اخبار داغ

وقتی برای پیروزی صدام خود را به آب و آتش زدند؛

هر ورق دفاع گواه جنایاتی از ایالات متحده/ همه اقداماتی که آمریکا علیه ملت ایران انجام داد

هر ورق دفاع گواه جنایاتی از ایالات متحده/ همه اقداماتی که آمریکا علیه ملت ایران انجام داد
آنچه آمریکایی در هشت سال جنگ تحمیلی انجام دادند بخش کوچکی از جنایت های پرتعداد آن ها در کشورمان است، آمریکایی که قلدر معآبانه همه چیز را برای خود می خواند و حتی به کشورهایی که بله چشم قربان گویشان هستند تعابیری چون گاو شیرده می دهند در مقابل ملت ایران دیگر نمی توانند پشت نقاب حقوق بشر پنهان شوند و دست آن ها برای مردم کشور رو شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ وقتی از خیانت آمریکا سخن به میان می آید، این خیانت ها به عمر انقلاب محدود نمی شود و این خیانت ها به شکل های مختلف در گذشته نیز وجود داشته است؛ جنایاتی که با ابعاد گوناگون شواهد آن هم در تاریخ و هم برخی از آثار آن همچنان هم نمود عینی دارد، آمریکایی ها قبل از انقلاب ایران را در سیطره کامل خود داشته و هر آنچه می خواستند انجام می دادند و منابع و ذخایر کشورمان را به یغما برده و حتی در حوادث و اتفاقات کوچک کشور هم دخالت کرده و شاه اختیار تصمیم را نداشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

انقلاب بیشتر از این که شکست خاندان پهلوی باشد، شکست آمریکایی ها و کوتاه شدن دست آن ها از ایران بود، شکستی که ضربه سختی بر پیکره آمریکا که خود را سردمدار جهان می دانست وارد کرد؛ شکست آمریکایی ها در جهان بازتاب گسترده ای داشت و چهره دیگری برای جهان ایجاد کرد؛ علاوه بر این کوتاه شدن دست آمریکایی از نفت و دیگر ذخایر نیز برای کشوری که سال ها این ذخایر را چپاول کرده بسیار سخت بود.

,

 

,

, ,

بنابراین آمریکایی ها تمام تلاش خود را بعد از اینکه نقشه های شوم آن ها برای به پیروزی نرسیدن  انقلاب اسلامی ایران به نتیجه نرسید؛ برای از بین بردن انقلاب اسلامی ایران به کار بردند که همچنان هم ادامه دارد؛ جنایات آمریکایی ها از ابتدای انقلاب تا کنون به شکل های مختلف در کشور اتفاق افتاده و تعداد زیادی از هموطنان ما به طور مستقیم در این جنایات جان باختند و بسیاری از مشکلات دیگر نیز برای مردم در پی رفتارهای آمریکایی ها ایجاد شده است که اکنون نیز بخشی از شرایط اقتصادی کشور و کمبودهای دارویی نیز در پی این رفتارهای ضد حقوق بشری آمریکا در کشور رقم خورده است.

,

آمریکایی ها بعد از انقلاب که از هر رفتاری بر ضد انقلاب اسلامی ایران فروگذار نبودند در یکی از اقدامات خود صدام را به جنگ علیه کشورمان واداشتند؛ تجاوزی که بعد از هشت سال دفاع جانانه ناکام ماند.

,

*آمریکایی ها مستقیم وارد جنگ ایران و عراق شدند

, *آمریکایی ها مستقیم وارد جنگ ایران و عراق شدند, *آمریکایی ها مستقیم وارد جنگ ایران و عراق شدند,

محمود معلمی در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: همگونه که مردم می دانند و در رسانه ها در گذشته منعکس شده است، جنگی که سال 59 رژیم بعث عراق علیه جمهوری اسلامی شروع کرد، بعد از ملاقات وزیر دفاع امریکا با صدام، پس از هماهنگی و کمک های مساعد آمریکایی ها، انجام شد.

,

کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی چند مرتبه تاکنون در فرمایشات خود فرمودند که حضور آمریکایی ها در این جنگ کاملا مشهود و مستند است.

,

وی افزود: پس از اینکه جنگ تحمیلی علیه ملتی که تازه انقلاب کرده بودند، شروع شد و حدود 40 کشور مستقیم در این جنگ علیه ما دخالت داشتند؛ کشورهای غربی به سرکردگی آمریکا و کشور های شرق به سرکردگی شوروی علیه ما بودند و در دفاع مقدس اسرای زیادی از حدود 27 کشور داشتیم.

,

معلمی ادامه داد: کشورهای های همسو آمریکایی ها در غرب مانند آلمان ها و انگلیس مستقیم در این جنگ دخالت داشتند و کشورهای همسوی آن ها در منطقه به دستور امریکا فعالیت می کردند که از جمله عربستان، کویت و امارات به طور مستقیم در این جنگ حضور داشتند.

,

محمود معلمی با بیان اینکه  آمریکایی ها مستقیم وارد جنگ شدند، بیان کرد:  علاوه بر حمایت های مستقیم و غیر مستقیم، کشتی های ما را در خلیج فارس، اسکله نفتی و هواپیمایی مسافربری را مورد هدف قرار دادند و نقش مهم و حیاتی در جنگ تحمیلی علیه ایران داشتند.

,

این کارشناس مسائل سیاسی گفت: هدفی که آمریکایی ها ترسیم کرده بودند که رهبر معظم انقلاب اسلامی هم در سخنرانی اخیر خود فرمودند، ساقط کردند نظام جمهوری اسلامی و تشکیل یک نظام ضعیفی بود که زیر سلطه آن ها قرار بگیرد.

,

وی عنوان کرد: صدام در روزهای ابتدایی جنگ در مصاحبه خبری خود گفت که سه روز دیگر در تهران با شما صحبت می کنم و این حرف بهترین سندی است که نشان دهد هدفشان ساقط کردن نظام جمهوری اسلامی ایران بود و ایجاد نظامی مانند پهلوی که زیر سلطه آمریکایی باشد و کشورهای منطقه هم راضی باشند.

,

معلمی خاطرنشان کرد: خوزستان مرکز نفت و گاز کشور است، شریان اصلی اقتصادی کشور را تشکیل می داد به همین دلیل اعلام کردند که اگر به هدف اول نرسیدیم، حداقل هدف دوم که جدایی خوزستان، شاهرگ اقتصادی ایران است، را دنبال کنیم.

,

محمود معلمی گفت: پس از شکست دوم اعلام کردند که اروند رود را از ایران بگیریم که در قرارداد 1975 الجزایر بین ایران و عراق تقسیم شد و دلیل این هدف هم این بود که بنادر آبادان و خرمشهر مهمترین بنادر صادرات و واردات ایران بود که به دنبال محصور کردن اقتصاد ایران بودند.

,

وی افزود: جنگ تحمیلی علیه ایران به دلیل تحریم ها، جنگ با نیروی پیاده بود؛ مردم ما در دفاع مقدس خودشان را نشان دادند و یک عزم و مقاومت ملی با فرماندهی امام خمینی(ره)، رهبر کبیر انقلاب اسلامی صورت گرفت که پس از هشت سال مقاومت بر خلاف رژیم های گذشته ایران مانند قاچار و پهلوی که بخش هایی از کشور را از دست دادند، پس از قبول قطعنامه 598، یک سانتیمر از خاک ایران در اشتغال دشمن نبود.

,

صدام که با مجوز آمریکایی ها به جنگ و اشغال ایران آمده بود از هر لحاظ تحت حمایت این کشور قرار داشت و بیشترین کمک های اطلاعاتی، تسحیلاتی و مالی توسط آمریکایی ها برای پیروزی صدام انجام گرفت اما همه این ها نتوانست سد ایثار و مقاومت رزمندگان ایران را بشکند و آمریکا را مجبور کرد به طور مستقیم نیز به کمک صدام بپردازند.

,

*حمله رزم ناوهای آمریکایی به سکوهای نفتی ایران

, *حمله رزم ناوهای آمریکایی به سکوهای نفتی ایران, *حمله رزم ناوهای آمریکایی به سکوهای نفتی ایران,

حملات نظامی آمریکا به سکوهای نفتی ایران ، در دو مرحله انجام گرفت. نخستین مرحله در 27مهرماه سال1366 (19 اکتبر1987) رخ داد که در آن، سکوهای نفتی «رشادت»، هدف حمله واقع شدند. مرحله دوم هم چند ماه بعد، یعنی در 28 فروردین ماه سال1367، با حمله ناوهای آمریکا به سکوهای نفتی «نصر» و «سلمان» اتفاق افتاد.

,

*حمله به سکوهای نفتی رشادت

, *حمله به سکوهای نفتی رشادت, *حمله به سکوهای نفتی رشادت,

حمله به این سکوها در 27 مهرماه 1366 یعنی سه روز پس از حمله‌ موشکی به نفتکش کویتی، تحت پرچم آمریکا، به نام «سی ایل سیتی» صورت گرفت. دولت آمریکا با ادعای این که موشک مزبور از نوع موشک «کرم ابریشم» بوده و از سوی نیروهای ایرانی مستقر در جزیره فاو شلیک شده است، ایران را به انجام این حمله متهم کرد و به این بهانه، سکوهای نفتی رشادت را هدف حمله قرار داد که جمهوری اسلامی ایران ضمن رد این اتهام، به شورای امنیت سازمان ملل اعتراض کرد.

,

بلافاصله پس از حمله، «ریگان»، رئیس جمهور وقت امریکا، با صدور بیانیه ای در 19 اکتبر(27مهرماه) ضمن تأیید حملات ناوهای آمریکایی به سکوهای نفتی ایران، این حملات را در قالب دفاع مشروع، قانونی و موجه ارزیابی کرد. در بخشی از این بیانیه آمده بود: «کشتی های نیروی دریایی ایالات متحده، به نیابت از اقتدار من به عنوان فرمانده کل قوا، در ساعت هفت صبح به وقت شرق آمریکا، سکوی نظامی (سکوی نفتی رشادت) در آب های بین المللی بخش مرکزی خلیج فارس را هدف حمله قرار دادند. اقدام علیه سکوی نظامی ایران، حرکتی قانونی در اعمال حق دفاع مشروع مندرج در ماده 51 منشور ملل متحد به شمار می رود و به اطلاع رئیس شورای امنیت ملل متحد نیز رسیده است.»

,

*حمله به سکوهای نفتی نصر و سلمان

, *حمله به سکوهای نفتی نصر و سلمان, *حمله به سکوهای نفتی نصر و سلمان,

حمله ناوهای امریکایی به سکوهای نفتی نصر و سلمان در پی برخورد کشتی جنگی آمریکایی موسوم به «ساموئل رابرتز» با مین های رها شده در شصت مایلی شرق جزیره بحرین در 25 فروردین ماه صورت گرفت. به دنبال این حادثه، مقامات آمریکایی، ایران را به مین گذاری در آن منطقه متهم کردند، اما مقامات ایران این اتهام را رد و اظهار کردند منطقه‌ای که کشتی جنگی آمریکا در آن با مین برخورد کرده، تحت مراقبت و کنترل دائمی نیروهای آمریکایی، بحرینی، قطری و عربستانی بوده است. بنابراین، امکان مین گذاری نیروهای ایرانی در آن جا وجود نداشته است. اما آمریکا با رد این حقیقت، چهار روز بعد یعنی در 29 فروردین‌ماه1367 (18آوریل1988)، تأسیسات نفتی نصر و سلمان را هدف حمله قرار داد و آنها را به کلی تخریب کرد.

,

آمریکاییان این بار نیز، همانند حمله پیش، حملات نظامی خود را به سکوی نصر و سلمان در قالب دفاع مشروع و ماده 51 منشور سازمان ملل متحد توجیه کردند.

,

نکته حائز اهمیت در رد استدلال ایالات متحده آمریکا اینست که از جمله شرایط توسل به دفاع مشروع، مقارن بودن دفاع با حمله است. یعنی در صورت نبود چنین تقارنی عمل دفاع، مشروع تلقی نخواهد شد. در حمله آمریکا به سکوهای نفتی ایران، چنین تقارنی وجود نداشت تا با استناد به آن بتوان حملات امریکا را در قالب دفاع مشروع توجیه کرد. در ضمن، مطابق حقوق بین الملل، استناد به ماده 51 منشور (دفاع مشروع) در جایی مورد استفاده قرار می‌گیرد که دولتی از سوی دولت یا دولت های دیگر هدف حمله مسلحانه قرار گرفته باشد. منظور از حمله مسلحانه مورد نظر ماده 51 نیز نه تمامی اقدامات نظامی، بلکه موارد خاصی مد نظر است. دفاع مشروعی که آمریکا در حمله خود به سکوهای نفتی ایران مدعی آن بود، شرایط لازم توسل به حق دفاع مشروع به مفهوم کلی را نداشت، چرا که ماهیت حملات نظامی آمریکا به سکوهای نفتی ایران، نه دفاع مشروع، بلکه از مصادیق بارز اقدامات تلافی جویانه متضمن کاربرد زور بوده است که منشور ملل متحد توسل به آن را به صراحت منع کرده است.

,

*حمله به ناوچه های ایرانی در آب‌های سرزمینی

, *حمله به ناوچه های ایرانی در آب‌های سرزمینی, *حمله به ناوچه های ایرانی در آب‌های سرزمینی,

در واکنش به تحرکات نیروی دریایی ارتش آمریکا در منطقه خلیج فارس در 28فروردین1367 (17آوریل1988) ،ناوچه ایرانی جوشن به قصد حراست از مرزهای آبی جمهوری اسلامی در آب‌های سرزمینی خلیج فارس پهنا گرفت.

,

به دنبال نقض آشکار قوانین بین‌المللی توسط نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا و حمله به سکوهای نفتی ایران، به ناوچة جوشن، مأموریت داده می‌ شود تا به حراست از سکوهای نفتی بپردازد. در اقدامی تهاجمی چند فروند هلی‌کوپتر آمریکایی با حمایت سه رزم‌ناو به همراه تعدادی هواپیمای شکاری، ناوچه جوشن را با آتش گسترده مورد حمله قرار می‌دهند. و آن را با 11 شهید و 33 مجروح غرق می‌کنند.

,

بعد از این حادثه،ناوشکن سهند و سبلان از پایگاه‌ دریایی بندرعباس ،به مأموریت اعزام شده و نخستین درگیری میان این دو ناوشکن و نیروی هوایی آمریکا در اطراف تنگة هرمز در می‌گیرد. حضور ناوشکن‌های سهند و سبلان در منطقه خلیج‌فارس که برای حراست از قلمرو آبی جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت، موجبات هراس آمریکایی ها را فراهم می‌کند که «رونالد ریگان»، رییس جمهور آمریکا، دستور حمله مجدد را صادر می‌کند.

,

ناوشکن سبلان با اصابت بمب های لیزری شیلک شده، دچار سانحه می‌شود. ناوشکن سهند نیز هدف سه موشک قرار می‌ گیرد که تعدادی از نیروهای آن شهید و مجروح می‌ شوند. جنگنده ‌های آمریکا افراد مجروح مستقر در قایق‌های نجات را مورد حمله قرار داده و به شهادت می رسانند. همزمانی این تجاوز آمریکا با جنگ‌های سخت رژیم بعثی علیه جمهوری اسلامی ایران در منطقه عملیاتی «فاو»، گامی در جهت ضربه زدن به نیروهای ایرانی و حفظ رژیم جنایتکار صدام برای پیشبرد اهداف آمریکا در منطقه بود که حتی با نقض آشکار مقررات بین المللی صورت پذیرفت و موجب اعتراض برخی دولت‌ها واقع گردید.

,

*حمله ناو «وینسنس» به هواپیمای مسافربری ایران

, *حمله ناو «وینسنس» به هواپیمای مسافربری ایران, *حمله ناو «وینسنس» به هواپیمای مسافربری ایران,

آمریکا در کمک‌های بی پایان و البته بی نتیجه‌اش به صدام هیچ حد و مرزی قائل نبود و قصد داشت نشان دهد دشمنی شیطان بزرگ با انقلاب ایران تمامی ندارد. آمریکایی‌ها در جریان جنگ تحمیلی دست به اقدامی بی نظیر در تاریخ جنایات خود زدند که هیچ گاه از حافظه ملت ایران پاک نخواهد شد.

,

ناو آمریکایی «وینسنس» در 12تیر1367 (3ژوئیه1988) به هواپیمای ایرباس جمهوری اسلامی ایران که منجر به شهادت 290 سرنشین این هواپیمای مسافربری شد حمله کرد. هواپیمای مزبور،حامل 274 مسافر و شانزده خدمه بود. از این تعداد، 254 ایرانی، سیزده نفر تبعه امارات متحده عربی، ده نفر هندی، 6 نفر پاکستانی، شش نفر تبعه یوگسلاوی و یک نفر ایتالیایی بود. 65 نفر از افراد مزبور را نیز اطفال و کودکان زیر 12 سال تشکیل می‎دادند.

,

پس از این واقعه، مقامات آمریکایی که همواره مدعی دفاع از حقوق بشرند، اعلام کردند که یک فروند هواپیمای اف 14 جمهوری اسلامی ایران را هدف قرارداده‌اند. با روشن ‌شدن نوع هواپیما، آمریکایی ها ادعا کردند که در این مورد مرتکب اشتباه شده‌اند. شواهد بعدی، بی اساسی ادعای آمریکایی‌ها را کاملا به اثبات رساند. وزارت دفاع آمریکا در پاراگراف چهارم از صفحه E8  گزارش خود درباره این حادثه، اظهار می‎دارد: "پرواز 655 ایران‌ایر از بندرعباس شروع شد و به پرواز خود در مسیری عادی ادامه داد تا اینکه هفت دقیقه پس از پرواز توسط یک موشک پرتاب شده از سوی ناو «وینسس» مورد اصابت قرار گرفت.آخرین تماس خلبان برای گزارش دهی در خصوص موقعیت هواپیما نیز حدوداً در ساعت 9:58 بود".

,

این ناو مجهز به سیستم دفاع موشکی «ایجیز» بوده است. سیستم «ایجیز» قادر به دفاع از ناوگان‌های دریایی به عنوان سپر دفاعی است و می تواند همزمان چند هدف را کشف و رهگیری کند و پیشرفته‌ترین سیستم راداری، برای اکتشاف و رهگیری، در تمام جهان محسوب می شود،به نحوی که برخی از کارشناسان نظامی آن را متعلق به جنگ جهانی سوم می‌دانند. با این وجود این سوال قابل طرح است که چگونه چنین راداری نتوانسته هواپیمای ایرباس را از «اف 14» تشخیص دهد (هواپیمای مسافربری ایرباس از نظر حجم، شکل، اندازه و توانایی پرواز کاملاً با هواپیمای «اف 14» متفاوت است). چهارسال بعد ،روزنامه «نیویورک تایمز», در گزارشی که حاوی چندین نکته تازه بود نوشت: "ناو «وینسنس» در آب‌های فلات قاره ایران بوده است نه در آب‌های بین‌المللی و پنتاگون (وزارت دفاع امریکا) در آن زمان بر این حقیقت سرپوش گذاشته است".

,

این ها بخش کوچکی از جنایات آمریکایی ها فقط در یکی از دسیسه های آن هاست که به خوبی نقاب حقوق بشری را از چهره جنایتکار این کشور بر می دارد اما در حالی که جنایات امریکایی ها علیه ایران تمامی نداشته و تاریخ انبوهی از جنایات را به دوش می کشد، عده ای این جنایت ها را فراموش کرده اند.

,

*امریکا دشمن ناجوانمرد است که برای رسیدن به اهدافش خود را دوست جلوه می دهد

, *امریکا دشمن ناجوانمرد است که برای رسیدن به اهدافش خود را دوست جلوه می دهد, *امریکا دشمن ناجوانمرد است که برای رسیدن به اهدافش خود را دوست جلوه می دهد,

غلامعلی کریمیان در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز در این باره اظهار کرد: از یک طرف قضییه بی اعتمادی به آمریکایی ها و غرب است و در بخش دیگر با آمریکا در دو جبهه متفاوت قرار داریم و تقابل حق و باطل است؛ امروز در راس جبهه حق نظام جمهوری اسلامی ایران و در راس جبهه باطل و نظام سلطه آمریکا قرار دارد و آمریکا دشمن است و اگر کسی در دشمن بودن آمریکا تردید کند، خودش را فریب داده است.

,

این کارشناس مسائل سیاسی در ادامه با بیان اینکه تقابل ما با آمریکا در بستر تقابل حق با باطل است، تصریح کرد: آمریکا دشمن است و از دشمن نیز به غیر دشمنی انتظار نمی رود؛ از خودی ها انتظار می رود این دشمنی ها را  و غیر قابل اعتماد بودن را ببینند و طبیعی است که دشمن برای فریب دادن خود را دوست معرفی کند.

,

وی افزود: آمریکا دشمن غیرجوانمرد است که از هر جنایتی برای رسیدن به خواسته اش فروگذار نیست و برای رسیدن به اهداف خود، خودش را دوست جلوه می دهد که باید مواظب آن بود.

,

بعد از گذشت بیش از 4 دهه از عمر انقلاب همچنان دشمنی آمریکایی ها ادامه دارد و هر روز به شکلی جنایت این کشور ظالم نسبت به مردم کشورمان آشکار می شود؛ جنایاتی که حال به یک نسل از جمعیت کشور منحصر نشده و نسل های مختلف آن را لمس کرده و آن را دیده اند، حال این سوال پیش می آید که چگونه دشمنی آمریکایی ها بعد از این همه مدت ادامه دارد؟

,

 

,

, ,

*دشمنی جبهه کفر با انقلاب اسلامی ایران تمامی ندارد

, *دشمنی جبهه کفر با انقلاب اسلامی ایران تمامی ندارد, *دشمنی جبهه کفر با انقلاب اسلامی ایران تمامی ندارد,

مرتضی مومنیان در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: دشمنی آمریکایی با یک شخص و یا یک گروه نیست و حتی با اسم ها هم مشکل ندارد، بلکه راهی که انقلاب اسلامی آغاز کرده دلیل دشمنی آمریکایی هاست و هر چه می گذرد هم این دشمنی ها بیشتر می شود.

,

کارشناس مسائل سیاسی در ادامه تصریح کرد: آمریکایی امروز نسبت به گذشته به شکل های دیگری نقشه های شوم خود را دنبال می کنند اما هدف همگی از بین بردن انقلاب اسلامی ایران است که البته هیچ وقت به این هدف نخواهند رسید.

,

وی افزود: آنچه در این مدت مشخص بوده است این است که آمریکایی ها دشمنی های خود را به شکل های مختلف انجام می دهند تا بتوانند به کشور ضربه بزنند و امروز اوج این دسیسه شکل و سوی اقتصادی و فرهنگی گرفته است.

,

مومنیان در ادامه عنوان کرد: اینکه فکر کنیم روزی دشمنی جبهه کفر با انقلاب تمام می شود اشتباه است؛ بنابراین باید خودمان را در مقابله با این دشمنی ها ایمن تر کنیم و بیانات مقام معظم رهبری را عمل کنیم.

,

آنچه آمریکایی در هشت سال جنگ تحمیلی انجام دادند بخش کوچکی از جنایت های پرتعداد آن ها در کشورمان است، آمریکایی که قلدر معآبانه همه چیز را برای خود می خواند و حتی به کشورهایی که بله چشم قربان گویشان هستند تعابیری چون گاو شیرده می دهند به خوبی دیگر نمی توانند پشت نقاب حقوق بشر پنهان شوند و دست آن ها برای مردم کشور رو شده است.

,

دشمنی آمریکایی ها به شکل های مختلف نمایان می شود که نیاز است ما هم در زمینه های مختلف پیشرفت کرده و مانند جنگ سخت که قدرت بازدارندگی به حدی رسیده است که امروز آمریکایی ها جرات رویارویی با آن را ندارند در دیگر زمینه هم به این درجه برسیم.

,

یکی از ابعاد  دسیسه ها و جنایت آمریکا اقتصادی است که عبور از آن با راهکار مقام معظم رهبری یعنی اقتصاد مقاومتی و اقتصاد بدون وابستگی به فروش نفت امکان پذیر است که نیازمند توجه بیشتر مسئولان اجرایی کشور است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه