سلام | کانال تلگرام |
اینستاگرام | توئیتر |
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روزنامه اصلاح طلب شرق نوشت: برخی جناحهای داخل با شادمانی زائدالوصفی، حوادث آمریکا را طلیعه فروپاشی بزرگترین لیبرالدموکراسی جهان ارزیابی کردند (در حالی که) ترامپ هیچ سنخیتی با سنتها و نهادهای دموکراتیک حاکم بر این کشور ندارد.
این روزنامه نوشت: کسانی که حوادث اخیر را حجتی برای زوال نظام آمریکا ارزیابی میکنند، چه پاسخی به مدیریت هوشمندانه «بحران ترامپ» از سوی نهادهای آمریکا دارند؟!.
روزنامه شرق با تعریف و تمجید از ساختار سیاسی آمریکا نوشت: دموکراسی قدرتمند و نهادینهشده این کشور از آنچنان استحکامی برخوردار است که حمله به کنگره را حتی برای چند روز باقیمانده از ریاست ترامپ برنمیتابد/ لازم است از نکات مثبت و واقعیتهای انکارنشدنی این کشور نیز سخن گفته شود(!)
جالب اینجاست که رسانه های اصلاح طلب خصوصا شرق وظیفه اصلی خود را بزک آمریکا خصوصا بزک دموکرات ها می دانند و برای این منظور از هیچ کوششی فروگذاری نمی کنند. این موضوع تا جایی در این روزنامه نهادینه شده است که در جریان اجرای برجام با تیتر خود فریبی « امضای بایدن تضمین است» روی پیشخوان روزنامه فروشی ها رفت!
انتهای پیام/