اخبار داغ

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی یزد خبر داد

کاهش 30 درصدی برداشت انگور در استان یزد

کاهش 30 درصدی برداشت انگور در استان یزد
شیخعلیشاهی گفت: استان یزد نسبت به سال گذشته در عرضه انگور به صورت تازه خوری با 15 درصد و در تولید کشمش نیز با 15 درصد کاهش مواجه بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اکبر شیخعلیشاهی در گفتگو با  خبرنگار یزدرسا در خصوص تولید انگور در استان یزد گفت: سطح زیر کشت انگور در استان یزد نزدیک یک هزار و 800 هکتار است که از این میزان بیش از هزار هکتار آن متعلق به شهرستان خاتم و مابقی مربوط به به سایر شهرستان‌های استان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

 

کاهش 30 درصدی تولید انگور در استان یزد

وی با اشاره به کاهش 30 درصدی تولید انگور در استان یزد نسبت به سال گذشته ادامه داد: میزان برداشت انگور در سال جاری 30 هزار و 500 تن و میزان تولید کشمش یک هزار و 300 تن برآورد شده است که نسبت به سال گذشته در عرضه انگور به صورت تازه خوری 15 درصد و در تولید کشمش نیز 15 درصد کاهش مواجه هستیم.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی یزد دلیل کاهش تولید انگور در استان یزد را سرمازدگی بهاره عنوان کرد و افزود:  به طور متوسط از هر هکتار از تاکستان‌های استان حدود 19 انگور برداشت می‌شود و مهمترین ارقام انگور استان یزد را نیز خلیلی، عسکری، ریش بابا، انگور سیاه و ارقام محلی تشکیل می‌دهد.

 

افزایش قیمت نهاده‌های تولید مشکل ساز برای کشاورزان

شیخعلیشاهی افزود: خوشبختانه با توجه به قیمت خوبی که انگور و کشمش دارد کشاورزان در این زمینه مشکل خاصی ندارند از طرفی دولت خرید تضمینی کشمش را نیز دارد که در صورت ایجاد مشکل این اقدام صورت گیرد.

وی عنوان کرد: مهم‌ترین مشکل کشاورزان افزایش قیمت نهاده‌های تولید از جمله کود و سموم کشاروزی است که افزایش قیمت این نهاده‌ها، موجب بالا رفتن هزینه‌های تولید محصول می‌شود و چنانچه بازار کشش این افزایش قیمت‌ها را نداشته باشد کشاورزان با مشکل مواجه خواهند شد.

 

صدور جواز تاسیس برای 16 واحد تولید کشمش

علیرضا طاقه باف مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان یزد نیز در خصوص صنایع تبدیلی انگور در استان یزد گفت:به  16 کارگاه تولید کشمش جواز تاسیس داده شده است که از این تعداد 6 واحد به بهره‌برداری رسیده‌اند که در حال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: از مجموع مجوزهای صادر شده، چهار واحد تولید کشمش در استان یزد نیز در حال احداث است که پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد دارند که در مجموع 10 واحد ذکر شده با جذب 9 هزار تن انگور می‌توانند ظرفیت تولید سه هزار تن کشمش در سال را داشته باشند.

انتهای پیام/

,

 

کاهش 30 درصدی تولید انگور در استان یزد

وی با اشاره به کاهش 30 درصدی تولید انگور در استان یزد نسبت به سال گذشته ادامه داد: میزان برداشت انگور در سال جاری 30 هزار و 500 تن و میزان تولید کشمش یک هزار و 300 تن برآورد شده است که نسبت به سال گذشته در عرضه انگور به صورت تازه خوری 15 درصد و در تولید کشمش نیز 15 درصد کاهش مواجه هستیم.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی یزد دلیل کاهش تولید انگور در استان یزد را سرمازدگی بهاره عنوان کرد و افزود:  به طور متوسط از هر هکتار از تاکستان‌های استان حدود 19 انگور برداشت می‌شود و مهمترین ارقام انگور استان یزد را نیز خلیلی، عسکری، ریش بابا، انگور سیاه و ارقام محلی تشکیل می‌دهد.

 

افزایش قیمت نهاده‌های تولید مشکل ساز برای کشاورزان

شیخعلیشاهی افزود: خوشبختانه با توجه به قیمت خوبی که انگور و کشمش دارد کشاورزان در این زمینه مشکل خاصی ندارند از طرفی دولت خرید تضمینی کشمش را نیز دارد که در صورت ایجاد مشکل این اقدام صورت گیرد.

وی عنوان کرد: مهم‌ترین مشکل کشاورزان افزایش قیمت نهاده‌های تولید از جمله کود و سموم کشاروزی است که افزایش قیمت این نهاده‌ها، موجب بالا رفتن هزینه‌های تولید محصول می‌شود و چنانچه بازار کشش این افزایش قیمت‌ها را نداشته باشد کشاورزان با مشکل مواجه خواهند شد.

 

صدور جواز تاسیس برای 16 واحد تولید کشمش

علیرضا طاقه باف مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان یزد نیز در خصوص صنایع تبدیلی انگور در استان یزد گفت:به  16 کارگاه تولید کشمش جواز تاسیس داده شده است که از این تعداد 6 واحد به بهره‌برداری رسیده‌اند که در حال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: از مجموع مجوزهای صادر شده، چهار واحد تولید کشمش در استان یزد نیز در حال احداث است که پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد دارند که در مجموع 10 واحد ذکر شده با جذب 9 هزار تن انگور می‌توانند ظرفیت تولید سه هزار تن کشمش در سال را داشته باشند.

انتهای پیام/

,

 

,

کاهش 30 درصدی تولید انگور در استان یزد

, کاهش 30 درصدی تولید انگور در استان یزد, کاهش 30 درصدی تولید انگور در استان یزد,

وی با اشاره به کاهش 30 درصدی تولید انگور در استان یزد نسبت به سال گذشته ادامه داد: میزان برداشت انگور در سال جاری 30 هزار و 500 تن و میزان تولید کشمش یک هزار و 300 تن برآورد شده است که نسبت به سال گذشته در عرضه انگور به صورت تازه خوری 15 درصد و در تولید کشمش نیز 15 درصد کاهش مواجه هستیم.

,

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی یزد دلیل کاهش تولید انگور در استان یزد را سرمازدگی بهاره عنوان کرد و افزود:  به طور متوسط از هر هکتار از تاکستان‌های استان حدود 19 انگور برداشت می‌شود و مهمترین ارقام انگور استان یزد را نیز خلیلی، عسکری، ریش بابا، انگور سیاه و ارقام محلی تشکیل می‌دهد.

,

 

,

افزایش قیمت نهاده‌های تولید مشکل ساز برای کشاورزان

, افزایش قیمت نهاده‌های تولید مشکل ساز برای کشاورزان, افزایش قیمت نهاده‌های تولید مشکل ساز برای کشاورزان,

شیخعلیشاهی افزود: خوشبختانه با توجه به قیمت خوبی که انگور و کشمش دارد کشاورزان در این زمینه مشکل خاصی ندارند از طرفی دولت خرید تضمینی کشمش را نیز دارد که در صورت ایجاد مشکل این اقدام صورت گیرد.

,

وی عنوان کرد: مهم‌ترین مشکل کشاورزان افزایش قیمت نهاده‌های تولید از جمله کود و سموم کشاروزی است که افزایش قیمت این نهاده‌ها، موجب بالا رفتن هزینه‌های تولید محصول می‌شود و چنانچه بازار کشش این افزایش قیمت‌ها را نداشته باشد کشاورزان با مشکل مواجه خواهند شد.

,

 

,

صدور جواز تاسیس برای 16 واحد تولید کشمش

, صدور جواز تاسیس برای 16 واحد تولید کشمش, صدور جواز تاسیس برای 16 واحد تولید کشمش,

علیرضا طاقه باف مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان یزد نیز در خصوص صنایع تبدیلی انگور در استان یزد گفت:به  16 کارگاه تولید کشمش جواز تاسیس داده شده است که از این تعداد 6 واحد به بهره‌برداری رسیده‌اند که در حال فعالیت هستند.

,

وی ادامه داد: از مجموع مجوزهای صادر شده، چهار واحد تولید کشمش در استان یزد نیز در حال احداث است که پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد دارند که در مجموع 10 واحد ذکر شده با جذب 9 هزار تن انگور می‌توانند ظرفیت تولید سه هزار تن کشمش در سال را داشته باشند.

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه