سلام | کانال تلگرام |
اینستاگرام | توئیتر |
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، از 15 تا 22 آذرماه سالجاری بهعنوان هفته گرامیداشت دفاع مقدس در استان خراسان جنوبی انتخاب شده است. برگزاری کنگره دو هزار شهید استان در سال 1397، حضور یگانها و گردانهای نظامی و مردمی از بیرجند و قاین در عملیت والفجر 9، آغاز هفته وحدت حوزه و دانشگاه و سالروز شهادت شهید مفتح از جمله دلایل این انتخاب است. به همین مناسبت با یکی از رزمندههای دوران دفاع مقدس از استان خراسانجنوبی گفتوگو کردیم.
غلامرضا پارسامنش رزمنده هشت سال دفاع مقدس در گفتوگو با خاورستان، اظهار کرد: در مهرماه سال 1361 در حالی که 27 سال سن داشتم به عنوان فرمانده گروهان یا آتشبار راهی جبهه میانی؛ غرب کشور شدم.
وی با بیان اینکه ابتدای حضورم در جبهه در منطقه ایلام حضور داشتم، افزود: پس از حضور در یکی از عملیاتها وارد منطقه مریوان شدم و پس از آن به سومار رفته و به عنوان معاون گردان راهی منطقه دشت عباس، شوش و جنوب اهواز شدم.
این رزمنده هشت سال دفاع مقدس با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس سه فرزند داشتم، بیان کرد: تا سال 1371 در همین مناطق مشغول خدمت بودم و در نیمه دوم سال 71 برای تحصیل در دانشگاه از مناطق جنوب کشور به مشهد منتقل شدم.
پارسامنش با بیان اینکه قبل از اعزام به جبهه وارد ارتش جمهوری اسلامی شدم، عنوان کرد: طی 10 سالی که در مناطق جنگی حضور داشتم 6 سال مربوط به دوران دفاع مقدس و 4 سال دیگر پس از پذیرش قطعنامه میشود.
وی خاطرنشان کرد: در سال 1361 از دانشگاه افسری وارد لشکر زاهدان و از طریق تیپ چابهار وارد منطقه شدم.
این رزمنده هشت سال دفاع مقدس گفت: با آغاز جنگ تحمیلی بخشی از لشکر زاهدان تکمیل شده بود و رزمندهها در قالب این لشکر راهی جبهه میشدند.
پارسامنش با بیان اینکه 10 سال عضو لشکر 88 زرهی زاهدان بودم، افزود: در این مدت فرمانده گردانهای توپخانه، معاون توپخانه و پشتیبان یگانها بودم.
وی اظهار کرد: همان زمان افرادی از منطقه جنوب خراسان در لشکر زاهدان حضور داشتند.
این رزمنده هشت سال دفاع مقدس عنوان کرد: در چندین عملیات حضور داشتم و طی حضور در جبهه چندین نوبت مجروح شده و در حال حاضر جانباز 23 درصد اعصاب و روان و کاهش شنوایی هستم.
پارسامنش در خصوص نقش آفرینی رزمندگان جنوب خراسان در دوران دفاع مقدس، گفت: جنوب خراسان علیرغم فاصله زیادی که با جبهههای غرب و جنوب داشت اما جوانان داوطلب زیادی برای حضور در جبهه را به خود اختصاص داده بود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه برای دفاع از مناطق جنوب و غرب کشور از تمام ایران رزمنده در جبهه حضور داشتند، من به دلیل مسئولیت و ارتباط بیشتری که با رزمندهها داشتم شاهد مسئولیتپذیری بیشتر رزمندگان جنوب خراسان نسبت به سایر نقاط کشور بودم.
این رزمنده هشت سال دفاع مقدس به نقش ارتش در پیروزی جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: ارتش جمهوری اسلامی 22 هزار شهید را تقدیم کشور کرده است.
پارسامنش تصریح کرد: دشمن دنبال این است که جلوی پیشرفتهای جمهوری اسلامی را بگیرد چراکه از دانش هستهای، موشکسازی و سایر توانمندیهای ما نگران است.
وی به ترور شهید هستهای محسن فخریزاده اشاره کرد و گفت: دشمن بداند اگر پرچمی از دست شهیدی بیفتد شاگردانش پرچم را به دست گرفته و اجازه نخواهند داد راهش متوقف شود.
این رزمنده هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: دانشجویان شهید فخریزاده راهش را ادامه خواهند داد.
پارسامنش افزود: دشمن از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در پی ترور نیروهای انقلابی بوده است؛ در دوران دفاع مقدس نیز تمام کشورها به کمک صدام آمدند تا کشور ایران را شکست دهند اما اکنون باید دید جای ملت ایران کجاست؟ و جای صدام کجا؟
وی ادامه داد: طی این سالها ذرهای خلل در اراده جمهوری اسلامی و ملت ایران وارد نشده و طبق صحبت سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی ما ملت شهادت و ملت امام حسین(ع) هستیم و از کشته شدن هراسی نداریم.
انتهای پیام/