سیدحبیب موسوی، جانشین پلیس راهور استان زنجان گفت: ۲۰ تصادف در هفت ماه گذشته در سطح شهرهای استان زنجان ثبت شده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از موج رسا; سیدحبیب موسوی امروز در کمیسیون ایمنی راههای استان زنجان اظهار داشت: تصادفات درون شهری در کل استان ۵.۲ درصد افزایش یافته است.
وی افزود: امسال ۲۰ نفر در تصادفات درون شهری استان زنجان فوت شدهاند که نسبت به سال گذشته یک نفر افزایش داشته است.
این مسئول سواری و موتورسیکلت را بیشترین وسیلههای درگیر در تصادفات عنوان کرد و گفت: ۵۱ مورد واژگونی در استان زنجان در هفت ماهه ثبت شده است.
جانشین پلیس راهور استان زنجان با اشاره به اعمال محدودیت در ورودیهای شهر زنجان بر اساس دستورالعمل ستاد کرونای استان زنجان، افزود: برای ۱۴۰ خودرو اعمال قانون شده و ۲ هزار وسیله نقلیه برگردانده شد.
موسوی بیان داشت: هیچ تنشی در استان در خصوص اعمال محدودیتها اتفاق نیفتاد و به دلیل کاهش ترددها، هفته گذشته تصادف منجر به فوت و جرح در شهر زنجان نداشتیم.
رئیس پلیس راه استان زنجان در ادامه این جلسه، اظهارداشت: بیشترین تصادفات در محور خدابنده به ابهر در هفت ماه گذشته ثبت شده است.
وی گفت: ۴۰۹ فقره تصادف راههای روستایی که ۱۷ درصد تصادفات استان را شامل میشود در هفت ماه گذشته ثبت شده است که علت ۲۷ درصد تصادفات واژگونی بوده است.
این مسئول خاطرنشان کرد: محمود آباد در قیدار بیشتر تصادفات روستایی را به خود اختصاص داده و عدم توجه به جلو به علت خستگی و خوابآلودگی بیشترین عامل تصادفات استان زنجان است.
فتحالله حقیقی در ادامه این جلسه، اظهارداشت: مصوبات جلسات گذشته به ویژه در حوزه شهرستان خدابنده باید گزارش دهی شود.
*کمیته پایش تصویری جادههای استان زنجان راه اندازی شود
وی با بیان اینکه کمیته پایش تصویری جادههای استان باید راهاندازی و اقدامات گزارش شود، افزود: باید مطالب ارائه شده در کارگروههای تخصصی بررسی و نتیجه در این جلسه ارائه شود.
مقام عالی استان زنجان گفت: در هفته آینده از مسیرهای پر تصادف شهرستان خدابنده بازدید و تصمیمگیری های لازم در جلسه مشترک با فرماندار این شهرستان اتخاذ میشود.
استاندار زنجان با اشاره به افزایش تعداد فوتیها در جاددههای روستایی استان، افزود: علت سه برابر شدن میزان فوتیهای شهرستان ماهنشان نیز باید بررسی شود.
حقیقی تصریح کرد: کمیته شهرستانی ایمنی راههای شهرستانی در فرمانداریها برگزار و در جلسه استانی نتایج آن گزارشدهی شود.
وی برضرورت ارائه راهکارهای فرهنگی و روانشناسی برای کنترل افزایش تصادفات تاکید کرد و گفت: باید از راهکارهای عملی اساتید جامعه شناسی و روانشناسی برای کاهش تصادفات در استان به عنوان موضوع پژوهشی استفاده کرد.
این مقام مسئول ادامه داد: همه فرمانداران باید کمیته مبارزه با سد معبر و برخورد با متکدیان را تشکیل داده و با چنین مواردی به جد برخورد شود، همچنانکه رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک توسط وانتیها ضروری است.
حقیقی ادامه داد: برخی مغازهداران پیاده راه را ملک شخصی خود دانسته و به حقوق افراد تجاوز میکنند که باید جلوی چنین اقداماتی گرفته شود.
*کاهش تصادفات رانندگی در زنجان
معاون امور عمرانی استاندار زنجان در ادامه این جلسه اظهارداشت: روند افزاینده تصادفات چهار ماه امسال در حال حاضر کاهشی است و همه آمار تصادفات جادهای و شهری و روستایی نزولی است.
مهرداد سلطانی برضرورت تقویت تابلوهای کاهش تصادفات تاکید کرد و گفت: اصلاح حداقل ۴ نقطه در هر شهرستان پیشنهاد خوبی برای اجرا است.
وی ساماندهی سد معبر را ضروری دانست و افزود: باید به عنوان سد معبر با افراد متخلف برخورد شود تا شاهد کاهش تصادفات درون شهری باشیم.
انتهای پیام/