اخبار داغ

کارگردان و بازیگر هرمزگان:

آسیب‌های اجتماعی با کار فرهنگی در جامعه کاهش پیدا می‌کند

آسیب‌های اجتماعی با کار فرهنگی در جامعه کاهش پیدا می‌کند
سبحانی با تاکید براینکه کار فرهنگی سرمایه گذاری بر روی یک نسل است گفت: امکانات زیرساختی از الزامات یک شهر است، مسئولین اگر می خواهند آسیب های اجتماعی کمتر شود باید به این زیرساخت ها توجه کنند، شهری که هنر داشته باشد و روی فرهنگ مردم کار شود آسیب های اجتماعی کمتری دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هرمز؛ حسن سبحانی کارگردان و بازیگر مینابی در گفتگو با هرمز اظهار کرد: متولد ۱۳۵۲ هستم و قریب به سی سال است که هیچ اقدامی از سوی مسئولین هرمزگان برای زیرساخت های فرهنگی و هنری میناب ندیده ام جز وعده و قول هایی که به سرانجام نرسیده است که این اختلاف بین شهردار و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان به ضرر مردم و هنرمندان میناب است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

این کارگردان و بازیگر مینابی افزود: امکانات زیرساختی از الزامات یک شهر است، مسئولین اگر می خواهند آسیب های اجتماعی کمتر شود باید به این زیرساخت ها توجه کنند، شهری که هنر داشته باشد و روی فرهنگ مردم کار شود آسیب های اجتماعی کمتری دارد، مسئله ساده و تنها برای ۴۰ نفر که تئاتر کار می کنند نیست، باید از نزدیک زندگی مردم را لمس کنیم و در مناسبت ها به چند بنر و یک جلسه کلاس آموزشی اکتفا نکنیم.

,

سبحانی با تاکید براینکه کار فرهنگی سرمایه گذاری بر روی یک نسل است، ادامه داد: میناب ظرفیت بسیار بالایی دارد و شهر هنرخیزی است که در زمینه صنایع دستی، موسیقی، تئاتر و نمایش می تواند در حد بین المللی فعالیت کند اما در این شهر حتی یک سالن تئاتر هم وجود ندارد، سالن چند منظوره ای است که مورد استفاده فرمانداری، بازرگانی و فرهنگ و ارشاد است و در اختیار بخش خصوصی است و برای هر ساعت تمرین باید هزینه پرداخت کنیم.

,

سرپرست گروه هنری آنامیس تصریح کرد: شهرهایی مانند میناب، بشاگرد و جاسک نیازی به خصوصی سازی ندارند و دولت باید از آنها حمایت کند، اگر قرار باشد مردم برای سالن رفتن پول پرداخت کنند مشخص است که استقبال نمی کنند زیرا در این شهرها سطح اقتصادی و معیشت مردم پایین است.

,

وی ادامه داد: هنرمندانی مانند جعفرقاسمی، کوروش زارعی وعبدالرضا سهرابی تا حدی دلی کار می کنند این در صورتی است که استعدادهایی وجود دارد به دلیل نبود امکانات نادیده گرفته می شوند و دیگر ادامه نمی دهند درحالی که می توانند فعالیت های چشمگیری داشته باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه