اخبار داغ

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان:

برداشت سبز در مزارع نیشکر تا پایان سال ۱۰ درصد افزایش پیدا می‌کند

برداشت سبز در مزارع نیشکر تا پایان سال ۱۰ درصد افزایش پیدا می‌کند
محمد جواد اشرفی گفت: مجموعه کشت و صنعت نیشکر و صنایع جانبی باید تلاش کند تا آسیب های زیست محیطی را به حداقل برساند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب، نشست مشترک مسئولین محیط زیست و مدیرعامل طرح توسعه نیشکر و صنایع جانبی برای ارائه راهکارهای کاهش آلودگی‌های زیست محیطی امروز در این مجموعه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب,
در این نشست محمد جواد اشرفی مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: بر اساس برنامه اعلام شده در سال ۹۶ مقرر شد مجموعه توسعه نیشکر و صنایع جانبی در تعهد برنامه‌ریزی‌شده هر ساله میزان برداشت سبز را افزایش داده و از سوزاندن مزارع جلوگیری کند، ولی متاسفانه در چند سال گذشته بر اثر برخی از مشکلات این روند کند شده و باید با برنامه‌ریزی و ارائه راهکارهای عملی روند برداشت سبز تداوم یابد.
 
 وی با اشاره به پدیده وارونگی هوا و اثرات سوزاندن مزارع در این فصل و تشدید آلودگی و عوامل آن بر زندگی مردم گفت: باید تلاش کرد تا مزارعی که در کنار سکونت گاه‌های شهری هستند، کمتر از روش سوزاندن استفاده نمایند و باید برای تحقق این امر از توان سایر شرکت‌ها در بهره‌برداری کمک گرفته شود.
 
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: بر اساس یک برنامه ریزی مشترک راهکارهای اجرایی و عملی برای اینکه سطح برداشت سبز تا پایان سال ۹۹ به میزان ۱۰ درصد افزایش یابد، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
 
وی ادامه داد: سوزاندن مزارع در همه جای دنیا به عنوان یک عمل نامطلوب محسوب می‌شود و همه در تلاش هستند که این روش را کاهش دهند و ما نیز به عنوان استانی که قطب نیشکر است، باید ضمن برنامه‌ریزی جهت دست‌یابی به یک استاندارد خاص برای برداشت محصول و سوزاندن محصول به حداقل در مزارع تلاش کنیم.
 
در این دیدار عبد علی ناصری مدیر عامل کشت و صنعت نیشکر و صنایع جانبی نیز در گزارشی، اقدامات و تلاش‌های زیست محیطی مجموعه را ارائه نمود و گفت: این مجموعه با بهره گیری از توان تخصصی کارشناسان محیط زیست در تلاش است تا آسیب های زیست محیطی را به حداقل برساند.
 
وی در خصوص سوزاندن مزارع نیز گفت: در تلاش هستیم تا با بهره‌گیری از روش‌های علمی این آسیب‌ها را به حداقل برسانیم و ابراز امیدواری کرد تا با تشکیل کارگروهی تا پایان سال ۹۹ سطح برداشت سبز از مزارع به ۱۰ درصد افزایش یابد و میزان برداشت سبز به ۴۰ درصد تا پایان سال برسد.
 
انتهای پیام/
,
در این نشست محمد جواد اشرفی مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: بر اساس برنامه اعلام شده در سال ۹۶ مقرر شد مجموعه توسعه نیشکر و صنایع جانبی در تعهد برنامه‌ریزی‌شده هر ساله میزان برداشت سبز را افزایش داده و از سوزاندن مزارع جلوگیری کند، ولی متاسفانه در چند سال گذشته بر اثر برخی از مشکلات این روند کند شده و باید با برنامه‌ریزی و ارائه راهکارهای عملی روند برداشت سبز تداوم یابد.
,
 
,
 وی با اشاره به پدیده وارونگی هوا و اثرات سوزاندن مزارع در این فصل و تشدید آلودگی و عوامل آن بر زندگی مردم گفت: باید تلاش کرد تا مزارعی که در کنار سکونت گاه‌های شهری هستند، کمتر از روش سوزاندن استفاده نمایند و باید برای تحقق این امر از توان سایر شرکت‌ها در بهره‌برداری کمک گرفته شود.
,
 
,
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: بر اساس یک برنامه ریزی مشترک راهکارهای اجرایی و عملی برای اینکه سطح برداشت سبز تا پایان سال ۹۹ به میزان ۱۰ درصد افزایش یابد، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
,
 
,
وی ادامه داد: سوزاندن مزارع در همه جای دنیا به عنوان یک عمل نامطلوب محسوب می‌شود و همه در تلاش هستند که این روش را کاهش دهند و ما نیز به عنوان استانی که قطب نیشکر است، باید ضمن برنامه‌ریزی جهت دست‌یابی به یک استاندارد خاص برای برداشت محصول و سوزاندن محصول به حداقل در مزارع تلاش کنیم.
,
 
,
در این دیدار عبد علی ناصری مدیر عامل کشت و صنعت نیشکر و صنایع جانبی نیز در گزارشی، اقدامات و تلاش‌های زیست محیطی مجموعه را ارائه نمود و گفت: این مجموعه با بهره گیری از توان تخصصی کارشناسان محیط زیست در تلاش است تا آسیب های زیست محیطی را به حداقل برساند.
,
 
,
وی در خصوص سوزاندن مزارع نیز گفت: در تلاش هستیم تا با بهره‌گیری از روش‌های علمی این آسیب‌ها را به حداقل برسانیم و ابراز امیدواری کرد تا با تشکیل کارگروهی تا پایان سال ۹۹ سطح برداشت سبز از مزارع به ۱۰ درصد افزایش یابد و میزان برداشت سبز به ۴۰ درصد تا پایان سال برسد.
,
 
,
انتهای پیام/
,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه