اخبار داغ

اظهارات تأمل برانگیز شریک برجام و خالق فاجعه ارز ۴۲۰۰ تومانی:

چرخش جهانگیری به سوی اقتصاد مقاومتی و استقلال اقتصادی

چرخش جهانگیری به سوی اقتصاد مقاومتی و استقلال اقتصادی
معاون اول رئیس جمهور گفت: مقام معظم رهبری سیاست های اقتصاد مقاومتی را در مقطعی برای دولت جمهوری اسلامی ابلاغ کردند که دولت نیازمند این سیاست های جامع بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب، اسحاق جهانگیری روز یکشنبه در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خوزستان در محل استانداری خوزستان اظهارداشت: پیام انقلاب در شعار همیشگی مردم استقلال آزادی جمهوری اسلامی مستتر است و امیدواریم بتوانیم استقلال را به معنی واقعی کلمه محقق بکنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب,

وی افزود: تحقق استقلال سیاسی و اقتصادی باید ایجاد شود همچنین در قانون اساسی از آزادی مردم به عنوان یک گوهر گرانبهایی استفاده شده که با هیچ بهانه ای نمی توان آزادی مردم را محدودکرد حتی به بهانه امنیت نمی شود مانع آزادی شد.

جهانگیری گفت: همینطور جمهوریت نظام بدین معناست که تا آخر مردم تعیین کننده باشند و مردم خط مشی اداره کشور را تعیین کنند و همینطور اسلامیت که چار چوب اداره کشور روی اصول اسلام باشد تا بتوانیم یک کشور نمونه ای از جهات مختلف داشته باشیم البته تا نقطه مطلوب طبیعی است که فاصله زیادی داریم.

با نقطه مطلوب فاصله بسیار داریم

وی بیان کرد: پس از چهل و دو سال همه مدیران در مسئولیت های مختلف اگر ارزیابی کنند خواهیم دید که با نقطه مطلوب فاصله بسیار داریم و باید تلاش وافری انجام دهیم و با شجاعت بیشتری نسبت به سال پیش در خصوص کارهای وسیع تصمیم گیری کنیم.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: باید به کارهای بسیاری هم که در سال های گذشته انجام داده اید توجه داشته باشید گاها چون به نقطه مطلوب دست نیافتیم، فکر می کنیم اقدامات کمی انجام شده و اعلام نمی کنیم و فضایی درست می کنیم که صحبت کردن از دستاوردها خوب نیست و مردم آمادگی پذیرشش را ندارند.

دولت نیازمند اقتصاد مقاومتی است

وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری سیاست های اقتصاد مقاومتی را در مقطعی برای دولت جمهوری اسلامی ابلاغ کردند که دولت نیازمند این سیاست های جامع بود، علاوه بر اینکه مورد اجماع همه جریانات سیاسی و دستگاه های حکومتی بود، کسی نمی توانست با این سیاستها مخالفت کند.

جهانگیری با بیان اینکه متاسفانه در مسائل اقتصادی و اجرایی نظرات متفاوتی وجود داشت و گاهی اوقات به تضاد می رسید، بیان کرد: به جای اینکه به یکدیگر کمک کنیم تا امور کشور پیش برود باتوجه به صرف هزینه و منابع بسیار، اقدامات را خنثی می کردند در حالیکه سیاست هایی مثل اقتصاد مقاومتی و اصل 44 قانون اساسی، سیاست های راه گشا بودند.

بخش خصوص توانمند یا زالو صفت؟

وی افزود: برخی از دوستان به دلیل اینکه زمان زیادی از این سیاست ها گذشته از کنارشان ساده می گذرند ما در همین کشور مسئول بودیم که ارزیابی کنیم بخش خصوصی چه میزان توانایی دارد اختلاف نظر داشتیم، عده ای می گفتند بخش خصوصی میدان دار اصلی اقتصاد است یک عده نیز معتقد بودند بخش خصوصی زالو صفت هستند غارتگرند و می بلعند، نباید اجازه داد و همه ی کارها باید در اختیار دولت باشد.

معاون اول رئیس جمهور گفت: در دوره ای نیز بحث می شد که تجارت خارجی، واردات و صادرات دربخش دولت و یا بخش خصوصی باشد، اینها اختلاف نظرات جدی بود.

وی افزود: اصل 44 قانون اساسی هم مقداری زمینه را داده بود که احساس می شد همه کارهای بزرگ از صنعت، معدن ،کشتیرانی، بانک و بیمه و هرچیز که به معنای واقعی اقتصاد تعریف شده بود، می گفتند که دولتی نیست، بخش خصوصی و تعاونی نیز مکمل هستند.

جهانگیری عنوان کرد: همه قوانینی که در کشور نوشته می شد نباید با اصل 44 قانون اساسی در تعارض باشد اگر یادتان باشد زمانیکه ما مجلس بودیم هر قانونی را که می نوشتیم شورای نگهبان اشکال می گرفت و ما برای رفع مشکل مجبور می شدیم بنویسیم با رعایت اصل 44 قانون اساسی، که قبول کنند با آن اصل در تضاد نیست.

وی ادامه داد: لذا بعد از سیاست های اصل 44 قانون یک مقطعی فضا اینگونه شد که دولت هرچه دارد باید واگذار کند و بخش خصوصی در صحنه باشد و محدودیتی هم برای حضورش و جود ندارد که کار کند.

اقتصاد مقاومتی رویکرد جدیدی از اقتصاد است

این مقام مسئول گفت: با ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی، رویکردهای جدید اقتصادی تعریف شد که 5 رویکرد خیلی مهم داشت در وهله اول اقتصاد را مردمی اعلام کرد به این معنا که اقتصاد باید در دست مردم باشد و درکنارش گفته شده که برون زا باشد یعنی از تمام ظرفیت های اقتصادی کشور باید استفاده شود.

وی اضافه کرد: سپس تاکید شده که اقتصاد برون زا باشد یعنی اقتصاد نباید حبس شود و باید با دنیا در تعامل باشد کسانی که فکر می کنند تحریم نعمت و برکت است اشتباه می کنند، تحریم اقتصاد کشور را حبس می کند و با سیاست های اقتصاد مقاومتی در تعارض است.

جهانگیری ادامه داد: ما به دنبال این هستیم که اقتصادمان بتواند با دنیا صادرات و واردات داشته باشد و از منابع تکنولوژی بگیرد، عدالت بنیان و دانش بنیان باشد، بنابراین آرمان های مهم انقلاب در این 5رویکرد عالمانه و دقیق در اقتصاد مقاومتی تبیین شده است.

وی افزود: هرکس راجع به اقتصاد مقاومتی بخواهد اظهار نظر کند نمی تواند این رویکردها را از ذهنش بیرون کند باید بداند ما با این رویکردهایی که اجماعی است می خواهیم اقتصاد را اداره کنیم.

معاون اول رئیس جمهور گفت: رویکردهایی که در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب و توسط مقام معظم رهبری تایید شده همچنین سه قوه و نیروهای مسلح و نیرهای حاکمیتی، این سیاست های اقتصاد مقاومتی را قبول دارند و می خواهند برای اجرایش، فکر کنند.

خوزستان در اقتصاد مقاومتی یک نمونه است

وی بیان کرد: من فکر می کنم استان خوزستان از هر منظر در ارتباط با اقتصاد مقاومتی می تواند الگو و نمونه برای کشور باشد، ظرفیت های درون زایی بسیار دارد و خداوند بیشترین نعمت ها خوبش را به خوزستان داده است.

جهانگیری عنوان کرد: نفت، گاز، آب فروان و کافی دارد، زمین کشاورزی و مرز با کشورهای مختلف دارد، مرز خشکی و آبی دارد، نیروی تحصیل کرده و توانمند خوبی هم دارد که اینها امتیازات این استان است و در دستگاه های رده اول ملی نیروهایی خوزستانی پای کارند.

اختصاص درآمدهای نفتی برای حل معضلات خوزستان

جهانگیری با اشاره به پیشنهاد وزیر نفت به عنوان وزیر معین خوزستان و همچنین وزارتخانه ای که عمده فعالیت های آن در این استان انجام می شود اشاره کرد و گفت: در برنامه توسعه هفتم به اختصاص بخشی از درآمدهای نفتی برای حل مشکلات دارای اولویت در خوزستان مورد توجه سازمان برنامه و بودجه قرار گیرد.

وی تصریح کرد: این موضوع می تواند روند رسیدگی و حل مشکلات مردم استان خوزستان در خصوص چنین مشکلاتی را تسریع ببخشد؛ بنابراین از این پیشنهاد وزیر نفت حمایت می کنم و اگر لازم باشد برای اختصاص این منابع از درآمدهای نفتی نیز لایحه مستقلی به مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد.
 
تصویب بودجه سال ۱۴۰۰ در تعامل دولت و مجلس

معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از صحبتهایش گفت: به نظر می رسد که بودجه سال ۱۴۰۰ با تعامل دولت و مجلس شورای اسلامی تصویب شود اما همواره باید به نکات کلیدی که از ابتدا نمایندگان مجلس در خصوص واقعی تر شدن اعداد، منابع و هزینه های بودجه بیان کرده اند نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه بودجه سال آینده کشور باید به نفع طبقات ضعیف جامعه تنظیم شود ادامه داد: ایرادهای مطرح شده توسط برخی از دوستان نماینده در مجلس مبنی بر ایرادات لایحه دولت (موضوع واقعی شدن ارقام و هزینه ها) موضوعاتی است که در خود مجلس نیز باید مورد رعایت قرار گیرد.

معاون اول رئیس جمهوری تصریح کرد: بنابراین باید از پررنگ شدن این ایرادات در بودجه مصوب مجلس شورای اسلامی پیشگیری گردد.

تصویب بودجه همراه با منابع موهوم نباشد

جهانگیری با تاکید بر اینکه روند تصویب لایحه بودجه در مجلس نباید همراه با منابعی موهوم، غیرواقعی باشد گفت: بنابراین نباید کاری کنیم که کسری بودجه دولت بیشتر شود؛ در صورت بروز این کسری، هزینه ها مطالبه می شوند و باعث ایجاد این ذهنیت خواهد شد که دولت نمی خواهد آن را (قانون بودجه) اجرا کند و این موضوع باعث کاهش رضایت مردم خواهد شد.

عوارض گمرک برپایه دلار

وی از قیمت ها به عنوان یک مسئله اساسی و مهم در کشور یاد کرد و گفت: یکی از موضوعاتی که در این راستا باید به آن توجه ویژه صورت بگیرد، مسئله حقوق ورودی (عوارض گمرکی) است؛ در این موضوع نمی توان قیمت دلار را به عنوان پایه تعیین میزان حقوق ورودی در نظر گرفت.

معاون اول رئیس جمهوری بیان داشت: اگر حقوق ورودی (عوارض گمرکی از سوی مجلس در لایحه بودجه) افزایش یابد، هزینه این افزایش به جیب مردم تحمیل می شود.

جهانگیری با بیان اینکه کل کالاهای کشور که مواد اولیه یا کالاهای مصرفی هستند از گمرک بیرون می آیند بیان داشت: برهمین اساس اگر حقوق ورودی افزایش یابد، مردم به واسطه گران تر شدن کالا دچار فشار بیشتری متحمل شوند.

وی با اشاره به اینکه در زمان آغاز برنامه اول توسعه کشور به واسطه تصمیمات مجلس قیمت برخی کالاها افزایش یافت بیان داشت: در این بین وقتی از دولت سوال پرسیده می شد که چنین گرانی هایی چرا به وجود آمده است، بیان می شد که این شرایط حاصل مصوبه مجلس شورای اسلامی است.

معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه دغدغه نمایندگان مجلس و همچنین دولت در موضوع تورمی نبودن بودجه، واقعی شدن منابع، اصلاح هزینه ها، رسیدگی به طبقات ضعیف جامعه و از بین بردن فساد و رانت، دغدغه هایی مشترک است گفت: در این رابطه نظرات یکی است و اینگونه مسائل موضوعاتی نیستند که موضوع اختلاف باشند؛ امیدواریم برای سال آینده بودجه خوبی تصویب شود تا بطور کامل رعایت حال مردم درنظر گرفته شود.

افزایش تاب آوری مردم در اقتصاد مقاومتی
 
جهانگیری با اشاره به مصوبه شورای اقتصاد مبنی بر اختصاص چهار درصد از منابع اجرای طرح ها به حوزه مسئولیت اجرایی در راستای رفع کاهش مسائل و مشکلات مردم بیان داشت: یکی از محورهای اقتصاد مقاومتی این است که باید کاری شود تا تاب آوری مردم بالا برود این احساس به مردم دست بدهد که کشور، نظام و دولت در تلاش برای حل و فصل مشکلات آنها است.
 
وی به مشکلات استان خوزستان در زمینه فاضلاب، آب شرب و آبهای سطحی اشاره کرد و گفت: در این رابطه اقدامات جدی صورت گرفته است ولی حجم مشکلات زیاد است که این موضوع شیرینی اقدامهای انجام گرفته را به کام مردم تلخ می‌کند.


معاون اول رئیس جمهوری ادامه داد: هفته گذشته دولت در خصوص مسئله آب‌های سطحی شهر اهواز مصوباتی داشت و اگر لازم باشد مصوبات دیگری نیز انجام خواهیم داشت تا در این رابطه مشکلات کمتر شوند.

انتهای پیام/

,

وی افزود: تحقق استقلال سیاسی و اقتصادی باید ایجاد شود همچنین در قانون اساسی از آزادی مردم به عنوان یک گوهر گرانبهایی استفاده شده که با هیچ بهانه ای نمی توان آزادی مردم را محدودکرد حتی به بهانه امنیت نمی شود مانع آزادی شد.

,

جهانگیری گفت: همینطور جمهوریت نظام بدین معناست که تا آخر مردم تعیین کننده باشند و مردم خط مشی اداره کشور را تعیین کنند و همینطور اسلامیت که چار چوب اداره کشور روی اصول اسلام باشد تا بتوانیم یک کشور نمونه ای از جهات مختلف داشته باشیم البته تا نقطه مطلوب طبیعی است که فاصله زیادی داریم.

,

با نقطه مطلوب فاصله بسیار داریم

,

وی بیان کرد: پس از چهل و دو سال همه مدیران در مسئولیت های مختلف اگر ارزیابی کنند خواهیم دید که با نقطه مطلوب فاصله بسیار داریم و باید تلاش وافری انجام دهیم و با شجاعت بیشتری نسبت به سال پیش در خصوص کارهای وسیع تصمیم گیری کنیم.

,

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: باید به کارهای بسیاری هم که در سال های گذشته انجام داده اید توجه داشته باشید گاها چون به نقطه مطلوب دست نیافتیم، فکر می کنیم اقدامات کمی انجام شده و اعلام نمی کنیم و فضایی درست می کنیم که صحبت کردن از دستاوردها خوب نیست و مردم آمادگی پذیرشش را ندارند.

,

دولت نیازمند اقتصاد مقاومتی است

,

وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری سیاست های اقتصاد مقاومتی را در مقطعی برای دولت جمهوری اسلامی ابلاغ کردند که دولت نیازمند این سیاست های جامع بود، علاوه بر اینکه مورد اجماع همه جریانات سیاسی و دستگاه های حکومتی بود، کسی نمی توانست با این سیاستها مخالفت کند.

,

جهانگیری با بیان اینکه متاسفانه در مسائل اقتصادی و اجرایی نظرات متفاوتی وجود داشت و گاهی اوقات به تضاد می رسید، بیان کرد: به جای اینکه به یکدیگر کمک کنیم تا امور کشور پیش برود باتوجه به صرف هزینه و منابع بسیار، اقدامات را خنثی می کردند در حالیکه سیاست هایی مثل اقتصاد مقاومتی و اصل 44 قانون اساسی، سیاست های راه گشا بودند.

,

بخش خصوص توانمند یا زالو صفت؟

,

وی افزود: برخی از دوستان به دلیل اینکه زمان زیادی از این سیاست ها گذشته از کنارشان ساده می گذرند ما در همین کشور مسئول بودیم که ارزیابی کنیم بخش خصوصی چه میزان توانایی دارد اختلاف نظر داشتیم، عده ای می گفتند بخش خصوصی میدان دار اصلی اقتصاد است یک عده نیز معتقد بودند بخش خصوصی زالو صفت هستند غارتگرند و می بلعند، نباید اجازه داد و همه ی کارها باید در اختیار دولت باشد.

,

معاون اول رئیس جمهور گفت: در دوره ای نیز بحث می شد که تجارت خارجی، واردات و صادرات دربخش دولت و یا بخش خصوصی باشد، اینها اختلاف نظرات جدی بود.

,

وی افزود: اصل 44 قانون اساسی هم مقداری زمینه را داده بود که احساس می شد همه کارهای بزرگ از صنعت، معدن ،کشتیرانی، بانک و بیمه و هرچیز که به معنای واقعی اقتصاد تعریف شده بود، می گفتند که دولتی نیست، بخش خصوصی و تعاونی نیز مکمل هستند.

,

جهانگیری عنوان کرد: همه قوانینی که در کشور نوشته می شد نباید با اصل 44 قانون اساسی در تعارض باشد اگر یادتان باشد زمانیکه ما مجلس بودیم هر قانونی را که می نوشتیم شورای نگهبان اشکال می گرفت و ما برای رفع مشکل مجبور می شدیم بنویسیم با رعایت اصل 44 قانون اساسی، که قبول کنند با آن اصل در تضاد نیست.

,

وی ادامه داد: لذا بعد از سیاست های اصل 44 قانون یک مقطعی فضا اینگونه شد که دولت هرچه دارد باید واگذار کند و بخش خصوصی در صحنه باشد و محدودیتی هم برای حضورش و جود ندارد که کار کند.

,

اقتصاد مقاومتی رویکرد جدیدی از اقتصاد است

,

این مقام مسئول گفت: با ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی، رویکردهای جدید اقتصادی تعریف شد که 5 رویکرد خیلی مهم داشت در وهله اول اقتصاد را مردمی اعلام کرد به این معنا که اقتصاد باید در دست مردم باشد و درکنارش گفته شده که برون زا باشد یعنی از تمام ظرفیت های اقتصادی کشور باید استفاده شود.

,

وی اضافه کرد: سپس تاکید شده که اقتصاد برون زا باشد یعنی اقتصاد نباید حبس شود و باید با دنیا در تعامل باشد کسانی که فکر می کنند تحریم نعمت و برکت است اشتباه می کنند، تحریم اقتصاد کشور را حبس می کند و با سیاست های اقتصاد مقاومتی در تعارض است.

,

جهانگیری ادامه داد: ما به دنبال این هستیم که اقتصادمان بتواند با دنیا صادرات و واردات داشته باشد و از منابع تکنولوژی بگیرد، عدالت بنیان و دانش بنیان باشد، بنابراین آرمان های مهم انقلاب در این 5رویکرد عالمانه و دقیق در اقتصاد مقاومتی تبیین شده است.

,

وی افزود: هرکس راجع به اقتصاد مقاومتی بخواهد اظهار نظر کند نمی تواند این رویکردها را از ذهنش بیرون کند باید بداند ما با این رویکردهایی که اجماعی است می خواهیم اقتصاد را اداره کنیم.

,

معاون اول رئیس جمهور گفت: رویکردهایی که در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب و توسط مقام معظم رهبری تایید شده همچنین سه قوه و نیروهای مسلح و نیرهای حاکمیتی، این سیاست های اقتصاد مقاومتی را قبول دارند و می خواهند برای اجرایش، فکر کنند.

,

خوزستان در اقتصاد مقاومتی یک نمونه است

,

وی بیان کرد: من فکر می کنم استان خوزستان از هر منظر در ارتباط با اقتصاد مقاومتی می تواند الگو و نمونه برای کشور باشد، ظرفیت های درون زایی بسیار دارد و خداوند بیشترین نعمت ها خوبش را به خوزستان داده است.

,

جهانگیری عنوان کرد: نفت، گاز، آب فروان و کافی دارد، زمین کشاورزی و مرز با کشورهای مختلف دارد، مرز خشکی و آبی دارد، نیروی تحصیل کرده و توانمند خوبی هم دارد که اینها امتیازات این استان است و در دستگاه های رده اول ملی نیروهایی خوزستانی پای کارند.

,

اختصاص درآمدهای نفتی برای حل معضلات خوزستان

,

جهانگیری با اشاره به پیشنهاد وزیر نفت به عنوان وزیر معین خوزستان و همچنین وزارتخانه ای که عمده فعالیت های آن در این استان انجام می شود اشاره کرد و گفت: در برنامه توسعه هفتم به اختصاص بخشی از درآمدهای نفتی برای حل مشکلات دارای اولویت در خوزستان مورد توجه سازمان برنامه و بودجه قرار گیرد.

,
وی تصریح کرد: این موضوع می تواند روند رسیدگی و حل مشکلات مردم استان خوزستان در خصوص چنین مشکلاتی را تسریع ببخشد؛ بنابراین از این پیشنهاد وزیر نفت حمایت می کنم و اگر لازم باشد برای اختصاص این منابع از درآمدهای نفتی نیز لایحه مستقلی به مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد.
,
 
,
تصویب بودجه سال ۱۴۰۰ در تعامل دولت و مجلس
,

معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از صحبتهایش گفت: به نظر می رسد که بودجه سال ۱۴۰۰ با تعامل دولت و مجلس شورای اسلامی تصویب شود اما همواره باید به نکات کلیدی که از ابتدا نمایندگان مجلس در خصوص واقعی تر شدن اعداد، منابع و هزینه های بودجه بیان کرده اند نیز مورد توجه قرار گیرد.

,

وی با تاکید بر اینکه بودجه سال آینده کشور باید به نفع طبقات ضعیف جامعه تنظیم شود ادامه داد: ایرادهای مطرح شده توسط برخی از دوستان نماینده در مجلس مبنی بر ایرادات لایحه دولت (موضوع واقعی شدن ارقام و هزینه ها) موضوعاتی است که در خود مجلس نیز باید مورد رعایت قرار گیرد.

,

معاون اول رئیس جمهوری تصریح کرد: بنابراین باید از پررنگ شدن این ایرادات در بودجه مصوب مجلس شورای اسلامی پیشگیری گردد.

,

تصویب بودجه همراه با منابع موهوم نباشد

,

جهانگیری با تاکید بر اینکه روند تصویب لایحه بودجه در مجلس نباید همراه با منابعی موهوم، غیرواقعی باشد گفت: بنابراین نباید کاری کنیم که کسری بودجه دولت بیشتر شود؛ در صورت بروز این کسری، هزینه ها مطالبه می شوند و باعث ایجاد این ذهنیت خواهد شد که دولت نمی خواهد آن را (قانون بودجه) اجرا کند و این موضوع باعث کاهش رضایت مردم خواهد شد.

,

عوارض گمرک برپایه دلار

,

وی از قیمت ها به عنوان یک مسئله اساسی و مهم در کشور یاد کرد و گفت: یکی از موضوعاتی که در این راستا باید به آن توجه ویژه صورت بگیرد، مسئله حقوق ورودی (عوارض گمرکی) است؛ در این موضوع نمی توان قیمت دلار را به عنوان پایه تعیین میزان حقوق ورودی در نظر گرفت.

,

معاون اول رئیس جمهوری بیان داشت: اگر حقوق ورودی (عوارض گمرکی از سوی مجلس در لایحه بودجه) افزایش یابد، هزینه این افزایش به جیب مردم تحمیل می شود.

,

جهانگیری با بیان اینکه کل کالاهای کشور که مواد اولیه یا کالاهای مصرفی هستند از گمرک بیرون می آیند بیان داشت: برهمین اساس اگر حقوق ورودی افزایش یابد، مردم به واسطه گران تر شدن کالا دچار فشار بیشتری متحمل شوند.

,

وی با اشاره به اینکه در زمان آغاز برنامه اول توسعه کشور به واسطه تصمیمات مجلس قیمت برخی کالاها افزایش یافت بیان داشت: در این بین وقتی از دولت سوال پرسیده می شد که چنین گرانی هایی چرا به وجود آمده است، بیان می شد که این شرایط حاصل مصوبه مجلس شورای اسلامی است.

,

معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه دغدغه نمایندگان مجلس و همچنین دولت در موضوع تورمی نبودن بودجه، واقعی شدن منابع، اصلاح هزینه ها، رسیدگی به طبقات ضعیف جامعه و از بین بردن فساد و رانت، دغدغه هایی مشترک است گفت: در این رابطه نظرات یکی است و اینگونه مسائل موضوعاتی نیستند که موضوع اختلاف باشند؛ امیدواریم برای سال آینده بودجه خوبی تصویب شود تا بطور کامل رعایت حال مردم درنظر گرفته شود.

,
افزایش تاب آوری مردم در اقتصاد مقاومتی
,
 
,
جهانگیری با اشاره به مصوبه شورای اقتصاد مبنی بر اختصاص چهار درصد از منابع اجرای طرح ها به حوزه مسئولیت اجرایی در راستای رفع کاهش مسائل و مشکلات مردم بیان داشت: یکی از محورهای اقتصاد مقاومتی این است که باید کاری شود تا تاب آوری مردم بالا برود این احساس به مردم دست بدهد که کشور، نظام و دولت در تلاش برای حل و فصل مشکلات آنها است.
,
 
,
وی به مشکلات استان خوزستان در زمینه فاضلاب، آب شرب و آبهای سطحی اشاره کرد و گفت: در این رابطه اقدامات جدی صورت گرفته است ولی حجم مشکلات زیاد است که این موضوع شیرینی اقدامهای انجام گرفته را به کام مردم تلخ می‌کند.
,


معاون اول رئیس جمهوری ادامه داد: هفته گذشته دولت در خصوص مسئله آب‌های سطحی شهر اهواز مصوباتی داشت و اگر لازم باشد مصوبات دیگری نیز انجام خواهیم داشت تا در این رابطه مشکلات کمتر شوند.

,
,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه