شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام کانال تلگرام
اینستاگرام
گروه: استان کرمانشاه
ساعت: 18:16 منتشر شده در مورخ: 1399/03/03 شناسه خبر: 1612242
مدیرکل دامپزشکی کرمانشاه خبر داد؛

توصیه‌های دامپزشکی برای ذبح دام در عید سعید فطر

توصیه‌های دامپزشکی برای ذبح دام در عید سعید فطر
امید حاج محمدی توصیه هایی را برای ذبح دام در عید سعید فطر اعلام کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امید حاج محمدی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی مرصاد اظهار داشت: به منظور پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو هماهنگی‌های لازم برای ذبح دام در کشتارگاه دام ماهیدشت انجام شده است.

وی افزود: مردم می‌توانند در دومین روز عید سعید فطر برای ذبح دام‌های خود به این کشتارگاه مراجعه کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: کشتارگاه دام ماهیدشت در دومین روز عید سعید فطر از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۸ آماده ارائه خدمات به مردم است.

حاج محمدی بیان داشت: به منظور پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو مردم دام را در کشتارگاه ذبح کنند.

وی افزود: به منظور از بین بردن هرگونه آلودگی، دام کشتار شده به مدت ۲۴ ساعت در مرحله پیش سرد در کشتارگاه نگهداری و پس از این مدت به مردم تحویل خواهد شد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: اگر مردم می‌خواهند خودشان در منزل دام را ذبح کنند باید حتماً از دستکش، عینک و پیشبند استفاده کنند و در هنگام پوست کنی از استعمال دخانیات بپرهیزند، همچنین گوشت را حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای دوتا چهار درجه یخچال نگهداری کنند.

این مسئول عنوان کرد: کشتار غیر مجاز دام یکی از عمده راه‌های انتقال بیماری تب کریمه کنگو است بنابراین مردم باید گوشت و احشا دام را تنها از مراکز تحت نظر دامپزشکی خریداری کنند.

 

انتهای پیام/

https://www.dana.ir/1612242
ارسال نظر
نظرات