اخبار داغ

مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار اعلام کرد؛

شیوه‌نامه پیشگیری کشاورزان از کرونا در زمان برداشت گل زعفران

شیوه‌نامه پیشگیری کشاورزان از کرونا در زمان برداشت گل زعفران
اعظمی گفت: با توجه به اهمیت رعایت مسائل بهداشت فردی و پیشگیرانه برای جلوگیری از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در زمان برداشت گل زعفران و لزوم اطلاع‌رسانی به کشاورزان، شیوه نامه بهداشتی توسط جهاد کشاورزی جهت ارائه به بهره برداران کشاورزان تنظیم شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمود اعظمی، مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار در گفت‌و‌گو با صبح توس گفت:  مسائل پیشگیرانه و رعایت دستورالعل های بهداشتی و بهداشت فردی برای جلوگیری از شیوع و ابتلا به کرونا در زمان برداشت و پر کردن گل زعفران ضروری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , صبح توس,


وی در ادامه افزود: فعالیت های مرتبط با برداشت، آماده سازی، خشک کردن و بسته بندی زعفران به واسطه نوع کار، نیازمند نیروی کار انسانی فراوان است و با عنایت به محدوده زمانی کوتاه و فشار کاری زیاد بخشی از این اقدامات در محیط های بسته انجام می‌شود که رعایت پروتکل های بهداشتی برای پیشگیری از شیوع ویروس همه گیرکرونا باید مورد توجه قرار گیرد.

اعظمی ادامه داد: با توجه به اهمیت رعایت مسائل بهداشت فردی و پیشگیرانه برای جلوگیری از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در زمان برداشت گل زعفران و لزوم اطلاع رسانی به کشاورزان، شیوه نامه بهداشتی توسط جهاد کشاورزی جهت ارایه به بهره برداران تنظیم شده است.

مدیر جهاد کشاورزی بیان کرد: کارگران برداشت گل زعفران باید قبل از ورود به مزرعه توسط مالکین نسبت به رعایت دستورالعمل های بهداشتی توجیه شوند و بعد از شروع مجدد برداشت، دست ها را به صورت کامل ضد عفونی کنند و در زمان برداشت رعایت فاصله اجتماعی حداقل یک و نیم متری با کارگر مجاور را رعایت نموده و افراد خانواده و سایر کارگران بعد از برداشت و قبل از ضد عفونی کردن دست‌ها از لمس ظروف جمع آوری گل زعفران خودداری کنند.

وی افزود: استفاده از ماسک و محلول ضد علونی کننده در محیط های کار جمعی برداشت زعفران الزامی است و باید در دسترس کارگران قرار گیرد و هر گونه مبادلات مالی برای خرید و فروش محصولات تنها باید با استفاده از کارت الکترونیکی انجام شود و از هرگونه استفاده اسکناس در این زمینه خودداری شود.

اعظمی ادامه داد: هنگام جداسازی کلاله یا پرکردن گل زعفران در خانه باید بخشی از پنجره های اتاق ها یا سالن محل فعالیت باز نگهداشته شود و از تماس گل زعفران با فرش ها، پوشاک، پتو و امثال آن جلوگیری شود و ظروف مورد استفاده برای جداسای کلاله بعد از اتمام کار با مایع ظرفشویی و آب تمیز کامل شستشو شود و از تماس کودکان با گل های زعفران جلوگیری گردد.

وی همچنین از فعالان برداشت زعفران خواست برای جلوگیری از شیوع احتمالی ویروس همه گیر کرونا از رهاسازی گلبرگ ها و ضایعات این محصول در محیط زندگی خودداری کرده و آن ها را در حاشیه روستاها و خیابان ها رها نکنند و در روستا نسبت به دفن بهداشتی اقدام کنند و در شهرها در داخل کیسه زباله و به صورت بهداشتی جمع آوری و از محیط زندگی خارج کنند.
 
اعظمی همچنین گفت: با رعایت نکات بهداشتی در مرحله برداشت گل از آلودگی احتمالی آن به ویروس همه گیر کرونا یا انواع ویروس های سرماخوردگی و آنفلوآنزای فصلی جلوگیری می شود و کشاورزان و کارگران مرتبط با اطمینان می توانند فعالیتهای اقتصادی و برداشت و فرآوری زعفران را انجام دهند.

وی افزود: با این موارد از انتقال آلودگی از طریق گل های زعفران به افراد خانواده یا کارگرانی که در زمینه برداشت کلاله گل یا پرکردن زعفران فعالیت دارند، جلوگیری می شود.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه