اخبار داغ

در گفت‌و‌گو با علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان عنوان شد؛

حضرت زهرا(س) حلقه اتصال بندگان به رحمت بیکران الهی/ محبت اهل بیت(ع) از اصول اعتقادی اهل سنت است

حضرت زهرا(س) حلقه اتصال بندگان به رحمت بیکران الهی/ محبت اهل بیت(ع) از اصول اعتقادی اهل سنت است
علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه محبت اهل بیت(ع) از اصول اعتقادی اهل سنت است، این بانوی مکرم اسلام را حلقه اتصال بندگان به رحمت بیکران الهی و بهترین الگو برای بانوان مسلمان دانستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، با وجود اینکه زنان زیادی به لحاظ فضایل اخلاقی وانسانی و نقش آفرینی در طول تاریخ بشریت خوش درخشیدند اما هیچ زنی نتوانسته است به پای حضرت زهرای مرضیه(س) برسد، چرا که این بانوی مکرم اسلام  با وجود عمر کوتاه خود، آثار و برکات زیادی را برای همه زمان ها به یادگار گذاشت به گونه ای که هنوز هم تمامی فضائل آن حضرت شناخته نشده است.

ایشان با داشتن امتیازاتی به مثل دخت النبی، ام ابیها، سیده النساء العالمین، ام السیدان شباب اهل الجنه، زوجه الحیدر و انبوهی از فضائل و مناقب بی شمار دیگر ارزنده ترین بانوی اسلام است.

 محبت ایشان از جمله مشترکات اعتقادی بین مذاهب اسلامیست که بر هیچ دینشناسی پوشیده نمی باشد و همگان از شیعه و سنی در برابر عظمت وجودی ایشان زانوی ادب می زنند.

محبت اهل بیت(ع) از اصول اعتقادی اهل سنت است

در همین رابطه مولوی عنایت الله رسولی زاده در گفت و گو با خبرنگار ما با تسلیت ایام فاطمیه، بیان کرد: حضرت زهرا(س) دختر ارشد رسول اکرم(ص) است که بارها ایشان از وی به عنوان پاره تن خود یاد کرده است و دخت نبی مکرم اسلام، همسر حضرت علی(ع) و مادر حسنین(ع) سرور اهل بهشت هستند و دارای جایگاه بسیار والایی در میان اهل سنت دارد.

وی افزود: بی تردید جایگاه حضرت فاطمه(س) در میان تمامی مسلمین از هر مذهبی غیرقابل انکار است و هر مسلمان واقعی و با ایمانی بر پاکی و بزرگی ایشان تاکید دارد.

امام جمعه اهل سنت سرباز با حضرت فاطمه(س) را بهترین الگو برای زنان و دختران امروز جامعه دانسته و گفت: اگر زنان و دختران امروز جوامع اسلامی این بانوی مکرم اسلام را الگوی خود قرار داده و قدم در راهی بگذارند که حضرت زهرای مرضیه(س) نهادند بی تردید هر روز بیش از روز قبل شاهد پیشرفت در جوامع بشری و کاهش آسیب های ناشی از تهاجم فرهنگی استکبار خواهیم بود.

سبک زندگی فاطمی منشا برکات متعدد برای جامعه است

وی ادامه داد: حضرت فاطمه(س) نمونه یک همسر، مادر و دختر نمونه بود که مثل و مانند آن در جهان یافت نمی شود، ایشان نمونه کامل یه زن سخت کوش بود ایشان در عبادت خداوند، خانه داری، رسیدگی به همسر و فرزندان نیز اسوه و الگو بودند.

این مدرس حوزه علمیه اهل سنت با اشاره به اینکه وظیفه ما معرفی حضرت زهرای مرضیه(س) به جوانان است، اذعان کرد: در جهان امروز که نظام سرمایه داری غرب با استفاده از تمام توان خود اقدام به تهاجم نرم فرهنگی کرده و تلاش دارد الگویی مبتذل و غیر انسانی برای زنان و دختران مسلمان ارائه کند، پرداخت به ابعاد گوناگون شخصیتی آن حضرت می تواند الگوی عملی مناسبی برای تمامی زنان و دختران جامعه ما باشد.

وی با بیان اینکه حضرت زهرا(س) مطابق با ایه تطهیر از حسد، تمنای زبان، غیبت، بد گویی و کوچک شمردن مردم و برخی خصوصیاتی غیر اخلاقی به دور بودند، تصریح کرد: آن بزرگوار از تکبر، غرور، صفات رذیل و بدگویی های که در صدر اسلام بود مبرا بوده و همین خصوصیات بارز نیز از فرزندان ایشان به یادگار مانده است.

اهل سنت ارادت خاصی به حضرت زهرا(س) دارند

مولوی عبدالرحیم ریگیان پور امام جمعه اهل سنت میرجاوه در گفت‌وگو با خبرنگار ما، بیان کرد:  حضرت زهرا(س) فضایل بیشماری داشتند که در آیات و روایات به آن اشاره شده است ، فاطمه (س) در روایات اهل تسنن نیز به عنوان دخت گرامی نبی اکرم و همسر حضرت علی(ع) و بانویی جامع فضائل انسانی بیان شده است.

وی افزود: همه مسلمانان اعم از شیعه و سنی عشق و ارادت خاصی به حضرت زهرا(س) دارند، عصمت، طهارت، حجاب و سبک زندگی فردی و اجتماعی این بانوی بزرگ الگویی بی مانند برای تمام مسلمین به ویژه بانوان مسلمان است.

وی خاطرنشان کرد: حدیث معروف پیامبر(ص) در این باره که«فاطمه پاره تن من است هرکس او را بیازارد مرا آزرده است» در کتاب صحیح بخاری اهل سنت نیز ذکر شده است و این نشانه عمق عشق و محبت نبی اکرم(ص) به دختر گرامی ایشان است.

مولوی ریگیان پور با بیان اینکه حضرت فاطمه(س) برترین بانوی دو عالم و سرور بانوان بهشتی است، تاکید کرد: سبک زندگی فاطمی منشا برکات متعدد برای جامعه است، این بانوی بزرگوار الگوی بی نظیری در همسر داری و پرورش فرزند برای زنان و دختران ما هستند اگر  الگوی رفتاری ایشان در بین آحاد مردم نهادینه شود بسیاری از آسیب ها کاهش خواهد یافت چرا که دخت گرامی پیامبر اکرم(ص) الگوی بی بدیل برای تمام انسان ها در همه دوران ها است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
, محبت اهل بیت(ع) از اصول اعتقادی اهل سنت است, محبت اهل بیت(ع) از اصول اعتقادی اهل سنت است,
,
,
,
,
,
,
,
, سبک زندگی فاطمی منشا برکات متعدد برای جامعه است, سبک زندگی فاطمی منشا برکات متعدد برای جامعه است,
,
,
,
,
,
,
,
, اهل سنت ارادت خاصی به حضرت زهرا(س) دارند, اهل سنت ارادت خاصی به حضرت زهرا(س) دارند,
,
,
,
,
,
,
,
,

تبیین فضایل حضرت زهرا(س) وظیفه علمای شیعه و سنی

, تبیین فضایل حضرت زهرا(س) وظیفه علمای شیعه و سنی, تبیین فضایل حضرت زهرا(س) وظیفه علمای شیعه و سنی,

حجت الاسلام والمسلمین جواد طاهری مسئول شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون، بیان کرد: حضرت زهرا(س) به عنوان انسانی معصوم و یکی از اهل بیت پیامبر اکرم(ص) الگویی برای همه مسلمانان است، اگر بخواهیم درک درستی از قران داشته باشیم باید ببینیم که حضرت فاطمه(س) چگونه به آن عمل می کرد، ایشان نزدیک ترین شخص به پیامبر اکرم(ص) و در سختی های مختلف اقتصادی و نظامی همراهش بود و مسائل و مشکلات مختلف در آن برهه زمانی را درک کرده است.

وی افزود: حضرت زهرا(س) فرزندان بزرگی را در دامان خود پرورش داد که قهرمانان کربلا بودند، توجه به فضائل آن حضرت که در آیات تطهیر، مباهله و در سوره نسا و دهر آمده است، می تواند ترسیم درستی از زندگی، جایگاه و شخصیت ایشان برای انسان باشد، همچنین در روایات ذکر شده که کاری که فاطمه را خشنود کند نبی مکرم اسلام و خداوند را راضی و خوشحال کرده است.

وی خاطرنشان کرد: سبک زندگی فردی و اجتماعی ما در مسائل مختلف تربیتی، عبادی و سیاسی باید در جهت رضایت حضرت فاطمه(س) باشد و بدون شک چنین اعمالی سبب خشنودی پروردگار نیز خواهد شد و این بانوی بزرگوار الگویی بزرگ برای همه مردم و در میان شیعه و سنی محبوب هستند و همین موضوع بیانگر شخصیت و جایگاه والای ایشان است تبیین و تشریح فضایل حضرت زهرا(س) و تفسیر آیات مختلف در این باره برای مردم، وظیفه ای بر دوش علمای شیعه و سنی است.

حجت الاسلام طاهری تاکید کرد: حضرت زهرا(س) کارهای منزل را خود انجام می دادند، در برخی جنگ ها برای مجاهدین خدا نان می پختند و یا مجروحان را مداوا می کردند، ایشان را به سبب احادیثی که برای بانوان مدینه بیان می کردند محدثه نیز می نامیدند، عبادات، سبک زندگی آن حضرت در ابعاد گوناگون، فرزند پروری و تلاش برای شکل گیری شخصیت آنان باید بررسی و سرلوحه کار ما قرار گیرد.

وی با اشاره به ولایتمداری حضرت زهرا(س)، تصریح کرد: حضرت فاطمه الزهرا(س) پس از رحلت نبی اکرم(ص) و به سفارش ایشان چند کار را انجام دادند، ایشان شبانه درب خانه مهاجرین و انصار رفتند و از جایگاه امیرالمومنین دفاع کردند، سخنرانی در مسجد و تبیین موضوع برای بانوانی که به منزل آن حضرت می امدند، بیان موضوع در مزار پیامبر و هنگام عزاداری برای ایشان و وصیت نامه این بانوی بزرگوار در راستای حمایت از ولایت بود.

وی ادامه داد: حضرت زهرا(ص) در بین زنان مدینه نیز ولایت را مهمترین رکن اسلام عنوان کردند و خبر از حوادث تلخ آینده دادند اما مردم متوجه این بیانات نشدند تا اینکه جنگ های جمل و صفین پیش آمد، همان طور که ما نیز پیش از فتنه 88 جایگاه رهبر انقلاب را درک نمی کردیم اما مقام معظم رهبری در این موضوع کشور را ازگرداب بزرگی نجات داد و این موضوع جایگاه ولایت را در مسائل مختلف نشان می دهد، شهید سلیمانی در محافل مختلف تذکر می داد مراقب باشید ولی فقیه تنها نماند چراکه اهمیت این مطلب را به درستی درک کرده بود.

گسترش فرهنگ فاطمی نجات بخش جامعه

مولوی عبدالغنی دهانی مدرس حوزه های علمیه اهل سنت زاهدان نیر در گفت و گو با خبرنگار ما، بیان کرد: حضرت فاطمه الزهرا(س) ام ابیها لقب داشتند چرا که همانند مادری مهربان برای پیامبر اکرم(ص) بودند، ایشان فرزندانی همچون امام حسین(ع) و امام حسن(ع) را در دامان خود پرورش دادند که تاریخ ساز بودند،  و این به سبب تربیت در دامان مادری نمونه بود.

وی افزود: حضرت زهرا(س) همسری فداکار بود که وظایف خود را برای حمایت از حضرت علی(ع)، نگهداری از فرزندان و خانه داری به بهترین نحو انجام می داد، در روایات آمده است آن قدر کارهای منزل سخت و سنگین برای ایشان بود که از پیامبر درخواست خدمتکار کردند اما نبی اکرم(ص) ذکری که به نام حضرت فاطمه(س) معروف است را به ایشان آموختند و امروز این تسبیحات راهگشای مشکلات همه انسان ها است.

وی خاطرنشان کرد: هنگامی که ادعای عشق و محبت به پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع) را داریم باید زندگی آنها را سرلوحه خود قرار دهیم مادران و دختران ما باید از زندگی این بانوی بزرگ درس بگیرند همراهی ایشان در شعب ابی طالب در کنار پدر بزرگوارشان و تحمل سختی ها در محاصره اقتصادی و همسرداری و فرزند پروری حضرت زهرا(س) الگویی برای همه مسلمانان است.

مولوی دهانی اذعان کرد: مطالعه سیره و روش حضرت زهرا(س) و گسترش آن از روش های مختلف می تواند فرهنگ فاطمی را در جامعه گسترش دهد و هنگامی که به درک صحیحی از ابعاد مختلف زندگی ایشان رسیدیم می توانیم آن را در رفتار خود به کار ببندیم.

این کارشناس مذهبی ادامه داد: اهل سنت بر این باورند که حضرت زهرا(ص) بانویی بهشتی است که خداوند متعال در همین دنیا بر او سلام فرستاده است و مسیر راه و مکتب ایشان برحق و سرور زنان بهشتی هستند، اهل سنت ارادت خاصی به دخت گرامی نبی اکرم(ص)  دارند چرا که جگر گوشه رسول الله است و پیامبر درباره ایشان می فرماید« فاطمه پاره تن من است».

, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, گسترش فرهنگ فاطمی نجات بخش جامعه, گسترش فرهنگ فاطمی نجات بخش جامعه,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,



انتهای پیام/

,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه