شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام کانال تلگرام
اینستاگرام
گروه: استان چهار محال و بختیاری
ساعت: 12:09 منتشر شده در مورخ: 1398/12/06 شناسه خبر: 1585321
کلیج:

تغذیه سالم خطر ابتلا به بیماری کرونا را کاهش می‌دهد

تغذیه سالم خطر ابتلا به بیماری کرونا را کاهش می‌دهد
رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: هر چه بتوانیم سیستم ایمنی بدن را با تغذیه مناسب تقویت کنیم کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها مثل کرونا قرار می‌گیریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ عنایت ا... کلیج رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اینکه باید سیستم ایمنی بدن را با غذاهایی که حاوی ویتامین‌های C، A و D هستند بالا ببریم، افزود: بهترین منبع ویتامین C مرکبات هستند که مصرف روزانه آن‌ها توصیه می‌شود.

وی، با بیان اینکه بعد از مرکبات سبزیجات هستند که منبع خوب ویتامین C به‌شمار می‌روند، افزود: پیاز منبع دیگر ویتامین C است که به‌صورت خام می‌تواند مصرف شود.

کلیج از دیگر ویتامین هایی که می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت نماید به ویتامین A اشاره داشت و افزود: این ویتامین در سبزیجاتی که برگ تیره دارند مثل اسفناج یافت می‌شود.

وی، سبزیجات با رنگ‌های زرد و نارنجی مثل هویج و کدو حلوایی را از دیگر منابع سرشار از ویتامین A برشمرد.

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: شیر یکی از کامل‌ترین ماده‌های غذایی است که همه مواد غذایی مورد نیاز بدن را دارا است.

وی در ادامه متذکر شد، شیر منبع کامل پروتئین و کلسیم است و توصیه می‌شود در روز حداقل دو واحد مصرف ولی حتماً باید از شیر پاستوریزه، جوشیده و کم‌چرب استفاده شود.



انتهای پیام/

https://www.dana.ir/1585321
ارسال نظر
نظرات