اخبار داغ

رئیس اداره تبلیغات اسلامی جویبار:

مسئولان نگاه مثبتی به فعالیت‌های قرآنی ندارند/ مربیان قرآنی بیمه هم نیستند

مسئولان نگاه مثبتی به فعالیت‌های قرآنی ندارند/ مربیان قرآنی بیمه هم نیستند
قنبرعلی بهرامی گفت: حداقل توقع مراکز قرآنی شهرستانی از مسئولان این است که در سال یک‌بار شاهد فعالیت‌های آنان باشند که از همین میزان نیز دریغ می‌شود و سخت‌تر از کمبود بودجه، نگاه مثبت نداشتن به بخش قرآنی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام قنبرعلی بهرامی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ بابیان اینکه تبلیغات امر مهمی در جامعه انسانی و اسلامی است گفت: تبلیغات در تمامی حوزه‌ها دارای اهمیت است ازجمله امور اقتصادی که با هزینه‌های زیادی روبروست و در جامعه اسلامی نیز همه‌کسانی که دغدغه دین‌دارند باید مبلغ دین باشند.
 
وی با اشاره به اینکه سازمان تبلیغات اسلامی باهدف اعتلای فرهنگ نغز و پربار اسلام راستین و تبلور حیات معنوی و تعیین و ترویج شاخص‌های اعتقادی، بنیاد نهاده شد افزود: سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، هدایت، سازمان‌دهی، پشتیبانی و نظارت بر تبلیغات دینی- مردمی، شناخت مسیر درست، زمینه‌سازی برای یافتن نیروهای مؤمن و پیدایش تشکل‌های انجمن‌های اسلامی و جمعیت‌های مشابه و نظارت بر فعالیت آن‌ها،  تلاش در جهت احیا و اشاعه معارف، فرهنگ و تاریخ تشیع از همه راه‌های ممکن، شناسایی و خنثی‌سازی تبلیغات سو و تهاجم فرهنگی دشمنان و تنویر افکار عمومی، برنامه‌ریزی، زمینه‌سازی و انجام اقدامات لازم برای هرچه فعال‌تر شدن افراد تأثیرگذار مانند: روحانیون، دانشگاهیان، معلمان و هنرمندان در جهت رشد فرهنگ اسلامی و مقابله با آثار نامطلوب فرهنگ‌های بیگانه، برنامه‌ریزی، نظارت و هماهنگی در برگزاری هرچه بهتر مراسم و شعائر انقلابی و دینی، سازمان‌دهی و اعزام مبلغ به‌ویژه مناطق محروم با همکاری روحانیت و مردم ازجمله مهم‌ترین خط‌مشی‌های سازمان تبلیغات اسلامی است.
 
رئیس اداره تبلیغات اسلامی جویبار بابیان اینکه مساجد شهرستان در ایام کرونایی تعطیل نبود اظهار کرد: در روزهایی که کشور درگیر مبارزه با کرونا بود مساجد نیز به‌عنوان مرکز ارائه خدمات به مردم تبدیل‌شده بود و بسیاری از پکیج‌های بهداشتی و تهیه کمک‌های مؤمنانه در مساجد انجام می‌شد.
 
بهرامی بر نقش مهم تشکل‌های و هیئت‌های مذهبی در این سازمان تأکید کرد و گفت: هیئت مذهبی و روحانیون شهرستان جویبار از ابتدای شیوع کرونا در وسط میدان بودند و در تهیه اقلام بهداشتی، تهیه و توزیع کمک‌های مؤمنانه، تغسیل فوت‌شدگان کرونایی و انجام مراسم تدفین، سرکشی به مراکز درمانی و کمک به آن‌ها نقش‌آفرینی کردند.
 
وی حضور در بین مردم و خدمت به آن‌ها را از خصیصه‌های بارز یک مبلغ دینی دانست و تصریح کرد: یک روحانی باید طبیب جامعه باشد و قبل از اینکه درمان کند باید درد را شناسایی کند و تفاوت آن با پزشکان این است که او باید به سمت دردمندانه جامعه برود.
 
رئیس اداره تبلیغات اسلامی جویبار از نیمه‌کاره باقی ماندن جشنواره قرآنی خبر داد و گفت: جشنواره قرآنی با حضور 500 نفر در جویبار برگزار شد که با شیوع ویروس کرونا نتوانستیم اختتامیه آن را برگزار کنیم ولی به‌صورت جدی پیگیر برگزاری آن هستیم.
 
بهرامی مهم‌ترین مشکل در عرصه قرآنی را کمبود بودجه عنوان کرد و افزود: در سال‌های گذشته بودجه بخش قرآنی بسیار اندک و در حد 2 میلیون تومان بود ولی امسال باز این میزان نیز کاهش یافت.
 
وی بابیان اینکه مسئولین ما نگاه مثبتی به حوزه قرآنی ندارند گفت: حداقل توقع مراکز قرآنی شهرستانی از مسئولین این است که در سال یک‌بار شاهد فعالیت‌های آنان باشند که همین میزان نیز دریغ می‌شود و سخت‌تر از کمبود بودجه نگاه مثبت نداشتن مسئولین ما به بخش قرآنی است.
 
رئیس اداره تبلیغات اسلامی جویبار بیان کرد: بسیاری از مراکز قرآنی شهرستان به دلیل شیوع کرونا تعطیل و مربیان آن بیکار شدند که مسئولین باید به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشند.
 
بهرامی با اشاره به اینکه مربیان قرآنی حتی بیمه نیستند گفت: مربیان قرآنی بیمه نیستند و اگر بخواهند بیمه شوند باید در کنار نوازنده و هنرمندان بروند.
 
وی بابیان اینکه امیدوارم گوش شنوایی برای شنیدن حرف‌های و دردهای ما پیدا شود اظهار کرد: اما این مشکلات مانع کار ما نمی‌شود و مربیان و مدیران مراکز قرآنی شهرستان حتی شده با فروش اموال خود ازجمله طلا و انگشتر این مراکز را سرپا و زنده نگه می‌دارند.  
 
 انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه