شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام کانال تلگرام
اینستاگرام
گروه: استان گیلان
ساعت: 14:23 منتشر شده در مورخ: 1399/02/28 شناسه خبر: 1610130

برداشت طلای سبز در ارتفاعات شفت/ از باغ چای گنجار تا کارخانه سیاهمزگی+ تصاویر

برداشت طلای سبز در ارتفاعات شفت/ از باغ چای گنجار تا کارخانه سیاهمزگی+ تصاویر
در تصاویر زیر روند برداشت چای از "بام سبز گنجار" تا فرآوری و عمل آوری این محصول را در کارخانه ای در سیاهمزگی شهرستان شفت می بینید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی، بیش از ۹۰درصد محصول چای ایرانی در گیلان کشت می شود. برداشت برگ سبز چای در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه انجام می‌شود که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه نیز از شهریور ماه آغاز و تا پایان مهرماه انجام می‌شود. در تصاویر زیر روند برداشت چای از "بام سبز گنجار" تا فرآوری و عمل آوری این محصول را در کارخانه ای در سیاهمزگی شهرستان شفت می بینید.

انتهای پیام/

https://www.dana.ir/1610130
ارسال نظر
نظرات