اخبار داغ

در کارگروه شورای اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمانشاه صورت گرفت؛

تشریح مشکلات کشاورزی، صنایع و واحدهای تولیدی در شهرستان سنقر و کلیایی

تشریح مشکلات کشاورزی، صنایع و واحدهای تولیدی در شهرستان سنقر و کلیایی
غلامرضا مرتضوی, فرماندار سنقر و کلیایی مشکلات کشاورزی، صنایع و واحدهای تولیدی در این شهرستان را تشریح کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، غلامرضا مرتضوی امشب در ارتباط ویدئو کنفرانسی با کارگروه شورای اشتغال و سرمایه گذاری استان اظهار داشت: در زمینه سند اشتغال شهرستان و شاخص هایی که مشخص شده است این شهرستان به لحاظ آماری جزو شهرستان های اول تا سوم در استان است.

فرماندار سنقر افزود: با توجه به نامگذاری امسال به نام جهش تولید بنا داریم تا گام مهمی در حوزه اشتغال شهرستان برداریم.

این مسئول موضوع آب را یکی از بزرگترین موانع ایجاد شده در این شهرستان دانست و ادامه داد:

شهرستان سنقر پتانسیل های خوبی در این زمینه دارد که از جمله آن وجود دو سد در این شهرستان است که ظرفیت ذخیره بالغ بر ۱۰۰ میلیون متر مکعب آب را دارند و در حال حاضر دارای ذخیره آبی ۶۰ میلیون متر مکعب آب هستند.

مرتضوی با بیان اینکه متاسفانه از منابع آبی هیچ تخصیصی به این شهرستان نداریم، ادامه داد: فرصت های شغلی بسیاری در حوزه های کشاورزی، باغداری و صنعتی وجود دارد که در گرو تامین آب است و چند سرمایه گذار خوب در زمینه آبی وجود دارد که معطل تامین منابع آبی هستند.

فرماندار سنقر خاطر نشان کرد: ۱۲۰ هزار هکتار مزارع کشاورزی در استان داریم که که ۲۰ هزار هکتار آن آبی است و مابقی نیز استعداد تبدیل شدن به اراضی آبی را دارند.

فرماندار سنقر گفت: با توجه به ظرفیت هایی که در این شهرستان وجود دارد، توسعه بخش شیلات در دستور کار قرار گیرد.

این مسئول افزود: استعداد خوبی در زمینه دامپروری داریم و در این راستا ایجاد شهرک های دامپروری در دستور کار قرار داشته که تا کنون عملی نشده است و در این زمینه نیازمند مساعدت هستیم.

مرتضوی بیان داشت: ۳۰۰ فقره پرونده در زمینه اعطای تسهیلات به واحدهای سنتی دامداری تشکیل شده که تا کنون هیچ تسهیلاتی به این واحدها ارائه نشده است.

وی با بیان اینکه ۳۷ واحد صنعتی و تولیدی در این شهرستان وجود دارد، گفت: از این تعداد ۱۰ واحد راکد، ۲ واحد در تملک بانک ها، ۲ واحد نیمه فعال و سایر واحدها فعال هستند که همگی نیازمند تسهیلات هستند که ۳۰ درصد این واحدها نیازمند سرمایه ثابت و ۷۰ درصد نیازمند سرمایه در گردش هستند.

فرماندار سنقر خاطر نشان کرد: ۵ واحد جدید از جمله واحد تولید ادوات کشاورزی در دستور کار قرار دارند که به طور کلی نیازمند ۸.۵ میلیارد تومان اعتبار هستند.

مرتضوی با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت گردشگری این شهرستان گفت: در این زمینه فعالیت های زیادی می تواند شکل بگیرد که به دلیل عدم وجود زیرساخت نمی توانیم انجام دهیم.

مرتضوی بیان داشت: متقاضیان سرمایه گذاری گرفتار بروکراسی اداری می شوند که در صورت امکان با صدور پروانه موقت فعالیت زمینه را برای فعالیت آنها ایجاد کنیم.

این مسئول خاطر نشان کرد: ۱۴ متقاضی سرمایه گذاری در شهرستان داریم که ۷ نفر از آنها موافقت اصولی را کسب کردند اما به دلیل عدم آماده بودن مجموعه فعالیتی در این زمینه صورت نگرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه