/  تولید شیره و کشمش در ملایر
شیره انگور ماده‌ای است شربت مانند و غلیظ (با گرانروی بالا) که از آب انگور استحصال می‌شود. با انجام عملیات تبخیر و تغلیظ بر روی آب انگور شاهد عمل آوری شیره انگور هستیم.
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ملایر شهری در غرب ایران و معروف به زادگاه انگور و فرآورده‌های آن یعنی «کشمش» و «شیره انگور» است. این شهرستان به‌طور ویژه با دارا بودن ۱۰ هزار و ۴۹۸ هکتار باغ انگور که بیش از ۱۰ هزار و ۱۰۰ هکتار آن بارور است از جایگاه منحصربه‌فردی در کشور برخوردار است. عمده ارقام انگور کشت‌شده در شهرستان ملایر رقم کشمش سفید و کشمش قرمز است و سایر ارقام همچون صاحبی، یاقوتی، فخری، عسگری، شاهانی، ریش‌بابا، منقا و انگور سیاه نیز در این شهرستان کشت می‌شود که برای مصارف تازه خوری و سایر فرآورده‌های دیگر استفاده می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه