سلام | کانال تلگرام |
اینستاگرام | توئیتر |
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما؛ حجت الاسلام روح الله سلیمانی فرد ظهر امروزدر آیین افتتاح اداره اوقاف و امور خیریه بندر ترکمن ااظهار کرد: افتتاح این اداره زمینهای برای وحدت، خدمت و کمک و خیر رسانی به مردم بوده است و ان شا الله منشاء خیر باشد.
وی افزود: با توجه به الزامات و محدودیت های کرونایی و همچنین صرفه جویی در وقت و هزینه ها دیگر مردم بندرترکمن و گمیشان نیاز نیست برای دریافت خدمت به کردکوی مراجعه کنند، خدمات دربخش بقاع متبرکه و بیمه خدام و ..به نحو بهتری انجام خواهد شد و این امر وقت، هزینه و دغدغه ها را کاهش می دهد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان بیان کرد: گلستان پایلوت ارائه خدمات از طریق دفاتر پیشخوان و یا به صورت برخط شده است.
سلیمانی فرد ادامه داد: تفاهم نامه این امر با بیش از 170دفتر پیشخوان منعقد شده است و مردم میتوانند 86 خدمت را از سامانه MY.OGHAF.IR و یا به صورت حضوری ازاین دفاتر دریافت کنند.
انتهای پیام/