اخبار داغ

رئیس کمیته رباتیک آمل:

مسابقات رباتیک محل تلاقی پژوهشگران و صنعتگران است

مسابقات رباتیک محل تلاقی پژوهشگران و صنعتگران است
رئیس کمیته رباتیک آمل گفت: باید به بچه ها فرصت پیشرفت و دیده شدن دهیم، با یک فرصت سوزی، نخبگان زیادی را از دست خواهیم داد، اگر در کودکان و جوانان انگیزه ایجاد نکنیم، قطعا کشورهای توسعه یافته آن انگیزه را ایجاد می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، یکی از ویژگی های دنیای نسل چهارم صنعتی شدن، تمرکز در حوزه های هوش مصنوعی و رباتیک است، چیزی که این روزها می تواند دستاوردهای خوبی را در حوزه تکنولوژی و تحقق شعار اقتصاد مقاومتی داشته باشد.

خوشبختانه این روزها شاهد افتخارآفرینی بسیاری در این حوزه در شهرستان هستیم، کسانی که با دست های خالی با اتکا به هوش و استعداد و سخت کوشی های خود توانستند راه های بسیاری را هموار کنند و برای پیشرفت صنعت قدم های بزرگی بردارند.

محمدجواد ابراهیمی مقدم، شاید در ظاهر یک مدیر جوان باشد، اما توانسته در یک سال و نیم اخیر چندین کاپ رباتیک را برای شهرستان کسب کند، در مسابقات کشوری رباتیک دانشگاه اصفهان چهار کاپ و در مسابقات کشوری ورودی مسابقات جهانی ۷ کاپ را کسب و موفق به کسب سهمیه مسابقات جهانی شود.

محمدجواد ابراهیم مقدم در گفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه هوش مصنوعی و رباتیک می تواند جایگزین خوبی در صنعت باشد، اظهار کرد: جامعه ما نیازمند مهارت است، اگر بخواهیم به خودکفایی در تکنولوژی و اقتصاد برسیم، باید به علم رباتیک و نخبگان این حوزه توجه کنیم؛ چرا که می توانند بازوان اقتصادی یک کشور باشند.

وی با بیان اینکه رباتیک، علم به روزی است، عنوان کرد: رقابت در این حوزه سخت است و این لذت کار را بیشتر می کند، همیشه باید به روز بود و دانش روز را دنبال کرد به همین خاطر با وجود اینکه با ساخت یک ربات حس غرور و موفق بودن به انسان دست می دهد اما همان لحظه به فکر ساخت رباتی بهتر و نوین هستم.

این مهندس جوان با بیان اینکه برپایی مسابقات رباتیک تاثیر بسزایی در پیشرفت این علم دارد، ادامه داد: این مسابقات محل تلاقی پژوهشگران و صنعتگران است، در طول مسابقات گروه های زیادی به رقابت می پردازند و می توان انگیزه خوبی برای ادامه راه داشت.

ابراهیمی در ادامه یادآور شد: تولید نرم افزار و سخت افزارهایی که با علم هوشمند مصنوعی انجام می شود و راهگشای خوبی برای بسیاری از مشکلات جامعه باشد، ربات های که برای معلولان ساخته می شود، ربات های پرنده، ربات های جابجایی کالا، ربات زیر دریایی و ربات هایی مانند دست مصنوعی از جمله کارهایی است که توسط محققان کشورمان به تولید رسیده و این باعث افتخارمان است.

وی به فضای آموزشی کشور اشاره کرد و گفت: هرچقدر آموزش در حالت تئوری به انتقال سرعت و تبدیل انرژی صحبت کنیم، دانش آموزان نمی توانند درک درستی داشته باشند، همیشه سعی می کنم شاگردانم خود تجربه کنند و از اشتباهاتشان درس بگیرند.

رئیس کمیته رباتیک آمل ادامه داد: برای یادگیری سختی های بسیاری کشیدم و تصمیم گرفتم برای آموزش راحترین راه ها را امتحان کنم و در این مسیر تمام بی احترامی ها و سنگ اندازی ها را تحمل کردم تا کسی برای یادگیری سختی هایی را که من کشیدم، تجربه نکند.

این جوان نخبه آملی با بیان اینکه توانسیتم با عملکرد خود در این مسابقات، ورودی مسابقات جهانی را کسب کنیم، خاطرنشان کرد: توانستم کاپ یکی از نمایندگان برتر استان ها را در کشور کسب کنم و همچنین برگزاری مسابقات و نمایشگاه استانی که ورودی کشوری دارد از کشور به من محول شد که می توان یکی از بزرگترین رویدادهای رباتیک در حوزه دانش آموزی عنوان کرد.

ابراهیمی با بیان اینکه توانستیم کاپ یکی از نمایندگان برتر استان ها در کشور را کسب کنیم، تصریح کرد: همچنین موفق به برگزاری نخستین همایش رسمی آشنایی با رباتیک در استان شدیم، کارگاه های چند روزه برای آشنایی بیشتر بچه ها با رباتیک با بهره گیری از استادی که مقام های جهانی دارد برگزار کردیم.

وی یادآور شد: در نمایشگاه دستاوردهای انقلاب برای مشاهده عموم شرکت کردیم و در مدارس مطرح شهرستان به برگزاری دوره های رباتیک و مسابقات ورودی مسابقات کشوری را در مدارس برگزار کردیم.

رئیس کمیته رباتیک آمل در پایان خاطرنشان کرد: باید به بچه ها فرصت پیشرفت و دیده شدن دهیم، با یک فرصت سوزی، نخبگان زیادی را از دست خواهیم داد، اگر در کودکان و جوانان انگیزه ایجاد نکنیم، قطعا کشورهای توسعه یافته آن انگیزه را ایجاد می کنند.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه