اخبار داغ

در گفت و گو با یک کارشناس سیاسی عنوان کرد؛

برنامه ریزی و مدیریت جهادی راه برون رفت کشور از مشکلات اقتصادی/دستگاه رسانه ای غرب به دنبال تضعیف روحیه مردم است

برنامه ریزی و مدیریت جهادی راه برون رفت کشور از مشکلات اقتصادی/دستگاه رسانه ای غرب به دنبال تضعیف روحیه مردم است
پرویز رضامیرلطفی گفت: همبستگی و وحدت ملی بزرگترین پتانسیل کشور ما در این انقلاب چهل ساله است و مردم همواره در عرصه های مختلف و در مشکلات حامی این انقلاب بوده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پرویز رضا میرلطفی کارشناس سیاسی شهرستان زاهدان در گفت وگو با عصرهامون بیان کرد: بیانات دیروز رهبر معظم انقلاب در جهت بصیرت افزایی مردم و مسئولین بود و تاکیدات ایشان بر خباثت های آمریکا در منطقه گویای این موضوع است، رهبرانقلاب تحریم را جنایتی بزرگ دانستند که این تحریم ها اهدافی را مانند به ستوه آوردن مردم،جلوگیری از پیشرفت ها به خصوص پیشرفت علمی کشور و ورشکستگی کشور و متلاشی کردن اقتصاد دنبال می کند.

وی افزود: سیاست خارجی آمریکا به عقیده بسیاری از تحلیل گران بر مبنای رئالیسم یا واقع گرایی شکل گرفته است و آنها به دنبال منافع خاص خودیا به اصطلاح همان استعمارگری هستند و دولتمردان آمریکا به دنبال چپاول سایر ملت ها هستندآنها در جهت خیرخواهی کشورهای در حال توسعه گام برنمی دارند بلکه به دنبال منافع آمریکا هستند.

وی خاطرنشان کرد: همان طور که رهبر انقلاب به تحریف واقعیات توسط دولت امریکا برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران اشاره کردند، دولت امریکا به دنبال تضعیف روحیه مردم و آدرس غلط در موضوع تحریم هاست و ما همواره در طول تاریخ شاهد تکرار این موضوعات از سوی دولت آمریکا بوده ایم.

وی گفت: از سوی دیگر عده ای روشنفکر نما تصور می کنند مذاکرات می تواند مشکلات کشور را برطرف کند در حالیکه هدف آمریکا از مذاکره منافع خود این کشور و کنار گذاشتن توانایی های داخلی ایران اسلامی است چراکه برای آمریکا قابل تحمل نیست کشوری در منطقه خاورمیانه قدرتمند شود و به پیشرفت های مختلف دست یابد و منافع آمریکا را به خطر بیندازد.

میرلطفی تاکید کرد: عده ای در داخل کشور نیز دانسته یا ندانسته به دنبال تحریف واقعیات کشور هستند و عده ای روشن فکرنما با وجود شکست مذاکرات باز هم به دنبال مذاکره با آمریکا هستنددر حالیکه رهبر انقلاب نیز به این موضوع تاکید داشتند که به امریکا و حتی کشورهای اتحادیه اروپا نمیتوان اعتماد کرد درواقع دستگاه رسانه ای غرب به دنبال تضعیف روحیه مردم است.

عضو هیات علمی دانشگاه زاهدان با بیان اینکه گروه های ضد نظام در خارج از کشور و عده ای فریب خورده در داخل که امید به مذاکرات بسته اند،اذعان کرد: اهداف این گروه ها در راستای منافع آمریکاست و خیلی ساده لوحانه دل به مذاکره با آمریکا بسته اند اما رهبر انقلاب همواره در این باره روشنگری کردند که آمریکاییها بهره برداری تبلیغاتی از مذاکرات می کنند و ترامپ به دنبال بهره برداری تبلیغاتی از این موضوع برای انتخابات آینده امریکا است.

این کارشناس سیاسی عنوان کرد:برخی روشن فکرنماها این بهره برداری سیاسی و تبلیغاتی امریکا را نادیده گرفته و یا تصور می کنند همه مسایل با مذاکره حل می شود این افراد وابسته به فرهنگ غرب و دست آموز غربی ها هستند، آمریکایی ها با مشکلات مدیریت بسیاری در کشور خود مواجه هستند و در دنیا منفور و منزوی شده اند و حوادث اخیر آمریکا نشان دهنده اتش زیر خاکستری است که نظام امریکا را زیر سوال می برد.

وی ادامه داد: مذاکره به نفع کشور و منافع ملی کشور نیست بلکه از تحریم ها میتوانیم دستاوردهای زیادی کسب کنیم و این تحریم ها می تواند کشور را متکی به خود کرده و اتکا به داخل را به مسیولین گوشزد کند.

میرلطفی گفت: مسلما تمام مشکلات اقتصادی و معیشتی امروز ناشی از تحریم ها نیست و همان طور که رهبر انقلاب نیز اشاره داشتندپشت این مشکلات می تواند مسائل سیاسی و امنیتی وجود داشته باشدو برخوردارهای جدی تر با مفاسد اقتصادی در درون کشور داشته باشیم جناح بندی های سیاسی باید کنارگذاشته شود و همان طور که رهبرانقلاب تاکید دارند باید به دنبال وحدت ملی داشت این همبستگی و وحدت ملی بزرگترین پتانسیل کشور ما در این انقلاب چهل ساله است و مردم در عرصه های مختلف در مشکلات حامی این انقلاب بوده اند.

وی ادامه داد: کشور ما علاوه بر نفت پتانسیل های طبیعی بسیاری دارد که با برنامه ریزی و مدیریت جهادی میتوان از این پتانسیل ها بهره برداری بهینه و مناسب کرد و باید از نیروی انسانی متخصص،جوان و پویا برای مدیریت جهادی بخش های مختلف استفاده کرد چراکه منابع بسیاری داریم و باید در درون به دنبال رفع مشکلات باشیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه