اخبار داغ

​معاون اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان خبر داد؛

پیش بینی تولید 20 هزار تن آبزی تا 1404/ تنوع آبزی پروری بهره وری اقتصادی را در پی دارد

پیش بینی تولید 20 هزار تن آبزی تا 1404/ تنوع آبزی پروری بهره وری اقتصادی را در پی دارد
حمیدرضا نصیری گفت: بر اساس ظرفیت های موجود امید است میزان تولیدات آبزی پروری ماهی و میگو سیستان و بلوچستان در سال های آتی و تا سال ۱۴۰۴ به بیش از ۲۰ هزار تن برسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معاون توسعه آبزی پروری اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان (آب های ساحلی) در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: ایجاد تنوع آبزی پروری، کمک به ظرفیت سازی و افزایش بهره وری اقتصادی را دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
وی اظهار کرد: در این راستا در پروژه ترویجی پرورش ماهی سی باس ۲۵ هزار قطعه از این نوع بچه ماهی پرورشی با میانگین وزنی ۳۵ تا ۶۱ گرم در دو مرحله و به صورت زمینی از مراکز تکثیر استان بوشهر به مزارع مجری پروژه و با هماهنگی سازمان شیلات ایران و مشارکت بخش خصوصی در استخرهای خاکی در مجتمع پرورش میگوی شهید صنعتی گواتر منتقل و ذخیره سازی شد.

معاون توسعه آبزی پروری اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان (آب های ساحلی) اضافه کرد: با توجه به وجود ۳۰۰ کیلومتر نوار ساحلی جنوب استان و دسترسی آسان به آبهای آزاد و دریای عمان، اقلیم ویژه و فرصت های موجود در منطقه، اجرای این پروژه ایجاد تنوع آبزی پروری، کمک به ظرفیت سازی و افزایش بهره وری اقتصادی را در پی دارد.

​نصیری افزود: اراضی دشت تنگ و اراضی دشت بریس نیز از جمله مناطق شناسایی شده و مستعد برای آبزی پروری میگو است که در صورت ایجاد زیرساخت و فراهم آمدن شرایط برای سرمایه گذاری توسط متقاضیان می تواند سهم قابل توجهی در ایجاد اشتغال و تولید آبزیان و ارزآوری برای کشور داشته باشد.

به گفته این مقام مسئول، توسعه آبزی پروری و ایجاد تنوع در اراضی ساحلی و دریا از سیاست های سازمان شیلات ایران و اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان بوده و با تلاش و برنامه ریزی های صورت گرفته و تعاملات سازنده در سطح ملی و استانی که در حال پیگیری و اقدام است.

وی تصریح کرد: بر همین اساس می توان شیلات و به ویژه صنعت آبزی پروری را به عنوان یکی از محورهای اصلی توسعه نوار ساحلی جنوب استان مد نظر قرار داد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه