شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام کانال تلگرام
اینستاگرام
گروه: عکس
ساعت: 09:14 منتشر شده در مورخ: 1398/08/20 شناسه خبر: 1546353
گزارش تصویری/
تصاویر/ برداشت زرشک
سطح زیر کشت زرشک در استان اصفهان ۲۰ هکتار است که از این میزان بیشترین سطح را شهرستان برخوار به خود اختصاص داده است.گیاه زرشک مقاوم به سرما، گرما و شوری است از این رو استان اصفهان دارای شرایط اقلیمی مناسبی برای کشت این محصول است.

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کشت زرشک نسبت به محصولات زراعی دیگر، آب بسیار کمی احتیاج دارد و جزو دسته محصولات آب‌بَر محسوب نمی‌شود، به عنوان مثال کشت این گیاه به یک سوم آب مورد نیاز برای کشت گردو یا سیب زمینی، نیاز دارد.تولیدات سالانه زرشک تَر در استان اصفهان ۲۰۰ تُن و تولیدات نوع خشک این گیاه که قابل فرآوری نیز باشد، سالانه ۱۵ تن است.شهرستان برخوار بیشترین کشت زرشک را دارد، بعد از آن شهرستان‌های فریدون شهر، اصفهان و چادگان بیشترین کشت زرشک را به خود اختصاص داده‌اند.

http://dana.ir/1546353
ارسال نظر
نظرات