اخبار داغ

سرپرست اداره دامپزشکی روانسر خبر داد؛

ابتلا به تب کریمه در روانسر/مردم گوشت را از مراکز مجاز تهیه کنند

ابتلا به تب کریمه در روانسر/مردم گوشت را از مراکز مجاز تهیه کنند
طاهره سجادی پور گفت: یک مورد مرگ ناشی از بیماری تب کریمه کنگو در یکی از روستاهای این شهرستان گزارش شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد ،طاهره سجادی پور اظهار داشت: با توجه به وقوع یک مورد مرگ ناشی از بیماری تب کریمه کنگو در یکی از روستاهای شهرستان روانسر،از همه دامداران و مردم شهرستان می خواهیم برای حفظ سلامتی خود و خانواده‌هایشان برخی نکات را رعایت کنند.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان روانسر افزود: دامداران و چوبدارن حتماً در ۴ نوبت به فاصله هر دو هفته یکبار بدن دام و جایگاه نگهداری دام را سمپاشی کنند؛ سم در داروخانه‌های دامپزشکی بخش خصوصی این شهرستان موجود است.

وی بیان داشت: افرادی که با دام و یا لاشه‌ی دام در تماس هستند از لمس کردن کنه‌ها و یا کشتن و له کردن آنها به جد خودداری کرده و همچنین بدون دستکش دست به گوشت و خون و اعما و احشا و…لاشه دام نزنند در صورت هرگونه لمس و تماس سریعاً دست خود را با آب و صابون به مدت کافی بشویند.

این مسئول خاطر نشان کرد: در تهیه گوشت مصرفی حتماً از گوشت دارای مهر دامپزشکی استفاده کنند و بعد از تهیه به مدت ۲۴ ساعت و برای دل و جگر و قلوه به مدت ۴۸ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه نگهداری کرده و بعد استفاده کنند.

سجادی پور تصریح کرد: در صورت گزش توسط کنه‌ها مراقب بروز علائم اولیه مثل تب و بی حالی و سرگیجه و یا خونریزی‌های زیر پوستی باشند و در صورت مشاهده هرگونه علائم سریعاً به مراکز درمانی مراجعه کنند.

وی گفت: با توجه به عدم صحت سلامت و عدم رعایت بهداشت در کشتار غیر مجاز دام و طیور برای حفظ سلامت خود و خانواده خواهشمند است گوشت مصرفی خود را از مراکز مجاز تهیه کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه