|
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف مرکزی عنوان کرد
کاهش سهمیه آرد ۱۰۱نانوایی اراک به علت کاهش ساعت پخت/ تمامی واحد صنفی خبازی ملزم به رعایت پروتکلهای بهداشتی هستند
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف مرکزی گفت: طی بازرسیهای صورت گرفته تعداد ۱۰۱واحد صنفی به علت عدم رعایت ساعت کاری پخت نان برخورد قانونی صورت گرفته و سهمیه آرد مصرفی کاهش یافت.
|
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زارع مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف مرکزی در گفتگو با دیارآفتاب؛ از تشدید بازرسی در قالب گشتهای مشترک در خصوص رعایت ساعت کاری پخت نان و همچنین پروتکلهای بهداشتی خبر داد.
زارع اظهار کرد: بازرسی از واحدهای صنفی خبازی در قالب گشتهای مشترکی با حضور مدیر بازرسی اتاق اصناف، مدیرکل غله، نماینده فرمانداری و اتحادیه خبازان پیرامون نظارت بر رعایت ساعت کاری پخت نان و دستورالعملهای بهداشتی صورت گرفت.
وی ادامه داد: طی بازرسیهای صورت گرفته تعداد ۱۰۱واحد صنفی به علت عدم رعایت ساعت کاری پخت نان برخورد قانونی صورت گرفته و سهمیه آرد مصرفی کاهش یافت.
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف مرکزی خاطرنشان کرد: تمامی واحد صنفی خبازی در سطح شهرستان ملزم به رعایت ساعت کاری پخت نان و رعایت پروتکلهای بهداشتی میباشند در صورت عدم رعایت برخورد قانونی خواهد شد.
بیش از ۵۹۰ نانوایی در شهرستان اراک فعالیت دارند.
انتهای پیام/
لینک مطلب: | https://www.dana.ir/News/1660167.html |