اخبار داغ

مدیر جهاد کشاورزی استان یزد:

تولید 285 هزار تن شیر در استان یزد/ عدم رعایت قیمت مصوب در استان‌های همجوار، مشکل ساز شده است

تولید 285 هزار تن شیر در استان یزد/ عدم رعایت قیمت مصوب در استان‌های همجوار، مشکل ساز شده است
سید جمال سجادی پور گفت:یزد 285 هزار تن تولید شیر دارد که 120 هزار تن آن به مصرف استان می‌رسد اما عدم رعایت نرخ مصوب تنظیم بازار از سوی استان‌های همجوار برای ما مشکل ساز شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، سید جمال سجادی پور عصر امروز در نشست کارگروه تنظیم بازار استان یزد در خصوص میزان تولید فرآورده های دامی استان یزد گفت:سالانه در استان یزد 60 هزار تن گوشت مرغ، 27 هزار و 870 تن تخم مرغ و 285 هزار تن شیر تولید می‌شود که در هر سه فرآورده بیش از 50 درصد از تولیدمان مازاد نیاز استان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

وی ادامه داد: در گوشت قرمز بیشترین تولید ما تقریبا معادل مصرف ما است، منتها تولید استان یزد گوشت گاو و گوساله است که کمتر از20 درصد گوشت قر مز مصرفی در استان، گوشت گاو و گوساله  است و گوشت گوسفند بیشترین مصرف را در استان یزد دارد.

مدیر جهاد کشاورزی استان یزد عنوان کرد: تقریبا از 60 هزار تن گوشت مرغ تولیدی در استان، 30 هزار تن آن نیاز استان هست و در این حوزه مشکلاتی از جمله عدم رعایت نرخ مصوب  تنظیم بازار در استان‌های همجوار مواجه هستیم که معمولا  کارگروه تنطیم بازار را با مشکل مواجه می‌کند و استان‌هایی که در زمینه گوشت مرغ کسری دارند با قیمت های بالاتر مرغ را خریداری کرده و این اقدام بر قیمت مرغ در استان تاثیر می‌گذارد.

سجادی پور افزود: از 27 هزار و 800 تن تخم مرغ تولید شده در استان، 14 هزار تن در استان نیاز است و به مصرف می‌رسد و مابقی به استان‌های همجوار صادر می‌شود و در فصل پاییز و زمستان به دلیل مصرف صنایع تبدیلی و افزایش تقاضا، قیمت تخم مرغ دچار افزایش می‌شود که باید کنترل و نظارت بر آن صورت گیرد.

وی در خصوص تولید گوشت قرمز در استان نیز گفت: میزان تولید گوشت قرمز در استان 18 هزار و 700 تن است که مصرف  آن در استان نیز 18 هزار و 500 تن است، در تولید گوشت قرمز دام سنگین در استان مازاد 40 درصدی داریم و در زمینه گوشت گوسفندی وابستگی داریم.

مدیر کل جهاد کشاورزی استان یزد ادامه داد: در حوزه شیر با 285 هزار تن تولید، 120 هزار تن مصرف استان است و عدم رعایت نرخ مصوب تنظیم بازار از سوی استان‌های همجوار برای ما مشکل ساز شده است و واحدهای صنایع  لبنی به این موضوع اعتراض دارند و با وجود مازاد تولید شیر نتوانستیم نیاز واحدهای لبنی استان را تامین کنیم و با پیگیری‌های انجام شده از سوی تنظیم بازار استان و تاکید استانداری ترتیبی اتخاذ شد که اولویت اول تامین نیازهای داخلی استان باشد.

انتهای پیام/

,

وی ادامه داد: در گوشت قرمز بیشترین تولید ما تقریبا معادل مصرف ما است، منتها تولید استان یزد گوشت گاو و گوساله است که کمتر از20 درصد گوشت قر مز مصرفی در استان، گوشت گاو و گوساله  است و گوشت گوسفند بیشترین مصرف را در استان یزد دارد.

مدیر جهاد کشاورزی استان یزد عنوان کرد: تقریبا از 60 هزار تن گوشت مرغ تولیدی در استان، 30 هزار تن آن نیاز استان هست و در این حوزه مشکلاتی از جمله عدم رعایت نرخ مصوب  تنظیم بازار در استان‌های همجوار مواجه هستیم که معمولا  کارگروه تنطیم بازار را با مشکل مواجه می‌کند و استان‌هایی که در زمینه گوشت مرغ کسری دارند با قیمت های بالاتر مرغ را خریداری کرده و این اقدام بر قیمت مرغ در استان تاثیر می‌گذارد.

سجادی پور افزود: از 27 هزار و 800 تن تخم مرغ تولید شده در استان، 14 هزار تن در استان نیاز است و به مصرف می‌رسد و مابقی به استان‌های همجوار صادر می‌شود و در فصل پاییز و زمستان به دلیل مصرف صنایع تبدیلی و افزایش تقاضا، قیمت تخم مرغ دچار افزایش می‌شود که باید کنترل و نظارت بر آن صورت گیرد.

وی در خصوص تولید گوشت قرمز در استان نیز گفت: میزان تولید گوشت قرمز در استان 18 هزار و 700 تن است که مصرف  آن در استان نیز 18 هزار و 500 تن است، در تولید گوشت قرمز دام سنگین در استان مازاد 40 درصدی داریم و در زمینه گوشت گوسفندی وابستگی داریم.

مدیر کل جهاد کشاورزی استان یزد ادامه داد: در حوزه شیر با 285 هزار تن تولید، 120 هزار تن مصرف استان است و عدم رعایت نرخ مصوب تنظیم بازار از سوی استان‌های همجوار برای ما مشکل ساز شده است و واحدهای صنایع  لبنی به این موضوع اعتراض دارند و با وجود مازاد تولید شیر نتوانستیم نیاز واحدهای لبنی استان را تامین کنیم و با پیگیری‌های انجام شده از سوی تنظیم بازار استان و تاکید استانداری ترتیبی اتخاذ شد که اولویت اول تامین نیازهای داخلی استان باشد.

انتهای پیام/

,

وی ادامه داد: در گوشت قرمز بیشترین تولید ما تقریبا معادل مصرف ما است، منتها تولید استان یزد گوشت گاو و گوساله است که کمتر از20 درصد گوشت قر مز مصرفی در استان، گوشت گاو و گوساله  است و گوشت گوسفند بیشترین مصرف را در استان یزد دارد.

,

مدیر جهاد کشاورزی استان یزد عنوان کرد: تقریبا از 60 هزار تن گوشت مرغ تولیدی در استان، 30 هزار تن آن نیاز استان هست و در این حوزه مشکلاتی از جمله عدم رعایت نرخ مصوب  تنظیم بازار در استان‌های همجوار مواجه هستیم که معمولا  کارگروه تنطیم بازار را با مشکل مواجه می‌کند و استان‌هایی که در زمینه گوشت مرغ کسری دارند با قیمت های بالاتر مرغ را خریداری کرده و این اقدام بر قیمت مرغ در استان تاثیر می‌گذارد.

,

سجادی پور افزود: از 27 هزار و 800 تن تخم مرغ تولید شده در استان، 14 هزار تن در استان نیاز است و به مصرف می‌رسد و مابقی به استان‌های همجوار صادر می‌شود و در فصل پاییز و زمستان به دلیل مصرف صنایع تبدیلی و افزایش تقاضا، قیمت تخم مرغ دچار افزایش می‌شود که باید کنترل و نظارت بر آن صورت گیرد.

,

وی در خصوص تولید گوشت قرمز در استان نیز گفت: میزان تولید گوشت قرمز در استان 18 هزار و 700 تن است که مصرف  آن در استان نیز 18 هزار و 500 تن است، در تولید گوشت قرمز دام سنگین در استان مازاد 40 درصدی داریم و در زمینه گوشت گوسفندی وابستگی داریم.

,

مدیر کل جهاد کشاورزی استان یزد ادامه داد: در حوزه شیر با 285 هزار تن تولید، 120 هزار تن مصرف استان است و عدم رعایت نرخ مصوب تنظیم بازار از سوی استان‌های همجوار برای ما مشکل ساز شده است و واحدهای صنایع  لبنی به این موضوع اعتراض دارند و با وجود مازاد تولید شیر نتوانستیم نیاز واحدهای لبنی استان را تامین کنیم و با پیگیری‌های انجام شده از سوی تنظیم بازار استان و تاکید استانداری ترتیبی اتخاذ شد که اولویت اول تامین نیازهای داخلی استان باشد.

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه