اخبار داغ

برف و شیره، یک معجون نوستالژیک؛ بخوریم یا نخوریم؟

برف و شیره، یک معجون نوستالژیک؛ بخوریم یا نخوریم؟
کارشناس تغذیه درباره اینکه امروزه می توان برف و شیره را مصرف کرد یا خیر، صحبت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین خانی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی صاحب نیوز بیان کرد: بسیاری از بیماری ها ریشه در نوع تغذیه و پرخوری ها و زیاد دریافت کردن مواد انرژی زا دارند؛ همچنین گاهی منابعی غذایی نا سالمی هم افراد مصرف می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

کارشناس تغذیه ادامه داد: در گذشته امکان مصرف برف و شیره وجود داشت، اما امروزه به خاطر آلودگی هوا وریزگردها این امکان نیست.

وی افزود: بارش اولیه همیشه سرشار از آلودگی است و تمام ریزگردها را با برف به زمین می آورد.

خانی ادامه داد: برف و شیره مربوط به زمانی بود که برف ها تمیز بودند و این امکان مصرف در مناطقی وجود دارد که عاری از آلودگی های شهری و محیطی هستند.

انتهای پیام/

,

کارشناس تغذیه ادامه داد: در گذشته امکان مصرف برف و شیره وجود داشت، اما امروزه به خاطر آلودگی هوا وریزگردها این امکان نیست.

وی افزود: بارش اولیه همیشه سرشار از آلودگی است و تمام ریزگردها را با برف به زمین می آورد.

خانی ادامه داد: برف و شیره مربوط به زمانی بود که برف ها تمیز بودند و این امکان مصرف در مناطقی وجود دارد که عاری از آلودگی های شهری و محیطی هستند.

انتهای پیام/

,

کارشناس تغذیه ادامه داد: در گذشته امکان مصرف برف و شیره وجود داشت، اما امروزه به خاطر آلودگی هوا وریزگردها این امکان نیست.

وی افزود: بارش اولیه همیشه سرشار از آلودگی است و تمام ریزگردها را با برف به زمین می آورد.

خانی ادامه داد: برف و شیره مربوط به زمانی بود که برف ها تمیز بودند و این امکان مصرف در مناطقی وجود دارد که عاری از آلودگی های شهری و محیطی هستند.

انتهای پیام/

,

کارشناس تغذیه ادامه داد: در گذشته امکان مصرف برف و شیره وجود داشت، اما امروزه به خاطر آلودگی هوا وریزگردها این امکان نیست.

,

وی افزود: بارش اولیه همیشه سرشار از آلودگی است و تمام ریزگردها را با برف به زمین می آورد.

,

خانی ادامه داد: برف و شیره مربوط به زمانی بود که برف ها تمیز بودند و این امکان مصرف در مناطقی وجود دارد که عاری از آلودگی های شهری و محیطی هستند.

,

انتهای پیام/

,
 
,
 
,
 
,
 
,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه