سلام | کانال تلگرام |
اینستاگرام | توئیتر |
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منوچهر اسبکوه در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهار داشت: اعمال محدودیت های جدید در استان از دو روز گذشته آغاز شده و در پی آن به جز مشاغل ضروری، مابقی اصناف تعطیل شده اند.
وی افزود: در استان ۵۷ هزا واحد صنفی وجود دارد که بیش از ۳۸ هزار واحد صنفی مشمول این طرح شده و تعطیل شدند اما مابقی واحدهای صنفی مانند نانوایی، داروخانه، سوپرمارکت ها، فروشگاه زنجیره ای و تعمیرگاه ها که مورد نیاز هستند، فعالیت خود را ادامه می دهند.
رئیس اتاق اصناف استان لرستان تصریح کرد: خوشبختانه در اجرای محدودیت ها اصناف همکاری خوبی داشتند اما برخی از اصناف که اقدام به تعطیلی نکرده بودند در مرحله اول تذکر و سپس پلمب شدند.
اسبکوه عنوان کرد: در خرم آباد ۱۲ هزار و ۴۰۰ تذکر ارائه شده و همچنین ۵۵۰ تذکر کتبی داده شده است و ۲۵ واحد که تمکین نکردند پلمب شدند.
وی با اشاره به مشکل کمبود روغن گفت: این مشکل تنها مختص استان ما نیست اما روغن در فروشگاه های زنجیره ای وجود دارد.
انتهای پیام/