شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام کانال تلگرام
اینستاگرام
گروه: استان آذربایجان شرقی
ساعت: 11:04 منتشر شده در مورخ: 1399/09/10 شناسه خبر: 1672419
یک متخصص تغذیه مطرح کرد؛

مبتلایان به کرونا چه چیزی بخورند؟/ بهترین تغذیه در ایام کرونا

مبتلایان به کرونا چه چیزی بخورند؟/ بهترین تغذیه در ایام کرونا
یک متخصص تغذیه در خصوص تغذیه مناسب در ایام کرونا گفت: اجتناب از مصرف غذاهای آماده و سیگار و مصرف سبزیجات و میوه‌ها به ویژه مرکبات بهترین تغذیه در این ایام است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، تغذیه در دوران کرونا یکی از دغدغه‌های اصلی برای خانواده‌هاست و بیشتر مردم به دنبال تغذیه مناسب برای پیشگیری از کرونا و تغذیه صحیح در دوران احتمالی ابتلا به کرونا هستند.

نرگس فاضلی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با آناج در خصوص تغذیه مناسب در دوران کرونا اظهار داشت: اولین مساله در دوران کرونا اجتناب از مصرف سیگار و قلیان است زیرا هردوی آنها باعث تحریک دستگاه تنفسی است.

وی با بیان اینکه مصرف غذاهای آماده و چرب برای مبتلایان به کرونا مضر است، گفت: مصرف فست فودها، سوسیس و کالباس، غذاهای سرخ کردنی و نوشابه‌های گازدار و ترشیجات برای بیماران مبتلا به کرونا کاملا ممنوع است.

این متخصص تغذیه با اشاره به کاهش اشتها در بیماران مبتلا به کرونا عنوان کرد: از آنجایی که این بیماران اشتهای خود را از دست می‌دهند باید از خوردن غذاهای سنگین و حجیم خودداری کنند و به جای آن دائما غذاهای آبکی گرم و مقوی مصرف کنند، ادویه‌هایی مانند فلفل و زردچوبه چاشنی اصلی برای غذای بیماران کرونایی است.

وی در خصوص تغذیه صحیح برای پیشگیری از ابتلا به کرونا توضیح داد: در این ایام تقویت سیستم ایمنی از طریق مصرف پروتئین‌ها و ویتامین‌ها بسیار مهم است، در کنار آن مصرف میوه به ویژه مرکبات و سبزی هم نباید فراموش شود و روزانه حداقل باید یک تا دو واحد میوه مصرف شود. مصرف غذاهای آماده و سوسیس و کالباس هم تا حد امکان باید محدود شود.

فاضلی در پاسخ به این سوال که مصرف ویتامین D در این ایام چقدر موثر است، ابراز داشت: مصرف ویتامین D و A برای تقویت سیستم ایمنی بسیار مفید است اما بهتر است این ویتامین‌ها را از طریق مصرف لبنیات و سبزیجات کسب کنیم.

 

انتهای پیام/

https://www.dana.ir/1672419
ارسال نظر
نظرات