اخبار داغ

شهرهای قرمز مازندران به ۹ شهرستان رسید؛‌

مازندران در حال ورود به پیک سوم کرونا؛ مسافران همچنان در راه شمال/ ضعف نظارت‌ها؛ پاشنه آشیل سیر صعودی کرونا

مازندران در حال ورود به پیک سوم کرونا؛ مسافران همچنان در راه شمال/ ضعف نظارت‌ها؛ پاشنه آشیل سیر صعودی کرونا
در حالی که طبق آمار ماسک زدن مازندرانی‌ها به مرز 90 درصد رسید، اما همچنان سایه شوم وضعیت قرمز از سر این استان عبور نمی‌کند. تعداد بیماران رو به افزایش است و چند هفته قرنطینه و محدودیت باز هم نتوانست این سیر صعودی را کاهش دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ؛ مازندران از یازده شهر قرمز کرونایی کشور، با 9 شهر قرمز صدرنشین است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

در شرایطی که در تمام کشور آمارها به سمت نزولی پیش می‌رود، مازندران اما روال دیگری را طی می‌کند. هر چند امار ضد و نقیض فوتی ها در مازندران از صحبت وزیر بهداشت و رئیس علوم پزشکی وجود دارد؛ اما به گفته وزیر بهداشت 21 فوتی در شبانه روز گذشته امار وحشتناکی است که نشان می دهد، کرونا دست بر دار نیست. استفاده از ماسک بین مازندرانی‌ها به 90 درصد رسیده اما سایه شوم وضعیت قرمز از سر استان عبور نمی‌کند.

با اینکه محدودیت های کرونایی در شهرهای قرمز سخت تر شده است، اما آمارها همچنان بالاست. 29 آذر تعداد بیماران بستری یکهزار و 46 نفر بود، در 19 دی این امار به هزار و277  نفر رسید و از 82 فوتی در کشور 11 فوتی برای مازندران بود، که این تعداد در همین چند روز گذشته به هزار و 416 بیمار بستری تحت پوشش علوم پزشکی مازندران  و 216 بیمار در بابل رسیده است، وضعیتی که حضور وزیر بهداشت هم تسکین آن نشد.

پاشنه آشیل این وضعیت چیست؟

,
,
,
,
, پاشنه آشیل این وضعیت چیست؟, پاشنه آشیل این وضعیت چیست؟,

با وجودی که در ظاهر محدودیت‌های کرونایی اجرا شده؛ اما به کاهش روند بیماران منجر نشده است. تاکنون اجرای طرح محدودیت‌های کرونایی به 20 هزار جریمه خودرو انجامیده و 50 هزار خودرو برگشت داده شده، اما همچنان در داخل شهر پلاک‌های غیر بومی زیادی را شاهد هستیم؛ که نتیجه ضعف نظارت و اجرای درست ستاد اجرایی کروناست که با وجود منع ترددها شاهد سیل مسافرت ها هستیم.

نظارت در صدور کارت‌های تردد نیز ضعیف عمل شده بود و این مسئله در کنار عادی انگاری جامعه و مراسمات دورهمی همه دست به دست هم دادند تا شاهد رشد مرگ عزیزان‌مان باشیم و مازندران را به موج سوم بکشاند.

آمل در موج دوم به بستری 400 بیمار رسیده بود و این روزها نیز حال خوشی ندارد. این شهرستان با وجود محدودیت های کرونایی هنوز به خوبی مدیریت نشده است. آمل 4 هفته قرنطینه را پشت سر گذاشته اما محدودیت‌ها به خوبی اعمال نشد و مغازه های نیمه باز زیادی مشغول حراج کرونا بودند.

علاوه بر اینها، پلاک‌های غیربومی در شهر خبر از ضعف نظارت می‌دهند؛ اما در آمل وضعیت به همین جا ختم نمی شود. ظاهرا در ییلاقات آمل خبری از کرونا نیست! خودروهای زیاد در اخر هفته نوید دورهمی های خانوادگی دارد که مجالی برای خودنمایی کروناست و پر واضح است که محدودیت‌ها در مازندران و همچنین آمل نتوانسته است تاثیر مثبتی داشته باشد.

,
,
,
,
,
,
,

این در حالی است که همین محدودیت ها در شهرهایی با جمعیت میلیونی پاسخ مثبتی گرفته و همین موضوع باعث شده مردم با شک و تردید نگاه کنند و کمتر جدی بگیرند. در حالی که پذیرش هر 10 بیمار ثبت شده به ازای یکصدهزار نفر وضعیت شهرستان را قرمز می کند.

جدای از این معین بودن بیمارستان آمل هم مزید بر علت شده که بیماران کرونایی را بیشتر از شهرهای اطراف بدانند. در حالی که به گفته مسئولین این شهرستان بیشترین امار بیماران کرونایی در بیمارستانهای آمل خود آملی ها هستند.

روستاهای امل نیز وضعیت بهتری ندارند. به گفته رئیس بهداشت و درمان با وجود کم تر بودن جمعیت از شهر، 50 درصد بیماران بستری روستاییان هستند.

بستری هزار و ۴۳۵ بیمار کرونایی در مراکز درمانی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این خصوص گفت: در حال حاضر و بر اساس آخرین تحلیل‌ها، 9 شهرستان در مازندران در وضعیت قرمز قرار دارند.
 
سیدعباس موسوی افزود: در حالی که بیشتر استان‌های کشور پیک سوم شیوع کرونا را پشت سر گذاشته‌اند، این استان در حال ورود به پیک سوم است و با وجود این وضع، مسافران باز هم به استان مازندران وارد می‌شوند.
 
وی با اعلام اینکه کرونا خطرناک‌تر از همیشه است،‌گفت: کوچکترین بی احتیاطی و سهل انگاری می تواند خطرساز باشد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از انجام تمهیدات ویژه‌ برای کنترل کووید ۱۹ در روستا‌های استان خبر داد و گفت: این تمهیدات ویژه به صورت رنگ بندی برای جمعیت روستایی مشخص شد و به فرمانداری‌ هر شهرستان ارسال شد.
 
این مسئول اظهار کرد: بر این اساس اقدامات پیشگیرانه از شیوع بیماری کرونا در روستا‌های استان توسط بهورزان، بخشداران، دهیاران، شوراها، سازمان‌های مردم نهاد پایگاه‌های مقاومت، مراکز بهداشتی و روستاییان انجام می‌شود.
 
موسوی گفت: روستائیان که عمدتا تولید کننده محصولات کشاورزی و دامی هستند با شیوع ویروس منحوس کرونا بیش از قشر‌های دیگر دچار آسیب شده‌اند.

وی ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۲۴۷ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل در سطح استان بستری شدند.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان کرد: در این مدت ۲۲۶ نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان‌ها مرخص شدند و  تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.
 
وی تصریح کرد: هم اکنون هزار و ۴۳۵ نفر بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم تنفسی مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند که از این تعداد ۲۷۸ نفر با علائم حاد تنفسی در بخش‌های مراقبت ویژه بستری هستند.

2 هزار و 500 تخت در بیمارستان های دولتی مازندران قرار دارند و امارها از سی بهمن سال گذشته تا کنون به بیش از 40 هزار نفر بستری رسیده است که حدود 2 هزار نفر انان جان باختند و از این تعداد 70 درصد سالمند بودند.

افزایش شهر های قرمز مازندران به ۹ شهرستان

آخرین بروز رسانی وضعیت رنگ‌بندی رسمی شهرستان‌ها توسط نرم افزار ماسک نشان از افزایش مناطق قرمز کرونایی در مازندران دارد.
 
هم اکنون در استان مازندران شهرستان‌های ساری، نکا، قائمشهر، سوادکوه، بابل، فریدونکنار، آمل، تنکابن و رامسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته اند و مابقی شهرستان‌های استان در وضعیت نارنجی هستند.

,
,
,
,
,
,
, بستری هزار و ۴۳۵ بیمار کرونایی در مراکز درمانی, بستری هزار و ۴۳۵ بیمار کرونایی در مراکز درمانی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, افزایش شهر های قرمز مازندران به ۹ شهرستان, افزایش شهر های قرمز مازندران به ۹ شهرستان,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه