سلام | کانال تلگرام |
اینستاگرام | توئیتر |
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی مزگینژاد کارشناس سیاسی در گفتوگو با خاورستان، در مورد حمله موشکی سپاه به پایگاه نظامی عینالاسد آمریکا در عراق که سال گذشته در پاسخ به ترور شهید سلیمانی انجام شد، اظهار کرد: جنایتی که آمریکاییها در ترور سردار سلیمانی، ابومهدی المهندس و همراهان انجام دادند، ضربهای بود که آمریکاییها انجام دادند و باید جوابش را در حد اولیه میدیدند.
وی افزود: با رصدی که انجام شد پهبادهایی که سردار سلیمانی را به شهادت رساندند از پایگاه عین الاسد برخواسته بودند و در آسمان بغداد این جنایت را انجام دادند. لذا لازم بود که بخشی از انتقام را در وهله اول از آمریکاییها بگیرند.
کارشناس سیاسی بیان کرد: بنابراین طبق تدابیر و همفکریهایی که شکل گرفت، نهایت به این نتیجه رسیدند که پایگاه عین الاسد را مورد حمله موشکی قرار دهند و این اقدام انجام شد و 13 موشک برابر 13 دی ماه که شهید سلیمانی را ترور کرده بودند به پایگاه عین الاسد شلیک شد تا آمریکاییها این احساس را نداشته باشند که یک اقدامی انجام دادند و کسی با آنها کاری ندارد.
مزگی نژاد عنوان کرد: لازم بود درسی به آمریکاییها داده شود و همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند حمله موشکی به پایگاه عینالاسد یک سیلی به آمریکاییها بود و انتقام هنوز به قوت خود باقی است که در آینده اتفاق خواهد افتاد.
وی در مورد تلاش آمریکاییها برای به حاشیه بردن خسارات وارد شده به عین الاسد، اظهار کرد: این دو بحث است؛ اول اینکه آمریکاییها از گذشته حاضر نیستند بپذیرند که از یک کشوری ضعیفتر از خودشان آسیب دیده یا خواهند دید و طبیعتا اگر که تلفات مالی، نظامی و جانی خود را اعلام کنند ضربه بزرگی بر هیمنه و پیکر آنها است که این طبیعتا برای ملت آمریکا و شخصیتها و دولتمردان آمریکا با توجه به آن هیمنه ایی که در دنیا داشته و خود را آقای دنیا میدانند خیلی سخت است.
کارشناس سیاسی بیان کرد: بر این اساس آمریکا تلفات خود را اعلام نکرد و در حد ضربه مغزی عنوان کردند در حالیکه اینگونه نبود و آمریکاییها آن شب بیش از 100 نفر کشته داده بودند چراکه برخی از نیروهای خود را جابهجا کرده بودند، سنگرهای اجتماعی خود را سرو سامان داده بودند و خیلی از کارکردهایی که باید انجام میدادند را انجام دادند اما در عین حال موشکها به نقاط مورد نظری که باید میخورد، خورد.
مزگینژاد با بیان اینکه نظامیان آمریکا در حمله موشکی سپاه به پایگاه عین الاسد کشتههای فراوانی داده بودند، افزود: دلیل دومی که آمریکا این بحث را به حاشیه برد، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.
وی ادامه داد: ترامپ که دنبال ریاست جمهوری مجدد آمریکا بود، حمله موشکی سپاه به پایگاه عین الاسد را ضعیف و سطحی گزارش داد که بتواند در انتخابات ریاست جمهوری شانسی برای برنده شدن داشته باشد اما باخت، ترامپ خواست با به حاشیه بردن این اقدام یک برگ برندهای داشته باشد.
کارشناس سیاسی عنوان کرد: ترامپ دنبال این بود که نشان دهد سردار سلیمانی را ترور کرد و ایرانیها هیچ اقدامی در برابر آمریکا انجام ندادند لذا بر این اساس تمام حجم تخریب پایگاه عین الاسد را به حاشیه برد اما خوشبختانه نتوانست به هدف خودش برسد و همه متوجه حجم تخریب پایگاه عین الاسد شدند.
مزگینژاد در مورد اهمیت قدرت نظامی آمریکا، بیان کرد: قدرت نظامی دو وضعیت دارد. زمانی است که شما میخواهید برای تهاجم به یک کشور از آن استفاده کنید و زمانی که میخواهید این قدرت نظامی جنبه بازدارندگی داشته باشد.
وی اظهار کرد: اگر بخواهید قدرت نظامی برای حمله به یک کشوری شکل بگیرد و جایی را بدون آنکه با آن در جنگ و تخاصم باشید تصرف کنید، این خیلی تعریف قوی در دنیا ندارد اگرچه که استکبار جهانی و قدرتهای دنیا از این طرح استفاده میکنند.
کارشناس سیاسی گفت: اما زمانی که قدرت دفاعیتان را قوی میکنید تا قدرت بازدارندگی داشته باشید یعنی حملهای به کشور شما انجام نشود.
مزگینژاد بیان کرد: در جمهوری اسلامی سیاست اصلی و کلی که در واقع صحنه است، وجود دارد و همه بر این باور هستند که مقام معظم رهبری به عنوان فرمانده کل قوا روی این موضوع بسیار تاکید دارند، قدرت نظامی ایران گرچه بارور بوده و شده، اما بحث قدرت نظامی ما بحث بازدارندگی است که دشمنان ما فکر نکنند ما ضعیف هستیم و بخواهند با یک حرکت نظامی به نتیجهای برسند.
وی عنوان کرد: قاعده قدرتهای بزرگ دنیا اینگونه است که اگر بخواهند به یک کشوری حمله کنند ابتدا سعی میکنند قدرت نظامی آن کشور را ضعیف کرده و دنبال مذاکره هستند.
کارشناس سیاسی گفت: از طرفی کشورهایی که دارای قدرت نظامی هستند اگر سر میز مذاکره بروند باید امتیازاتی را واگذار کنند که این واگذاری امتیازات یعنی ضعیف شدن قدرت نظامی یا دفاعی که اگر مذاکره شکل بگیرد طبیعتا قدرت نظامی آسیب خواهد دید.
مزگی نژاد بیان کرد: در جمهوری اسلامی با توجه به بیانات مقام معظم رهبری و مسئولان دفاعی، به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی پیرامون قدرت دفاعی مذاکرهای شکل نخواهد گرفت. چه این مذاکره موشکی باشد و چه حضور در منطقه و مسائل مختلف دیگر باشد در مجموع پیرامون مسائل دفاعی مذاکرهای شکل نمیگیرد و اگر شکل بگیرد طبیعتا سودی در بر نخواهد داشت و آسیب جدی برای کشور ما خواهد بود.
وی در مورد افزایش توان نظامی کشور، عنوان کرد: مسئولان نظامی کشور وظیفه خودشان را میدانند چراکه از فرماندهی شخصیتی مانند مقام معظم رهبری به عنوان فرمانده کل قوا که خواهان سلامتی نظام، تمامیت ارضی، امنیت مردم و در واقع حضور در صحنههای دفاعی با قدرت تمام است پیروی میکنند و طبیعتا فرمایشات مقام معظم رهبری چراغ راهی برای حرکت آنها در مسیر آماده بودن نیروهای نظامی، ارتقا و تقویت آمادگی برای هر گونه تجاوز است.
کارشناس سیاسی در مورد توجه دولتمردان به مسائل نظامی و قدرت دفاعی ایران، تصریح کرد: دولتمردان یا سیاستمداران کشور برخیها دلسوز هستند و مسیر فرماندهان نظامی را طی میکنند اما برخیها احساس میکنند که سر میز مذاکره خبری است و از طریق میز مذاکره و کارهای دیپلماسی که معمولا انجام دادند و به نتیجه نرسیدند که نمونه بارز آن برجام است که خیلی روی آن مانور دادند، جشن گرفتند و شرایط مختلف به پا کردند، میتوانند به نتیجه برسند. این افراد معتقدند اگر از طریق دیپلماسی با طرفهای مقابل رو به رو شوند خوب است اما این در حالی است که طرفهای مقابل ما اصلا به هیچ عنوان سر میز دیپلماسی حرف ما را قبول ندارند چه برسد به اینکه بخواهند از حرفهای ما تابعیت کنند.
مزگینژاد گفت: بنابراین توصیهای که به دولتمردان داریم این است که حرف مقام معظم رهبری را گوش کنند و فرمایشات ایشان را به کار ببندند و در تقویت نیروهای نظامی، انتظامی، امنیت کل کشور و حتی امنیت منطقه فرمایشات ایشان را گوش دهند، همکاری کرده و تقویت کنند. تا دشمن هرگز به این نتیجه نرسد که احساس کند در داخل کشور کسانی هستند که میشود با آنها سر میز مذاکره نشست و اندک امتیازی را به دست آورد.
وی افزود: راهکار نیروهای نظامی که پیروی از فرمانده کل قوا است مشخص است. دولتمردان نیز سعی کنند همراه نیروهای نظامی مسیری را که مقام معظم رهبری تعیین کردند ادامه دهند تا انشاءالله دشمن هرگز خیال باطل به سرش نزند.
انتهای پیام/